Tävling – vinn Tino Sanandajis bok ”Massutmaning”!


INVANDRING. Nationalekonomen, författaren och debattören Tino Sanandaji, har skrivit en ny bok som heter ”Massutmaning”. 

Utrikes födda står för ungefär 17 procent av befolkningen och andra generationens invandrare för ytterligare fem procent. Trots detta utgör utrikes födda 53 procent av dem med långa fängelsestraff, 54 procent av de arbetslösa och mottar 60 procent av de utbetalda socialbidragen. 71 procent av Sveriges barnfattigdom finns bland hushåll med utländsk bakgrund, medan 76 procent av medlemmarna i kriminella gäng har invandrarbakgrund.” – ur boken Massutmaning.

massutmaning-book-cover-600x528

Den fd. Slöseriombudsmannen Martin Borgs skriver så här om boken i sin recension: ”Tino Sanandaji har precis släppt en bok. Den kommer nog att få lika mycket publicitet i traditionella medier som ridsporten får. Men du gör bäst i att läsa boken. För den kommer att påverka det svenska samhället under många år framöver”

”En av få kunniga och pålästa sanningssägare vi har. Han skulle platsa i politiken som sakkunnig rådgivare åt samtliga partier i riksdagen.”

”En bronsstaty över Tino borde omedelbart resas i centrala Stockholm.”

”Vi är många som har Tino att tacka för mycket . Han ger oss fakta som annars är svår att hitta på ett tydligt sätt.”

Försök vinna boken HÄR

HÄR kan du beställa boken

Namn: Tino Sanandaji
Född: 17 maj 1980 i Sanandaj i Iran
Karriär: Nationalekonom, debattör, författare och Årets Hjälte 2016.
Aktuell med: Boken ”Massutmaningen – ekonomisk politik mot utanförskap och antisocialt beteende”
Kuriosa: Tino är ett kurdisk namn som betyder ”törstig på kunskap”. Tino är äldre bror till Nima Sanandaji.
Hemsida: http://tino.us

Om Tino Sanandaji på bloggen

På filmen Stefan Löfven i maj 2015 innan han stängde gränsen ”en liten ansträngning” ”de flyr för sina liv”


8 responses to “Tävling – vinn Tino Sanandajis bok ”Massutmaning”!

 • Tino Sanandaji: Lögnen kommer ifatt dem | Petterssons gör skillnad!

  […] att kringgå åsiktskorridoren och nå ut med för Pk obekväma budskap. Sanandajis succébok “Massutmaning”,  är ett exempel. Alternativmedia är ett […]

  Gilla

 • Tino Sanandaji i riksdagen | Petterssons gör skillnad!

  […] ”Det gäller att ta fram konkreta åtgärder som ger alla de invandrare som Sverige har tagit emot en plats i det svenska samhället. Det kräver i sin tur en uppriktig och evidensdriven analys av hur Sverige hamnade här, och av hur man tar sig vidare”, står det bland annat att läsa i bokens presentation. Mer om boken.  […]

  Gilla

 • ruben

  Så bra att Tino använder den visa kloka verkligheten. Tack för det!

  Gillad av 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den siste svensk att adlas var upptäcktsresanden Sven Hedin anno 1902. Emellertid anser undertecknad att möjligheten att via ett tilldelat adelskap ära en förtjänstfull medborgares insatser till nationens fromma, under en ny regering kan och bör återinföras. Medaljen Illis Quorum är också intressant med anledning av Sanandajis arbeten.
  Andreas, ofrälse och lär väl så förbli 🙂

  Gillad av 1 person

  • Argus

   Nej för böfvelen! Inte nu iallafall. I rådande situation skulle det bara innebära att diverse lågbegåvade som har rätt ”värdegrund” skulle bli adlade. Vi får vänta till dess att vi samlat ihop tillräckligt med tjära, fjädrar och politisk majoritet så att vi kan ge dem en ”skönhetsbehandling” innan deras permanenta avresa från riket.

   Gillad av 2 personer

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Du har helt rätt!
    Detta var även min tanke, ty inte umgås man med vanföreställningen att nuvarande terrorregim skulle vara kompetent för denna delikata uppgift, där nyckelorden är heder och samhällsnytta. Om dessa tvenne, för den sunda statskonsten, så vitala begrepp har vederbörande potentater icke den ringaste susning.
    Andreas 🙂

    Gillad av 1 person

 • odalkvinnan

  När kalla siffror möter lögnen i Sverige. Fake news, idag såg jag att en ny konspirationsteori lanserades. Amerikanska, ryska och svenska högerspöken ska ta över i en världskomplott. Ta bort l-et så blir det kompott. Soppa på en spik?
  All heder åt Tino! Skicka gärna till utländska medier för detta är Sverige rätt upp och ner!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: