Privata mejl

Vi har skrivit det förr och återupprepar oss därför.

Så fort SD ges chansen att synas lite extra i media, publicerar David Baas nya ”avslöjanden” om partiet och dess företrädare. Idag får vi del av ett internt mejl som skickades 2010 och Baas verkar fortfarande tro att människor tycker dessa ”avslöjanden” är intressanta.

Vilken tidning det rör sig om vet ni. Om inte kan jag avslöja att familjen lägger den längst ned i katternas sandlåda där passformen är perfekt.

 

11 thoughts on “Privata mejl

 1. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Jag blir så matt av denna förutsägbara mediecirkus. Samma jävla upplägg varenda gång. Folk genomskådar skiten, hoppas jag. En rubrik saknas men hinner väl komma: ”Expressen avslöjar: SD-topp har satt plåster på skoskavet”

 2. Det är så förutsägbart detta med Almedalen och hur upplägget är i media.

  Man vet det innan och får det bekräftat i år igen.

  Man behandlar 7 demokratiska partier på ett likvärdigt sätt inför uppsnacket inför respektive politiska partis Almedalen-dag.

  Det åttonde partiet som också är ett demokratiskt parti, har man däremot ett lite annorlunda upplägg på. Där gäller det mest att svärta ner och komma med så mycket vinklade och negativa artiklar som möjligt.

  Då är det inte prat om att alla människor ska respekteras och behandlas jämlikt i Sverige. Från de människor som jämnt skryter att de står upp för de värdena.

  Svensk media , AB och EXP, är en stor parodi på ”opartiskhet”.

  Svenska väljare blir nu fler och fler som genomskådar de falska hycklarna på AB och Expressen.

  • Thomas Mattssons och David Baas gamla ”nyheter” är lika förutsägbara som att det är julafton den 24 december varje år.

 3. Nog har denna vidrige fähund hamnat på rätt ställe. Hos den grisliknande typen Matsson på en svinkloak som heter Expressen.

 4. Det gäller väl för Baas att på något sätt få uppmärksamhet. Vad denne tredjeklassens journalist påstår, är det inte så många som bryr sig om.
  Att veta att han jobbar på Metro räcker.

 5. O T
  Här vid Svarta havet börjar idag Neversea musikfestivalen som håller t o m 9 juli. Runt 15 000 personer väntas och över 1 000 poliser och gendarmer ska hålla allmän ordning. Bilar som passerar förbi eller parkerar i Mamaia festivalområde stoppas och kontrolleras med hjälp av tränade hundar för att upptäcka bomber eller knark. Ingen känner sig kränkt, man vet att tonåringars liv kommer först. Det är inte sexuella trakasserier man väntar sig, terrorattackerna däremot … Experterna och säkerhetspolisen kan sin sak, man fick tag på en ung rumän – konverterad och radikaliserad – efter att ha hållits under uppsyn ett tag innan dess. Han visades på TV med namn och bild. Även ’vanliga’ kriminella får samma ’behandling’, inte minst zigenarna (de utsatta !!!) är skonade. Ingen gärningsman, inga dåd är nedtystade.
  Vill Löfvén resa hit och läxa oss i censur ?? Han skulle behöva en kall dusch.

  • Vid skrivande stund, intervjuas två gendarmeriofficerer ( en av dem är lt.col. Marius Militaru) om åtgärderna vid entrén till festivalen: visitering, förbud att ha på sig en väska större än ett pappersark i A-4 format, eller paraply, spray, drickflaskor m m precis som på flygplanet. Hela området är delat i mindre zoner med var sin ”emergency exits”. Antalet hundar är 9 schäffer och flera labradorer. De är tränade i USA till att upptäcka sprängämnen, knark och brotta ned våldsamma kräk.
   Rumäniens gerndermeri har valts till ledare av Europas gendermerier !!!
   Intervjun fortsätter. Jag avslutar, det blir för mycket att berätta, är överväldigande stolt.

   • Usama och några kumpaner reste ända från Pakistan för att närvara festivalen, men stoppades p g a att de inte bokat hotellrum – för att slippa legitimera sig. De klagade direkt till en journalist där på plats men fick inte den hjälp som de väntat sig. De kommer att hållas under övervakning – diskret ! Tough luck !

 6. Hur kan ni använda den i kattlådan? Den är ju full av skit redan från början.

 7. Dålig sugförmåga, då den redan är full av skit när man köper den….

Kommentera