Jens Ganman förklarar hur det blev som det är på Medelhaavet


Jens Ganmans Facebook. -Pettersson vill dock justera Ganmans analys något. 87:an är medansvarig samt EU, inkl. den svenska Kustbevakningen som i skytteltrafik kör afrikanska män från kusten utanför Libyen och inte till närmaste säkra land som är Tunisien utan till Italien. Sedan står politiker med vår egen Stefan Löfven (S) i täten och skriker att afrikanerna ska fördelas över EU. Afrikaner ska vara i Afrika,där finns det plats för dem…


3 responses to “Jens Ganman förklarar hur det blev som det är på Medelhaavet

  • Falken

    Min uzi från Israel i lowe you

    Gilla

  • Joy

    Lite ot, men hör ändå till ämnet! Ett tips är att titta på Svt Play, en film om självmordsbombare, kvinnliga sådana. Även om det är en spelfilm så visar det vansinnet hos dessa hatiska människor från muslimska länder. Vi har inte en chans mot alla invällande människor och det hat de bär med sig, våldet och aggressiviteten. Det är kört, vi har det här redan och det bara fylls på dag efter dag.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: