Svenska män: försvara era kvinnor!


INSÄNDARE. Svenska män var fan håller ni hus? Var finns ni när era döttrar, systrar, mödrar, sambos, hustrur… behöver er som allra bäst!

Ställ ifrån er ölglaset, res er ur TV-sofforna och visa vad ni går för. Sluta göm er i tron att andra skall göra ert jobb. Kryp fram ur skuggorna och visa att ni är män!

Svenska män tycks i dag endast utgöra en stor homogen massa av politiskt skrämda, fega, hunsade och vänstermanipulerade och ”feministiska” ynkryggar! Utan ambitioner och helt oförmögna att ta initiativ för att skydda sina kvinnor.

Svenska kvinnor vågar inte längre gå ut

Det (grupp)våldtas i Sverige som aldrig förr. Flickebarn, tonåringar och vuxna kvinnor kan inte längre gå in på ett svenskt bad hus, utan att attackeras tafsas och kladdas på av invaderande, dreglande vildar från Afrika, Afghanistan och Mellanöstern. Unga flickor och kvinnor blir våldtagna på biblioteken, på skoltoaletterna, på gymmet, på restaurangtoaletten, i blomsterrabatter… Överallt! Mitt på ljusa dagen!

Kvinnor kan inte längre gå på en musikfestival i Sverige, utan att bli sexuellt antastade och skändade. Kvinnor blir överfallna i motionsspåren över hela landet. Kvinnor vågar knappt längre gå genom stadsparken, oavsett tid på dygnet, med risk för att bli indragna i buskarna av primitiva och bestialiska afghaner, araber och afrikaner som de kvinnohatande, feministiska socialisterna släpat hit. Ännu mindre vågar svenska kvinnor gå ut ensamma efter mörkrets inbrott. Det är ju fullständigt vanvettigt!

Och ingenting görs för att förändra situationen. Absolut ingenting! Tvärtom, så välkomnar man ytterligare våldtäktsmän med öppna armar. Migrationsverket har til och med öppnat en charterlinje mellan Grekland och Luleå, där man ämnar flyga in 3 000 asylturister från Syrien och Eritrea fram till oktober månad!

Sverige kröker rygg för islam

Som om inte detta vore nog, har svenska regeringen till och med – med hjälp av kustbevakningen – öppnat en färjelinje över Medelhavet från Nordafrika till Italien, för att förvissa sig om att det sexuella våldet mot svenska kvinnor skall kunna fortgå som planerat, dessutom i ökad omfattning.

Utvecklingen i det av vänstern styrda socialistiska svensk- och kvinnofientliga experimentsamhället Sverige, är direkt vidrig och har eskalerat utom all kontroll. I stället för att sparka ut alla dessa primitiva och bestialiska monster från tredje världens muslimländer som förorsakar detta helvete för Sveriges kvinnor, kröker svenska politiker och myndigheter rygg för islam.

I stället för att angripa problemet, stänger man musikfestivaler, fyller badhus och skolor och bibliotek med Securitas-vakter, inför separata badtider för män och kvinnor, monterar upp kameror i varje vrå och gathörn samt planerar separata musikevenemang och festivaler – för män och kvinnor.

Men detta är ju fullständigt sinnessjukt… Och vi bara låter det fortsätta. Allt medan begåvningshandikappade svenska ”feministiska” kändis-vänsterfjollor iscensätter nationella kampanjer där man hatar och skuldbelägger alla MÄN!

Regeringen föraktar svenska kvinnor

”Regeringens” grovt kriminella Karsudden-aspiranter (med Löfven, Ygeman, Johansson i spetsen…) skiter till 100 % i den eskalerande kriminella utvecklingen i landet, och det accelererande våldet mot svenska kvinnor. Man har helt enkelt ingen lösning på detta samhällsnedbrytande monster, som man själva har skapat och släppt lös i det svenska samhället.

Samtidigt har landets polismyndighet, med den oduglige och korrupte RPS-chefen och socialdemokraten Dan Eliasson, fullständigt kollapsat och klappat ihop – så förvänta er inte någon hjälp härifrån!

Män… vilka fler bevis behövs?

Svenska män: Vad behöver ni för fler bevis, för att själva se till så att något blir gjort?

Ni måste väl ändå begripa, att när inkompetenta, hjärndöda och genomkorrupta politiker och tjänstemän fullständigt ignorerar och struntar i era döttrar, systrar, mödrar, sambos, hustrur… måste ni själva agera. Detta kan inte vara så svårt att förstå?

På en gång skall sägas, mina förslag är inte förenliga med svensk lagstiftning – men det bortser vi från här. Att våldta svenska kvinnor är inte heller tillåtet. Och det lär vara bekant vid det här laget, att som svensk medges man inte ens försvara sig själv, sin egendom eller sin familj. Det sägs vara statens uppgift!

Alltså skall man ringa polisen då man blir utsatt för en våldtäkt, eller på annat sätt ansatt eller attackerad sexuellt. Man skall med andra ord ringa den polis som inte finns! Det kan bli problem i exempelvis Dalsland, väster om Vänern, där det bara finns en patrullbil tillgänglig i hela landskapet under sommaren. Eller i Norrland där en eventuell tillgänglig patrullbil har ett par hundra kilometer att åka på ett larm…

Förbjudet i lag att våldta svenska kvinnor…

Vi som fortfarande har förnuftet i behåll, begriper och vet att detta givetvis är helt surrealistiskt. Vi känner också till att det enligt svensk lag är förbjuder att våldta och sexuellt angripa kvinnor. Och när statens myndigheter och funktioner har havererat, med anarki som följd, finns det inte mycket att välja på.

Svenska män: så därför blir det er uppgift från och med nu, att skydda och försvara era kvinnor. Här kommer ett par tips som kan rädda era nära och kära från långa, sömnlösa nätter, livslånga trauman och skonas från depressioner, psykiska sammanbrott, rädsla för att i fortsättningen vara ensam, samt att slippa behöva äta lugnade psykofarmaka.

– Köp riktigt självförsvarsspray utomlands (finns bra sådant i Polen, Tjeckien, Tyskland, Spanien…) och ta med hem. Instruera era kvinnor hur man hanterar detta och låt dem aldrig lämna hemmet utan en spraytub med sig. Med ett effektivt spray i ögonen flyr man fältet…

– Skaffa en skrämskottspistol (tyska Schreckschusspistole) i t. ex. Tyskland där den fritt kan inhandlas för ca 150€. Förutom att exempelvis Schreckschusspistole Walter P22 till utseendet är identisk med föregångaren, skjuter den 8mm knallpatroner med ordentlig smäll; samt även gas- och pepparpatroner. Till skillnad från riktiga vapen är dessa inte dödliga, vilket just är poängen… Men ändå tillräckligt effektiva för självförsvar. Med ett par-tre knallar riktade mot öronen, gas eller peppar i ögonen lär de flesta ge upp sina våldtäktsförsök. Samtidigt som en serie knallar på 6-7 skott i ett bostadsområde drar till sig uppmärksamhet. Instruera era kvinnor grundligt i hur dessa skrämskottsvapen fungerar, och man har en billig försäkring och stora utsikter att få vara ifred.

Slutligen: Det är upp till var och en, att väga nackdelar mot fördelar. Att eventuellt få böter för innehav av skrämskottsvapen/olagligt spray, eller förmå avstyra sexuell antastning eller en våldtäkt med all den integritetskränkning och det helvete som detta medför.

”Si vis pacem, para bellum.”

Johansson


46 responses to “Svenska män: försvara era kvinnor!

 • Observator X

  Stopp, stopp, stopp……….försvara era kvinnor?
  Varför det? Försvara kvinnor vilka spottar på oss svenska män?
  I helvete nån gång.
  Kommer inte att hända. Det blir snarare ”Who cares?”

  Gilla

 • Lisa

  En ensam tjej mot en grupp militärtränade killar… då krävs starkare grejer. Känner av detta även dagtid numera.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Mycket passande slutord, Johansson!
  Om Du vill ha fred – rusta Dig för krig.

  Dags att byta ut den effeminerade velourman sjuttiotalet alstrade via den kulturmarxistiska offensiv som genomgående impregnerade det allmänna synsättet och därmed demonterade de normala och medfödda försvarsinstinkterna, samt icke minst den maskulina värdigheten.

  Lägg därtill migrantammornas och radikalfeministernas vettlösa uttalanden om att de hellre våldtas av utomeuropéer än låter det vita patriarkatet skrida till deras undsättning, så erhåller vi en god bild av NWO-luciferianernas och globalistoligarkernas nyttiga hysterikor, vilkas självdestruktiva dramaturgi utgör ett ökat hot mot den kvinnliga delen av befolkningen.

  Vi minns även nationalnarren Löfvén på besök i Saudibarbarien och den nu legendariska defileringen av de huckleförsedda fruntimmer han av någon förbannat diffus anledning medförde på resan.
  Länge leve lyteskomiken!
  Andreas.

  Gilla

 • lage

  Toppen skrivet!!!!

  Gilla

 • Greger

  87% röstade för att svenska tjejer och kvinnor ska våldtas så då får man stå sitt kast. Tragiskt naturligtvis men så länge folk röstar som de gör så får de också ta konsekvenserna av sitt handlande.

  Gilla

  • M

   Tja.. jag är väl inte demokrat då (hua haha) men jag ser inte varför man skall ge upp om någon del av sitt folk (förutom dess direkta förrädare, och där måste man skilja på ledare och följare) för det.. eller respektera något sådant ”beslut”.

   Jag har aldrig röstat för att kvinnor skall våldtas eller att det faktiska svenska folket (som är en enticitet, inte en kultur, åt helvete med ”öppen svenskhet”) skall ersättas med främlingar. Och jag tänker inte bete mig därefter då jag inte är en slav. Jag skulle inte bry mig om ifall så 99% av planeten röstade för detta: Det är i paritet med ”miljarder flugor kan inte ha fel: ät skit”.

   Förstår faktiskt inte heller hur någon kan tänka annorlunda.. om så 99.9% (ännu mer demokratiskt!) röstade för att tex du själv skulle våldtas, skulle du bara acceptera det?

   Gilla

 • Lena

  Om svenska män inte skulle försvara sina döttrar, systrar och hustru, så är orsaken, de stolliga feminizterna !
  De har verkligen inte uppfört sig trevligt under de senaste decennierna.

  Gilla

  • M

   Så är det i stor mån (fast sen gör även denna förfjollning som pågår mycket därtill, detta med hur man aldrig får ta till våld och inte skall stå på sig och bara sköta sig själv och fly undan osv en hel del.. folk, kvinnor som män, är mer mjäkiga numera än förr) och det är tråkigt för ett ”könskrig” är i grunden vad systemet vill uppnå med feminismen.. man vill splittra vårt folk och ställa kvinnor mot män och män mot kvinnor – för att försvaga vår förmåga till motstånd mot förfallet…

   Gilla

 • Amanda

  *kvinnor vågar inte åka till badhus ! Borde stå klart o tydligt .

  Det är basic för mig iallafall. Blev filmad/fotad i dushen på ett badhus av en flykting i december.. (med en 3 årig dotter jämte mig..)

  Dem skäms inte ..om jag säger barn o godisaffär?! För så beskriver man situationen numera på ett badhus gällande dessa inavlade människor. Får väl tillägga att förundersökning lades ner, .. öppnades inte änns !

  Gilla

 • Bosse S

  Jag kan inte tro annat än att alla normala människor, inbegripet svenska män, hade ingripit på något sätt om man sett att någon håller på att våldtas. Dumma antydninga och beskyllningar att påstå att svenska män står vid sidan om när svenska kvinnor blir gruppvåldtagna av kvinnoföraktande arabmän. Det är bara idioti och påstå att vi svenskar är fega bara för att ingen svensk man helt plötsligt poppar upp mitt i en pågående våldtäkt och avbryter den.

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Bra äntligen börjar svenska folket Vakna! Polisen kan inte skydda oss eller våra döttrar,så det är dags att bygga ut självförsvar,med sprayburkar och mindre licenfria pistoler.Själv tycker jag om kalishnikov,den funkar i alla väder och tillfällen.Fast innerst inne hoppas jag att det blir aldrig så alvarligt. MVH Adolf

  Gilla

 • pecka 55

  Svenska kvinnor kan jag gärna försvara, men feminister och annat otyg kröker jag inte ens ett finger för…..

  Gilla

 • Ulli

  De flesta svenska kvinnor har klart och tydligt och ofta upprepade gånger gjort klart för mig att det är jag som är problemet, en vit svensk medelålders man som inte borde få rösta (eftersom jag inte har förstått att rötäggen i den islamska kulturen inte är fler än i andra), och inte de invandrade mohammedanerna.
  Trots detta fortsätter jag min politiska kamp på många olika plan (egna engagemang inkl. donationer) sedan 30 år.

  Gilla

  • Tobbe

   Det visar ju den brist på insikt hos feministerna som just låser hela situationen. Tror att vi svenska män helt enkelt får välja att vara män och försvara våra medmänniskor oavsett vad vissa feminister tycker om det.

   Gilla

 • Truthfighter

  Svenska män är en HETEROGEN massa och inte HOMOGEN. Det är det som är felet. Om vi stod enade som muslimerna, skulle de asen inte ha en chans. Men försöker en man göra något, och gå på svinen, så står övriga bara och tittar, och man får hela muslimgänget på sig. VI MÅSTE STÄLLA UPP FÖR VARANN, vi män, när nån försöker göra något, och inte banga ur. Tro mig jag vet. Jag har försökt, och försöker så gott jag kan. Men hur lätt är det när man inte får uppbackning i civilkurage. SÅ TÄNK PÅ DET NI MÄN DÄR UTE. STÄLL UPP FÖR VARANN FÖR ATT SKYDDA TJEJERNA, OCH INGRIPA NÄR NI KAN!!! För det gör jag, och skulle aldrig svika!!!

  Gilla

 • Jhonsson

  Jag är själv för gammal men önskar ibland, att jag varit ung och kunde ha visat några invällare på plats. Men de rör sig ofta i stora gäng, så det blir kanske inte helt enkelt.
  Men nog hoppas man att några unga starka killar kunde kunde visa var skåpet skall stå. Våra dialogpoliser är nog inte mycket att hoppas på.
  De lägger ju ner utredningar om våldtäkter så fort de bara kan.

  Gilla

 • CR1

  Bra insändare, men tänk på att det är svindyra böter för pepparspray, tårgas o.d. Köp hellre laglig färgspray:

  https://www.prisjakt.nu/#rparams=ss=tiw%20f%C3%B6rsvarsspray

  Gilla

 • RäddSomFan

  Med tanke på att 87% röstade för detta så tillhör väl många av dessa döttrar, systrar, mödrar, sambos, hustrur mm dom, så jag säger att många av dom förtjänar det hur illa det än låter, och tyvärr måste dom lära sig en läxa, att handlar man på ett oansvarigt sett så får det långtgående konsekvenser för landet, dom själva och oss andra.
  Lycka till där ute tjejer det har ni troligtvis förtjänat, om inte så kanske ni bör ta er ett snack med familjemedlemmar, släktingar och vänner, för att förhindra en återupprepning vid valet 2018, så tillsvidare inte jag får rätt i att inbördeskrig kommer råda innan, jag tror nämligen att landet Sverige är helt kört för all framtid.

  Liked by 1 person

 • Tomas O'Maely

  Låt invandrar kåtisarna dansa sina dansringar, men då hemma i sina hemländer.

  Gilla

 • Mimi N.

  Rasiststämpel har högsta potens i Sverige.

  Gilla

 • Janne

  Tack för en ypperlig insändare Johansson som inte bara beskriver verkligheten på ett skrämmande korrekt sätt, utan också ger oss svenska veklingar en hint och tanke hur vi skall uppträda, agera och skydda våra nära och kära!
  Jag önskar att alla tänkte och agerade som Du, då skulle dessa problem vara historia.
  Men kanske viktigast av allt på längre sikt är att rösta rätt och inte slösa bort sin röst på ett svenskfientligt politiskt parti.
  MVH
  Janne

  Liked by 1 person

 • Carl edström

  Finns det några män i landet med pondus.Ett fåtal enligt mig.Mest messar
  Elsa

  Gilla

  • Kajsa

   Jag håller med. De flesta verkar sitta i sin soffa och rapa öl och ger oss flickor och kvinnor skulden för att vi nu inte kan röra oss fritt ute. Tom utvecklingsstörda kvinnor blir våldtagna dagtid på våra bibliotek. Men de svenska männen öppnar bara nästa ölburk, rapar och säger att vi förtjänar detta, vi behöver få en läxa osv och de tänker minsann inte lyfta ett finger för att hjälpa någon.

   Gilla

   • M

    ”Skydda oss då era lata ynkliga jävla svin”. Du bidrar inte direkt till den försoning mellan könen vi behöver, utan är ju bara andra sidan av samma problematiska shekel. (där den andra då säger ”kvinnor är främlingskåta förrädare som förtjänar vad dom får”.)

    Gilla

  • Kurt

   Något att tänka på, är du i Tyskland och tro att du kan promenera rund med en skrämskotts pistol i Byx fickan ha du fel, sen 2003 krävs för att hå den på sig under kläderna eller på bältet att du måste ha den ”Kleinen Waffenschein” (Små Vapen licens) men du få transportera den oladdad i en väska. Följer du inte detta och Tysk polis ta dig ska du veta att de är total humor befriad när det gäller dessa lag överträdelse.

   Gilla

 • Torleif

  Svenska kvinnor får väl lära sig lyfta skrot, träna kampsporter som svenska män gör.

  Gilla

  • odalkvinnan

   Det finns alternativ till pepparspray

   Gilla

  • Joy

   Bra att vi kvinnor får försvara oss själva också! Tyvärr finns en tendens att ska svenska kvinnor få skydd ska de också leva som svenska män vill, stanna hemma, lyda, inte beblanda sig hur som helst med folk, inte ha manliga yrken, inte vara utmanande klädda så de frestar män osv osv. Det finns hur mycket exempel som helst på den lydiga svenska kvinnan som förtjänar männens beskydd.

   Gilla

   • M

    Så vad du säger är alltså att män har en plikt mot kvinnor, men kvinnor har ingen plikt mot män? Män måste bete sig på ett visst sätt (skydda kvinnor osv) men kvinnors beteende får det inte ens has en åsikt om?

    Hyckleri kallas sådant…

    Gilla

  • Cinna

   Kan ändå bli knepigt eftersom de oftast anfaller i grupp…

   Gilla

 • Korsfarare och otrogen hund

  ..och hur röstar majoriteten svenska kvinnor?Med livmodern.Känslomässigt helt utan konsekvensanalys.Refugees welcome,vi står inte ut och skicka mig istället.Patriotism anses vara rasism.Varför göra någon som helst uppoffring för en majoritet destruktiva svagsinta individer?

  Liked by 1 person

  • Kajsa

   Hur skulle någon som röstade ha kunnat förutsee vågen, explosionen av ekonomiska migranter 2015? Hur skulle någon kunna förutse Reinfeltds idiotiska tal om att ”öppna era hjärtan”?

   Ditt sätt att resonera och din vilja att straffa de som nu våldtas och förnedras påminner om hur man i mellanöstern straffar sina egna flickor och kvinnor. Den unga flicka som våldtas av sin bror eller av granne eller främling, henne mördar man för att hon skömt ut familjen och släkten. Den kvinna som våldtas ute en eftermiddag, mördas av sina egna för att hon varit en dålig kvinna som ute ensam. Våldtäktsmännen går fria.

   Vil du verkligen ha ett sånt samhälle? Ja då är det bara att sitta kvar i soffan och dricka din öl medan Sveriges flickor och kvinnor skändas av dina nya kompisar.

   Gilla

   • Joy

    Ja, föraktet bland svenska män är stort också. Även SD har tonat ner de krav de hade på kvinnor i sverigerörelsen, men jag undrar ibland när det väl kommer till kritan. Så feministfientliga som man är. Nu talar jag om gammelfeminismen, inte den vanvettiga queerfeminismen som nu dominerar.

    Gilla

   • M

    Han må ha fel i sin allmänna analys (eller snarare främst sin slutsats – dvs att vi bör ”ge upp” om kvinnor, vilket vi självklart inte ska) men det krävdes verkligen inte mycket för att inse att en öppna-dörren politik i invandringsfrågan bara kunde leda till en katastrof. Det var -redan- en katastrof under Ruinfeldt, tidigt under honom. (och tidigare ändå)

    Att påstå att det som händer inte gick att förutse eller borde komma som en överraskning är direkt felaktigt.

    Man kunde missa att inse det på två och enbart två sätt:
    1) Man tänkte egentligen inte på saken / brydde sig inte osv. Eller 2) Man ”tänkte” rent känslomässigt, alltså egentligen inte alls.

    Gilla

   • Cinna

    Jag håller med Kajsa; många har vaknat då de på olika sätt drabbats EFTER valet 2014! Många människor var hjärntvättade och röstade som de alltid gjort; få hade kunnat föreställa sig hur det fullkomligt skulle explodera av gruppvåldtäkter, bilbränningar, rån, misshandel osv!
    Ja, många svenskar var naiva, OM de tänkte överhuvudtaget så trodde de att alla som kom hit var snälla och tacksamma.

    Visst, ni som visste, slå er för bröstet!

    Det är beklämmande att läsa ”svenska kvinnor förtjänar att bli våldtagna för hur de röstat”.
    Jag antar att ni tänker på batikhäxor som vurmar för skäggebarn när ni vräker ur er sådana kommentarer, men betänk att många av dem som våldtagits och misshandlats är riktiga barn, som inte har rösträtt! Förtjänar dessa att våldtas?!
    Ibland ser jag folk skriva att ”deras föräldrar har röstat för detta” . Vet hut, säger jag! Tror du som skriver sådant på arvsynd? Du som skriver sådant, förtjänar DU att våldtas och misshandlas för att DINA föräldrar tidigare röstat på sossar/moderater eller något annat 7-klöver parti före 2014?!
    Hur röstade du själv tidigare?!

    Gilla

   • Hans Nilsson

    Den första varnings signalen kom 1975 när en enhällig riksdag med Palme i spetsen tog beslutet att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land. Palme och politikerna efter honom visste att det hjärntvättade och sovande Svenska folket aldrig skulle protestera. Nu finns ett parti i Sveriges Riksdag som vill något helt annat med Sverige och som många Pursvenskar röstar på. Jag är en av dessa som har protesterat sen 1975 men oftast för döva öron.

    Gilla

  • Cinna

   Många av de dom våldtas är för unga för att rösta. Förtjänar de att våldtas för att de är flickor, tycker du?

   Gilla

 • 325mortsalvreten

  heja heja Johnsson !!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: