Für Eva Marie


Denna dag till ära, spelar vi den suveräne lyrikern Elias Sehlstedts  visa: Jag Flyttat Har Till Landet, för våran Eva Marie. Framförare är den eminente vissångaren Peder Svan.


2 responses to “Für Eva Marie

 • Truthfighter

  Ja, bra gjort! Det blir vi som får fly nu, när islamistdrägget tar över mer och mer i city. Det är PEST!!! Man håller sig helst borta, för att slippa se skiten där. Så du gör helt rätt Eva-Marie! Det borde ha varit vi som startat facebook-gruppen ”vi-står-inte-ut”, för det är så det är för oss äktsvenskar idag nästintill, eller hur mina kära Sverige-friends?

  Jag beundrar dig Eva-Marie för dina skönmålande skriverier och aktionskamp. Du är enastående! Tack för att du finns! Du gör verkligen mycket gott för vårt land! 🙂

  Gilla

 • Lena

  Gratulerar dig Eva-Marie och din familj till att ni har tagit ett så klokt beslut, det är skönast att bo på landet, är så glad att jag har den möjligheten även om landet i Sverige för min del är en liten, liten stad.
  Må så gott i er nya tillvaro och all lycka till !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: