V vill ge bort skattepengar till illegala invandrare


BROTTSLIGHET. Vi föreslår att asylsökande och papperslösa vuxna ges rätt till samma vård som alla andra i Sverige. Vi ser rätten till bästa möjliga hälsa som en mänsklig rättighet där det inte skall göras skillnad mellan människor. Men så ser det inte ut i dag, skriver Vänsterpartiet Västra Götaland i en debattartikel i GP.se. 

-Pettersson är inte förvånad. Vänsterpartiet anser att skattepengar inte är riktiga pengar så de vill ge bort andras pengar till sina illegala och kriminella invandrarvänner. Att fattigpensionärer som betalat skatt hela arbetslivet svälter struntar de i…

 


23 responses to “V vill ge bort skattepengar till illegala invandrare

 • Bosse S

  Jag tycker även alla skadade djur, vilda som husdjur, ska ha rätt till skattefinansierad veterinärvård. Tänk så många djur som aldrig får adekvat behandling för sina sjukdomar på grund av de skyhöga kostnader som tas ut av alla veterinärkliniker.
  Ska man dra det till det absurda så varför inte ta i riktigt ordentligt.
  Personligen så finansierar jag hellre sjukvård till behövande djur än till dem som kommer hit och parasiterar.

  Gilla

 • Håkan

  Kom-ihåg!
  Skattepengar kommer inte från himmelen!
  Någon har jobbat ihop dem!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tusentals papperslösa arbetar vitt – utan tillstånd

  ”Varje år registreras 8 000 utländska medborgare som skattebetalare i Sverige trots att de saknar tillstånd att arbeta, enligt Skatteverket. Vissa av dem tycks ha fått hjälp att söka jobb av Arbetsförmedlingen.”

  https://www.svd.se/sommar-papperslos-1-tusentals-papperslosa-arbetar-vitt–utan-tillstand

  Gilla

 • ruben

  Dom verkar inte riktigt funtade vänstermänniskor. De tycks leva i en utopi där skattepengar är pengar, som är självreproducerade i en magisk skattkista som FN eller hela världen äger. Har de inte förstått att skatt i Sverige har betalats av Svenska medborgare nu eller tidigare arbetande. Svenska skattepengar är inte världens medborgares pengar. De tillhör Svenskar, de ingår i samhällskontraktet och är inte allmänt mänskliga rättigheter. Det går stora mängder skattepengar till bistånd, det räcker. Sollefteå BB hade klarats lätt med en liten del av de årliga biståndspengarna.

  Gilla

 • Grune

  Ett önskecenario är att de som hela tiden vurmar för analfabeter från Afrika som har betalt tusentals kronor till AB Reinfeldt &Löven för att få komma hit själva blir utsatta för våldtäkter och bilbränder. Då skall jag dansa av glädje.

  Gilla

 • mari

  Står i kassakö idag. Kvinnan som jag vet jobbar med inflyttade ”barn” köpte flera flak Cola på burk. Hoppas det är Cola som sponsrar eller kärringen själv som betalar men sanningen troligast är någon fattigpensionär. Vad gör man inte för dessa ”Barn”?????

  Gilla

 • Jhonsson

  Inget är lättare än att slösa bort andras pengar.

  Gilla

 • Tony

  Sådan är socialismen otack är den armes lön det är dom
  rikas paradis ingen hör det fattiges bön………..

  Gilla

 • ossie

  Är man kommunist vid vuxen ålder då är det illa ställt.

  Gilla

 • Billy Boy

  Det är inte bara vänsterpartister som vill skänka bort gränslöst mycket skattepengar som bidrag till papperslösa & illegala ”migranter” m fl.

  Även den ”generösa” socialdemokraten Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommunstyrelsens ordförande i Malmö …


  Från Jeanders bildblogg

  … gör det redan trots att Malmö kommun går med 5 miljarder i underskott varje år. Den skattesumman måste andra kommuner i övriga Sverige skjuta till för att undvika konkurs för Malmö kommun.

  Liked by 1 person

 • Carl edström

  Finns bara flummisar i det partiet.Tror att pengar kommer från åvan.

  Gilla

 • OPete

  Läste någon stans att dom hade testat detta i Norge . Hela 11 000kr hade dom fått in . Så tydligt är det att dom som gapar och skriker är beredda och använda egna pengar !!!!

  Gilla

 • OPete

  Tycker Skatteverket ska göra en tilläggs ruta på deklarationen där alla som vill lägga extra skatte pengar till våran välfärd och även ska kunna utnyttjas av alla andra importer . Tror inte många skulle vara beredda på detta . Allra minst dom idioterna som som gapar o skriker att vi ska hjälpa allt och alla !!!!

  Gilla

  • age

   Någon som vet hur många invällare som bor hos ”öppna hjärtat”,
   Reinfeldt?
   – och hur många han betalar all-inclusive uppehåll för?

   – Eller var det så att han bara hade en stor öppen käft som det
   sprutade skit ur?

   Vet någon om hans efterträdare har tagit avstånd från den där
   stora käften?

   Jag har inte noterat att hon gjort det i alla fall.

   Gilla

 • Kalle

  Jag hoppas att alla barn till vänsterpartister tar ut hämnd på sina föräldrar då de inser att föräldrarna har belånat deras framtida kapital och skänkt det till utländska bedragare.

  Gilla

 • Kurt

  Räcker det inte med att våra skattemedel via CSN i form av Studiebidrag gå till IS mördare eller salafisters studier i Saudi barbari och betala för palestinska mördares efterlevande i form av livslång pension.
  De som är ansvarig för detta bör få livslånga fängelse straff inte bara 25 år jag menar LIVSLÅNG, och en gång i veckan ställas på torget vid skampålen till allmän beskådande

  Gilla

 • ?

  I Jessica Wetterlings Lindome brinner sannolikt inga bilar. Fyll Lindome med negrer och araber och skriv sedan en hycklande insändare.

  Egoism är den gemensamma nämnaren bland altruister.

  Liked by 1 person

 • Kurt

  Det är lät att skänka bort andras surt förvärvade slantar, och det drabbar sällan de som är så frikostig med våra pengar

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: