Jagad av grodor


BROTTSLIGHET. Det pågar ett drev mot mig. Det är inte första gången och jag tar det med ro. Det är däremot första gången drevet är internationellt och spänner från nazister till moderater.

Det hävdas att jag beordrat antifastiska aktivister att misshandla journalister under toppmötesprotesterna i Hamburg. Det finns ingen substans i påståendena.

Protesterna i Hamburg var på sätt och vis ett jubileum för mig. Det var tionde gången jag deltog i en toppmötesprotest. Det pågår alltid en mångfald aktiviteter, forum, demonstrationer och aktioner – såväl ickevåldsliga som militanta – riktade mot varje sådant möte. Vill man ta pulsen på läget inom den europeiska vänstern, är det ett utmärkt tillfälle att få en översikt. För första gången hade jag inga uppgifter, arrangerade inga mötespunkter, aktiviteter eller arbetade i de alternativa mediecentren. Jag minglade bland de 100 000 rörelseaktivisterna och besökte alternativmöten, samlade på mig material, träffade folk, deltog i demonstrationer och gjorde intervjuer. Jag passade på att träffa de kollegor som skriver och gräver om extremhögern runt om i europa, personer jag samarbetar med genom Researchgruppen…

…ovanstående är början på Mathias Wågs inlägg om händelserna i Hamburg.

-Pettersson förstår att Wåg tar drevet med ro. För de han räknar upp som drevkarlar, Hanif Bali, Lars Bäckman, Johan Lundberg, Magnus Ranstorp, Rebecca Uvell och Jan Sjunnesson är inga antidemokratiska våldsverkare som hans eget gäng är. Han slipper dessutom bli jagad i sitt hem av Expressen och Aftonbladet för att de är hans vänner och räcker inte det har skitstöveln som lever på att hänga ut och jaga oliktänkande hemlig adress.

Om Mathias Wåg på bloggen…

Nedan herr Wåg utan huvudbonad…


21 responses to “Jagad av grodor

 • Stenbock

  En skandalsändning i ZDF i går kväll,fick kände CDU-politikern Wolfgang Bosbach att lämna talk-showen mitt i sändningen.Orsak var som vanligt under denna vänstervridna moderator fullständigt fel inbjudna gäster.Två vettiga och sansade,mot fyra totalt urspårade radikala vänsterfolk.
  M.a.o var Bosbach och en polischef från Hamburg de enda städade vid diskussionen.Denna urartade också totalt,när den f.d. ledarinnan från de gröna kommunisterna,(en av Wåg`s vänner) oavbrutet avbröt samtalen.Därtill på mycket fullt sätt angrep polisen och dess ledning,som ansvariga för kravallerna.
  När Bosbach efter upprepade störningar från kommunistslöddret,hade fått nog reste han sig,och lämnade de övriga mitt i sändningen !
  Detta lär få till följd,nya sympatier och nya väljarskaror kommer att tillföras CDU och Bosbach vid höstens val till Bundesdagen.
  ‘http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/07/92374295_1499909300-1024×576.jpg

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ack och ve!
  Det är således medelst bitter veklagan denne förvuxne ungdomsrebell utgjuter sitt oförstånd inför de rättmätiga teorierna om vederbörandes inblandning i dessa legendariska kravaller.
  Denna föga raffinerade replirörelse torde inte förmå imponera på den normalt förståndsbegåvade nyhetskonsumenten, vilken enbart via den notoriske Wågs repulsiva fysionomi borde vara i stånd att bilda sig en rimlig uppfattning om vad slags spetsbov vi här har att göra med.
  Löjligt, sade horan när det vek sig!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Observator X

  Märks lång väg att denne inte är mentalt frisk.
  Jag varken påstår eller säger att jag på något vis är förmer än någon annan riktigt svensk eller är smartare men här är det så uppenbart att Wåg är bäng lång väg att jag börjar undra varför det är så få som uppmärksammar det mentala obeståndet.
  ??

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Grodan Wåg skriver…………..

  ” Det pågår ett drev mot mig. Det är inte första gången och jag tar det med ro. Det är däremot första gången drevet är internationellt och spänner från nazister till moderater. ”

  Ja du Mathias, du kan skriva och tro vad du vill.

  Men jag tillägger bara att vi är många inom det hårt arbetande arbetarkollektivet, som skyr allt vad du gör och står för.

  Du har inget gemensamt med svensk arbetarklass. Du är enbart en stor belastning för den. Vi arbetare klarar sig utan parasiter som dig.

  Vi kan föra våran egen talan , då på ett mer civiliserat och demokratiskt sätt. Vi har fortfarande förnuftet kvar.

  Läs mer om ”Grodan Wåg”…………….

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

  Gilla

 • Håkan

  Mathias Wåg, mindre människor finns ej!
  Han kommer aldrig att försörja sig själv på ett hedligt arbete!
  Samhället kommer alltid att få försörja honom precis som övrig pöbel på vänsterkanten!
  Möjligen kan de ha en anställning på något kommunalt bibliotek!
  För de är totalt arbetsskygga!

  Gilla

 • Lena

  Pettersson ibland så får man vara tacksam för att man inte drabbas av dessa stackare, jöttapetter !
  Måtte de få hjälp !
  http://www.eatliver.com/insane-fashion/

  Gilla

  • Tussilago

   Lena
   Jag kan spä på denna galenskap med följande video om att ”vänstern” & HBTQIA+ promotar normalisering av pedofili…..
   VIDRIGA människor!!! 😠

   Gilla

   • Mimi N.

    ”Pedophobe” > ”pedofob” ???? Kommer vänstern” och HBTQ att vurma för ordet, tänker de inkludera det i svenska ordförrådet ? Friska hjärnor, vakna !!!

    Gilla

 • Carl edström

  Än ond människa utan skrupler.

  Gilla

 • ?

  Jag blir hellre jagad av grodor än älskad av Victoria Kawesa

  Gilla

 • Lena

  När skall drevet gå mot dessa empatilösa, min erfarenhet av det folket är inte något som rekommenderas, de är inte civiliserade !
  UT ur Europa !
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4685830/Woman-gets-probation-throwing-newborn-window.html

  Gilla

 • Tanten

  Varför har äcklet skyddad adress?

  Gilla

 • Stenbock

  Under alla omständigheter lär han bli kallad till förhör av polisen… I går kväll var han en av c:a 10-talet namngivna utländska aktivister som nu
  misstänks för ”landfriedensbruch” .Svårt att översätta men ligger i närheten av svenska ordet ”högföräderi”.(i samband med upplopp,ha uppmanat andra till svåra brott)
  Inför domstol kan detta bringa upp till 10 års fängelse .Över 170 tyska poliser arbetar nu med de bilder,och filmmaterial som deras camkameror sparat. Att det kommer till rättegångar mot flera hundra hulliganer,är jag övertygad om. Eftersom det i detta fall drabbat de tillståndsgivande höga styrande, i såväl CDU som hos Sossarna…
  I några fall skulle det t.o.m. kunna innebära slutet för deras politiska karriär.Bland dem lär sossen o.borgmästaren Scholtz i Hamburg ,ligga illa till.

  Gilla

  • Kurt

   Stenbock..
   kan väl ses som uttryck ”Hemfridsbrott” istället för hem omfattar detta regionen/landet är min Tolkning från Tyskan till Svenskan.

   Gilla

   • Stenbock

    Tack Kurt,hade svårt att översätta som du såg !
    Det positiva med dessa illdåd i Hamburg tycks vara,att många sovande ”journalister” i TV,nu tvingats rapportera kring deras älsklingar,inom vänsterslöddret. Många av dem,påstår sig aldrig tidigare hört talas om ”vänsterradikala hulliganer” ?

    Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är sorgligt att såna människor går tillbaka till våld.Har man annan uppfattning så behöver man inte ta till våld och skadegörelse.Vårplanet har plats för alla och behöver inte våld.Tyvärr idioter finns det gott om.Han är lik med grottmänniskor både till sinnet och utseende. Mvh Adolf

  Gilla

 • Lena

  Tack för bilden pettersson……jag tror att jag förstår !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: