Förhör med palestinsk terrorist bevisar att det palestinska lönesystemet till terrorister fungerar


ISLAM. Palestinsk terrorist: ”Jag har dragit på mig stora skulder…om min son vill ha en shekel så har jag inget att ge honom…Jag beslöt mig för att göra något allvarligt, som att mörda, något där jag både dör och dödar för då kommer min familj få pengar (red. från den Palestinska myndigheten) och leva ett bekvämt liv…Om jag inte kan döda soldater så provar jag bosättare, vakter – vilket israeliskt mål som helst – det viktiga är att jag dör och att de dödar mig så att mina barn får bidragen (red. Från den Palestinska myndigheten) och kan leva lyckligt”.

– Utdrag från ett förhör med en palestinsk terrorist

I morgon, onsdag, ska den amerikanska senaten ta upp och diskutera Taylor Force Act vilken skulle, om den röstas igenom, sätta stopp för alla amerikanska bidrag till Palestinska myndigheten så länge den betalar ut löner till terrorister och bidrag till så kallade ”martyrers” familjer. Som en del i detta har Palestinian Media Watch släppt ett utdrag från ett polisförhör med en palestinsk terrorist. Originalet är på arabiska och har översatts till engelska av Palwatch.

Terroristen i fråga, Khaled Rajoub, togs efter ett misslyckat försök att döda israeler. Om Rajoub hade dödats av israelisk polis i samband med sin attack hade han hyllats som ”martyr” och hans familj hade garanterats ett bidrag på 6,500 kronor per månad: ett basbelopp på ungefär 3,300 kronor, 1,000 kronor till hans fru och nästan 500 kronor för varje barn.

Förhöret, och Rajoubs svar, är tydligt bevis på att Palestinska myndighetens strategi med att finansiellt belöna terror utgör en tydlig motivation att begå dessa brott.

Nedan följer ett utdrag av förhöret, översatt från arabiska till engelska av Palestinian Media Watch:

Interrogator: ”Why did you decide to kill soldiers, and not someone else?”

Khaled Rajoub: ”The best is to kill soldiers. That way they have guns and they’ll shoot me and kill me. But if I’m not able to kill soldiers, I’ll try settlers, guards – in other words any Israeli target – the important thing is that I will die and they will kill me, so that my children will receive a [PA] allowance and live happily.”

Interrogator: ”What did you want to achieve by killing soldiers or settlers, or any Israeli target?”

Khaled Rajoub: ”So they’d shoot me and I’d die, and my children would receive an allowance.”

Interrogator: ”Are you still determined to do that?”

Khaled Rajoub: ”Of course, 100%. I’m telling you – if you’ll set me free, I’ll do it again as soon as possible. I’ll bring another car, and I’ll run over [soldiers] at the first military post I see. I’ll kill as many as possible, and they’ll shoot me, and I’ll die. There is no other solution.” […]

Interrogator: ”Do you want to add anything?”

Khaled Rajoub: ”… I say to you again – I don’t regret what I did, and if I have the opportunity, I’ll do it again, and I’ll kill soldiers or any Israeli I come across.”

[Israeli Police interrogation of terrorist Khaled Rajoub, Feb. 2, 2014]

Läs mer på Palestinian Media Watch här


5 responses to “Förhör med palestinsk terrorist bevisar att det palestinska lönesystemet till terrorister fungerar

 • Mimi N.

  Hör och häpna: en modell till – palestinska modellen – föräldrar, familjehuvud som uppoffrar sig för avkommornas väl och ve. Sverige är först som hjälper – åt hel**te med svenska pensionärer, de har levt alldeles för länge och ätit sig feta, ut med dem, de nya unga larverna är framtiden. De ska matas, bli till puppor och ta över. Kalergi planerat arv.

  Gilla

 • Tony

  Sköna juveler som utrikesblondinen och Löfven förser
  med feta bidrag. Vi måste ha dom mest inskränkta politikerna
  på jorden?

  Gilla

 • Luntan

  Att mörda förefaller vara en ny affärsidé?

  Gilla

  • Joy

   De har hållit på så länge islam funnits. Men att våra antisemitiska, israelhatande politiker finansierar verksamheten är bedrövligt, med våra skattepengar. Men det har också pågått i många, många år! Det är knappast en nyhet, även om folk i gemen inte har information eller bryr sig.

   Gilla

 • Anton

  Sossarna ger 1,5 miljarder om året, av våra skattepengar, utan att öronmärka ett enda öre. Något så huvudlöst idiotiskt att man tappar sansen. Sossarna har fullständigt tappat kontrollen. De drivs av ideer komna från människor som Arnstad, Anders Lindberg och Bjerreld. Sverige brakar ihop inom kort. Inget land kan ”ge” bort av sina skattemedel, som socialisterna gör i långa loppet. Det kommer en backlash. Var så säkra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: