Porta tafsande män från Eskilstunakrogar


IDIOTI. Liberalerna i Eskilstuna vill att män som tafsar på krogen ska portas från stadens krogar. Det rapporterar lokala medier. – Nu drar sig kvinnor för att gå ut på vissa ställen under vissa tider, det kan vi inte acceptera, säger partiets gruppledare i kommunen Niklas Frykman.

Det är genom ett så kallat initiativ i kommunstyrelsen som partiet och dess gruppledare Niklas Frykman nu lyft frågan. Bakgrunden är den senaste tidens rapporter om sexuella ofredanden och våldtäktsanmälningar på festivaler.

I förslaget som skickats till kommunstyrelsen föreslås det att krogar och polis ska samarbeta för att stoppa de sexuella trakasserierna. Ordföranden Jimmy Jansson (S) är tveksam till förslaget och menar att kommunen saknar sanktionsmöjligheter mot tafsande. Han anser att ansvaret ligger på krögarna.

-Pettersson undrar varför Niklas Frykman inte förbjuder tafsande män på festivalerna om det är där problemen är? Sedan förutsätter jag att om någon tafsar på krogen eller är dum på annat sätt åker han ut och det är upp till krögaren att porta dom, det är inte politikernas sak. Så skedde förr och det var inga problem. Nu är det visserligen värre att vara krögare för slänger krogen ut en del som inte kan sköta sig så börjar det yras om rasism…

Jag säger igen. Det finns inhemska svin. Men det innebär inte att vi behöver fylla på med sådana som inte passar i vår fauna…


10 responses to “Porta tafsande män från Eskilstunakrogar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: