Tino Sanandaji: Lögnen kommer ifatt dem


INRIKES. Nationalekonomen Tino Sanandajis, som PK-etablissemanget länge försökt marginalisera Sanandaji för hans obekväma sanningar i invandringsdebatten, måste nu accepteras för att han här den kanske tyngsta och bäst pålästa auktoriteten på området i Sverige. Här intervjuas han av Svenska Dagbladets Per Gudmundson,en av få journalister i Sverige som tänker självständigt. 

Gudmundsons sista fråga till Sanandaji var om han ansåg att den svenska åsiktskorridoren nu var riven. Det är den inte, var Sanandajis svar. Däremot finns det idag sätt för den som är stark att kringgå åsiktskorridoren och nå ut med för Pk obekväma budskap. Sanandajis succébok “Massutmaning”,  är ett exempel. Alternativmedia är ett annat.


23 responses to “Tino Sanandaji: Lögnen kommer ifatt dem

 • Peter Skoglund

  För 18 månader sedan , gjorde tidningen Dagens Samhälle ett bra reportage med och om, nationalekonomen Tino Sanandaji.

  Rubriken på artikeln var ”Masspsykosen är snart slut – sedan får vi öppen debatt” .

  Så här en favorit i repris. Köp även Tinos bok ”Massutmaning, genom

  http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/masspsykosen-aer-snart-slut-sedan-far-vi-oeppen-debatt-21151

  Stöd även Tino S, genom ett köp av hans bok ”Massutmaningen”.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Bill Gates goes SD?

  ”He said generosity of European leaders will only encourage more to come ”

  ”Instead he suggested spending more money on foreign aid to treat the problem”

  ”suggested spending more on foreign aid to treat the root causes of migration, while making it more difficult for people to reach the continent.”

  ”Bill Gates warned European leaders they will worsen the migrant crisis by being over-generous to those arriving on the continent, and suggested spending more on foreign aid instead”

  Han är helt i otakt med Reinfeldt, Löfven, A Lindberg, Morgan, Ygeman, Ernman, Schyffert, Virtanen, Schulman, Schyman et al. Lyckligtvis faller inte alla in i den trånga boxen.

  Gilla

 • Hönsmamman

  https://www.google.se/amp/www.dailymail.co.uk/news/article-4665198/amp/Bill-Gates-warns-open-door-migration-overwhelm-Europe.html

  Bill Gates menar att Europa behöver stoppa migrationen? Varnar för öppna gränser.

  Han har ju gjort sig en hacka på att räkna ut ett och annat. Så flr de dumskallar som ännu inte fattat kanske hans uttalande kan få ännu en grupp att vakna?

  Gilla

 • Observator X

  Valmanskåren…? Men kom igen. Många av dessa är ju så fullständigt verklighetsfrånvarande, och rent ut, bombade att de aldrig någonsin kommer att begripa verkligheten.
  Fan, en del är så puckade att de är nere på mentalt-handikapp-nivå. Säkert.

  Gilla

 • Jhonsson

  Skulle vara roligt att uppleva en debatt mellan Sanandaji och Löfven eller tex Ylva Johansson.

  Gilla

  • Ulf

   Det kommer tyvärr aldrig att hända. Total dumhet i värdegrundsbubblan mot fakta och intelligens det skulle aldrig sosseledning gå med på att ställa ut sina stollar till en sådan avrättning.

   Gilla

  • Fredde

   Det skulle bli som om en höna utmanar en tiger…

   Gilla

 • Jhonsson

  Åter och åter får vi bevis för att våra politiker utan att rodna medvetet ljuger för oss.
  Hycklare och skitstövlar kallar jag dem.

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Val efter val blir de trots detta omvalda. Det är allvarliga fel hos en majoritet av valmanskåren.

   Gilla

   • Hönsmamman

    Det är fel på kravspecifikationen för politiker. Borde vara ett legitimationsyrke med kunskapskrav, intelligenstest med miniminivå, samt fullständigt ansvar för fattade beslut.
    Återkommande krav på verifiering av kompetens.

    Det hade rensat ut de flesta av dagens och många av gårdagens politiker.

    Allt är som en fars. Morgan och Ygeman personifierar toppnivå vad gäller ineffektivitet. Intervjun med Morgan som nu går på export ger inkompetens ett ansikte. Och då är det en del som säger att B Ask blev petad nu för att Morgan skåpet ut henne. Hon har suttit på ministerposten i 8 år.

    Gilla

   • finlandssvenskan

    Inför personval istället för listval i alla val så skulle det automatiskt bli en sanering. Personer som inte får tillräckligt med röster blir inte invalda och politikerna kan inte alls styra vem som blir invald. Det är rösterna som avgör.

    Det betyder också att väljarna lätt byter parti – hittar de en kandidat som de gillar röstar de på denna kandidat och partiet personen företräder har en sekundär betydelse.

    Invalda politiker kan då också byta parti när som helst, om de tycker att det nuvarande partiet fattar tokiga beslut/är för passivt i någon fråga.

    SVERIGE ÄR MOGET FÖR DIREKTA PERSONVAL !

    Gilla

 • Stenbock

  Att förändra den delen av svenska folket,som genom årtionden levt i sin egen sfär,och trosvissa lyssnat till de styrande, (inom landet) kommer om det är möjligt,taga mansåldrar att rehabilitera ! Även om man inte kan direkt jämföra med de länder i Europa, som ockuperats av Sovjet finns en viss likhet,vad gäller vissa grupper och deras inställning.På samma vis måste kommande generationer söka vrida om utvecklingen,likt det som skett i östländer,efter l990-talet.Kan i mitt inre aldrig föreställa mig att en majoritet av vårt folk i Skandinavien,vill leva i en mångkultur.
  Själv önskar jag ingen i Sverige skall behöva växa opp i ett land liknande USA.Ej hellre i ett totalitärt likt insomnade Sovjet.Med tanke på det förfall som skett under senaste 40 åren i landet,kommer det att krävas mycket energi och ork,att vända det hela rätt.
  Om det överhuvudtaget är genomförbart.

  Gilla

 • malmobon

  Tino o Per är båda kloka. Synd bara inte ungdomar lyssnar mer på dessa och Mohammed Omar (ny Youtube kanal) – upplyser om islam.

  Gilla

  • Joy

   Mohammed Omar är en vindflöjel som skrivit fullkomliga vidrigheter om oss svenskar. En riktig slug typ som ger den muslimska taqiyyahn ett ansikte. Ryser bara jag ser karln!

   Gilla

   • eva

    Jag är själv också skeptisk till honom. Vet ej varför, kanske litar jag ej på honom.

    Gilla

   • Observator X

    Det är inget annat än småborgerligt mummel, ni vet flyta ovanpå sådär lite lagom.

    Gilla

 • hllviken

  Mycket klok man – Tino.
  Tack och lov för honom!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Konstigt att det oftast utlänningar som står upp för Sveriges sak.Teodorescu ,Sanandaji ,Sandor Herold osv.Heder åt dom och stor tack.Sanningen segrar alltid ,så bort med oduglingar till politiker, fram för nya utmaningar och politiker som man kan lita på.Eller är det bara en önsketänkande, en vision .Mvh Adolf

  Gilla

  • Mimi N.

   Konstigare är att svenskarna är fega och törs inte visa sig att vara svenskar. De vill inte kallas för rasister, de vill heller inte anklagas för att älska sitt land. Men gör de det – älska sitt land ???

   Gilla

 • Tino Sanandaji: Lögnen kommer ifatt dem — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Tino Sanandaji: Lögnen kommer ifatt dem — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • kbrel

  Sanningen segrar alltid PK-lögnen kommer aldrig att segra!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: