Problem med för tidig utlösning


En tryckkokar-Bomb  exploderade i ett hyrt hus ii Bandung,, Indonesien på lördagseftermiddagen . West Java polistalesmannen Sr. Comr. Yusri Yunus sade att huset tillhör hyrts ut till en muhammedan som heter Agus Wiguna (22). Han sade att explosionen var oavsiktlig.

Tryckkokar-bomben  innehöll 7 cm långa spikar och var enligt ”tillverkaren” avsedd att detoneras på  ”Cafe Bali”  nästa fredag .Han planerade att sätta bomb i en papperskorg i närheten av kaféet.  Bomben skulle utlösas med en snubbeltråd.

Bandungs Polischef Hendro Pandowo säger att den misstänkte erkänt  att han planerade att bomba flera platser i Bandung, inklusive en restaurang, kyrka och café på Braga Road, en välkänd gata känd bland turister.  Det var inte omedelbart klart varför den mordlystne muhammedanen valde de tre målen, men han erkände att hans mål var att utföra ”en jihad mot icke-muslimer”, sade Hendro.

BangkokPost


2 responses to “Problem med för tidig utlösning

 • Xmenr3games

  –vet ej vilka som är ”ägare” av Bangkok post men man kan gissa 🙂
  en tydlig sk fake news med syfte att skapa rädslor i området,samma metodik ser vi i Filipinerna,Thailand och Europa där (((Globalisterna))) försöker destabilisera och skapa ”fear-porn”

  Gilla

  • Xmenr3games

   Globalisterna skapar och ordnar KAOS för att sedan erbjuda lösningar på de problem man själva skapat-dvs kontrollstaten NWO
   (se UN agenda 21(30)

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: