12 thoughts on “Två män knivskurna i Malmö

 1. Trygga malmö och sverige! Det här var vardagsmat i malmö på 50~60 talet.sven och pelle knivattakerade typ,lars och roger svårt.

  • ”Torleif”!
   Ja, de är våra skyddsänglar och vi måste vara rädda om de som fortfarande vill vara ”Kling och Klang”.
   De gör vad vi inte vågar eller kan göra;
   försvarar oss mot muslimerna.
   Beröm våra poliser!
   Ge dem en vink, ett leende, ett tack eller en liten blomma!
   //age

 2. Ja alla ni som har äldre släktingar som alltid röstat efter gamla
  traditioner får försöka att förmå dem att rösta på det enda
  oppositionspartiet 2018, annars röstar dom mot sin egen
  existens, och även er egen.

 3. Intressant artikel i Kvällsposten…. men i pressetisk korrekthet utlämnas etniciteten på brottslingarna, eftersom det är ju totalt ointressant.

  —–
  Att gå i Malmö är lite som att promenera i djungeln. Det är vackert men det kräver koncentration om man ska klara sig helskinnad. Idioter som kör i bussfiler och på trottoarer, unga män som använder sina bilar som kukförlängare, bilburna narcissister som accelererar som galningar på smala vägar och 40-sträckor där pappor och mammor kommer cyklande med livets mening på barnstolen.

  Den stora skillnaden mellan Malmö och de större städerna kan bero på flera orsaker: En av dem är att Malmöbor cyklar året om, medan en del 08:or och Glenn-cyklister vilar pedalerna på vintermånaderna.
  En annan orsak kan vara att många bilister i Malmö är kompletta idioter.
  —-

  Och en tredje är att det är ett körsätt som inte stammar från svenska körskolor…

  http://www.expressen.se/kvp/kronikorer/federico-moreno/forbjud-alla-unga-man-upp-till-25-ar-att-kora-i-staden/

 4. Våldtäkter och tafsande i Västerås och Norrköping på festivaler i helgen….

  Låter det bekant?

  Får mig att tänka på de ”fridfulla” skäggbarnen.

 5. Ramadan är inte billigt och många lånar pengar till detta och naturligtvis knark, En blev mördad med kniv på Krisianstadgatan vid ”Möllan”. Heroin. Ännu ingen gripen för detta. Den som polisen har gripit blir säkert släppt.

 6. Malmö har förvandlats från ” Sundets Pärla” till terrorns Beirut. Ingen normalt funtad svensk vill ej ens passera igenom den äckelstan ….

  • ”Sundets Pärla” är namnet på Helsingborg…. sorry för att va en besserwisser.

  • Man kan säga att, Malmestan har blivit don efter person. Som arab tjingsarna mässade i Suez och Alexandria på den tiden det begav sig men, numera beger det sig. ”Fina grejer bara skit”! ”Troka for troka gamla överrockar”! Finns det någon här, som minns den svenska storhetstiden? När landet blomstrade. Den svenska flaggan syntes på alla världens hav och i varje hamnstad med självaktning talade man svenska. Mellan 40000 och 45000 svenskar seglade till sjöss. Sedan kom fjantarna och med dem storhetsvansinnet og allt gick ad helvede till! Sverige finns inte mer det har blivit Svenstia istället, nuförtiden pratas det en obegriplig svinska och ingen kallade oss för swinja. Svenstia, är ett renodlat degosland, som vi så föraktfullt kallade dysfunktionella länder och nu är vi där själva men, ännu värre ännu djupare har Svenstia sjunkit.

Kommentera