En månads fängelse för våldtäkt av barn

INVANDRARVÅLD. I fredags dömdes en vuxen man i övre tonåren för våldtäkt. På grund av hans ålder blir straffet skyddstillsyn och en månads fängelse. Mannen har nekat till anklagelserna. Händelsen inträffade under vintern 2015. Pojken och mannen tittade på en fotbollsmatch på tv tillsammans när mannen föreslog att de skulle ha sex.

Pojken sa nej flera gånger, men mannen sa åt pojken att vara tyst och tvingade med våld till sig sexuella handlingar.

Efter våldtäkten sa mannen att han skulle döda pojken om han talade med polisen. Pojken berättar att han mått dåligt och varit deprimerad och rädd efter händelsen. Nu dömer Malmö tingsrätt mannen för våldtäkt, mot sitt nekande.

På pojkens kropp hittades sperma från mannen och fyndet väger tungt i bevisningen mot mannen. Mannens förklaring till att hans sperma hittats på pojken framstår som långsökt och osannolik, skriver rätten. Mannen döms även för övergrepp i rättssak för att ha dödshotat pojken.

Pojken var vid tillfället för våldtäkten under 15 år, men tingsrätten skriver att mannen inte hade anledning att tro att pojken var under 15 år. Mannen ska betala ett skadestånd på 115 000 kronor till pojken.

-Pettersson noterar att Expressen/Kvällsposten ”glömmer” nämna att våldtäkten skedde på ett HVB-hem för ”ensamkommande flyktingbarn”. Det nämner dock Skånska Dagbladet.

Gärningsmannen fick lågt straff på grund av sin ålder. Om han var 18 eller 35 har jag ingen aning om men straffet för våldtäkt mot barn är 2-6 års fängelse. Straffet för grov våldtäkt mot barn är 4-10 års fängelse.

Hur länge ska vi ha kriminella domstolar som dömer under minimistraff och var är utvisningen som borde vara obligatorisk…

3 thoughts on “En månads fängelse för våldtäkt av barn

  1. De genomkorrupta nätverk och av nepotism impregnerade karteller inom rättsväsendets infekterade sfär, vilka stipulerar dagordningen inom våra domstolar, anser uppenbarligen ur globalistiskt profithänseende att pedofili bör avdramatiseras, för att på sikt kunna normaliseras.
    Någon annan slutsats är svår att dra efter den systematiskt tillämpade eftergiftspolitiken, där oviljan att tilldöma proportionerliga påföljder endast kan tolkas som ett incitament till fortsatt kriminalitet.
    Ett nu vedertaget modus operandum vilket representerar den lagstiftande och den dömande maktens gemensamma strävan att agera i strid mot Svea Rikes Lag och där de importerade brottsutövarna entusiasmeras i samma takt som medborgarnas förtroende för makthavarna urholkas.
    Andreas.

  2. Och PK-maffian tycker det är konstigt att vanligt folk reagerar med skillnaden i straff?

    Här kommer ett utdrag från Polisens hemsida:

    ”Sexualbrott – lagar och fakta”
    Våldtäkt är ett av de allvarligaste sexualbrotten. Den som med våld eller hot tvingar en annan person till en sexuell handling som är allvarligt kränkande döms för våldtäkt till fängelse i lägst två och högst sex år. Straffet för grov våldtäkt är fängelse i lägst fyra och högst tio år.

    Den sexuella handlingen kan vara samlag, men också andra sexuella handlingar som på grund av tvång eller andra omständigheter är allvarligt kränkande kan leda till att en person döms för våldtäkt.

    Våldtäkt mot barn är att ha samlag med ett barn under 15 år eller att genomföra en handling som till kränkningens art eller omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag. Är den unge mellan 15 och 18 år och barn till gärningsmannen, står under dess fostran eller har ett liknande förhållande till gärningsmannen ska det ses som våldtäkt mot barn. Straffet för våldtäkt är lägst två och högst sex år. Är brottet att anses som grovt är straffet lägst fyra och högst tio år.”

    https://polisen.se/Lagar-och-regler/Om-olika-brott/Sexualbrott/

    Var står det att en månad fängelse är tillräckligt?

    För övrigt hälsar Betnér att Sverige aldrig varit tryggare….

Kommentera