Mordlysten Muslim Mördar i Mosken


Under Fredagsbönen i en moske i Jakarta, Indonesien attacker en mordlysten muhammedan 2 poliser som just avslutat sina kvällsböner.

En angriparen drog fram en bajonett som han högg poliserna med. När han högg poliserna skrek han : ” Thogut !” Thogut är ett arabiskt ord för dem som dyrkar någonting annat än Gud.

Från moskén, sprang den  mordlystne till en närbelägen busstationen. När en annan polis avfyrade ett varningsskott, vände gärningsmannen runt och sprang mot polisen och försökte, men misslyckades med att hugga honom medan han skrek, ”Allahu akbar”.  Han sköts sedan ihjäl.

JakartaPost


2 responses to “Mordlysten Muslim Mördar i Mosken

 • Mm

  Idiot muslimen har mött sin Gud. Vi andra slipper den fan, nu är det bara ett antal kvar att ta kål på

  Gilla

  • naimlap

   Det är sådant folk vi vill ha! Vrålar de svinska vrålaporna, som vi har så många av. I min hemstad kan du finna dem bl.a. som lärare och lärarinnor i diverse skolor. Är det då förvånansvärt att, svenska skolor är, som de är? Med primater, som pedagoger. Apropå primater, vid proven till antagningen vid lärarhögskolan, fanns även några chimpanser, som fick samma frågeformulär, som de blivande lärarna.Det visade sig senare att, chimpanserna, visade upp ett bättre resultat än swinja.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: