Mordlysten Doktor


Dr Henry Bello  är född i Nigeria, Bello, han hade en medicinsk examen från Ross University på den karibiska önationen Dominica.
Igår eftermiddag gick han in på ett sjukhus i New York med ett automatvapen. Han lyckades mörda en kvinnlig doktor och skadeskjuta sex andra innan han sköt sig själv.

Dr Henry Bello

Länk


8 responses to “Mordlysten Doktor

 • ruben

  Hämnd genom att försöka massmörda för att man inte fick sextrakassera ifred. Om det är sant, vad skall man tänka? Genetiskt länkfel, kulturskada, narkotikamissbrukare, eller en kombination?

  Gilla

 • Lena

  ”Ja ”kammen” växer på de ickevita”, syns i varje artikel där det är våld och död !

  Gilla

 • Kalle

  Är det numera som Svensk ok att spöa upp dotter ifall hon skulle komma hemasande med en invällare eller dömer domstolen efter dubbla måttstockar .

  Gilla

 • Mm

  En terrorist djävel till. Det är bara fernissa på de som lyckats utbilda sig, förbjud islam helvetet, skall folk be låt dem göra det hemma.

  Gilla

  • Mia

   Ingen terrorist den här gången.

   Mannen hade varit anställd på sjukhuset men tvingades sluta pga påstådda sexuella trakasserier. Han kom in på sjukhuset i vit rock och vapnet gömt under.
   Han var alltså ute efter hämnd.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Asså, detta måste ni läsa

  Skånsk babbe misshandlar dotter.
  ”För att hon hade följe.”
  ——————————-

  Flicka misshandlades av sin pappa och hölls hemma från skolan – för att hon hade pojkvän. När pappan upptäckte att hans dotter hade en pojkvän beslagtog han hennes telefon, slog henne och höll henne hemma från skolan. Nu har han dömts till villkorlig dom för misshandel.

  Den 17-åriga flickan har alltid vetat att hennes föräldrar inte skulle acceptera om hon hade en pojkvän. Särskilt om han hade annan religion eller saknade rötter från samma land som föräldrarna. Därför begränsade hon kontakten med den jämnårige pojken till Skype, sms och mejl.
  Kring valborg frågade ändå hennes mamma om hon umgicks med pojkar. Hon blev rädd och raderade genast kontakter och samtalshistorik.
  Föräldrarna beslagtog hennes telefon och när pappan kontrollerade abonnemangets samtalslistor hittade han pojkens nummer. De ringde upp pojken som chockades av de uppjagade rösterna i andra änden. Han varnades för att träffa 17-åringen igen och om han råkade se henne på stan skulle han vända bort blicken.

  Under de följande dagarna slog pappan dottern vid minst två tillfällen. Det var sammanlagt ett trettiotal lavetter, slag med öppen hand, som träffade henne i nacken. Flickan säger att slagen inte utdelades med full kraft och att det bara gjorde ont några sekunder.

  När skolan började efter helgen hölls hon hemma. Föräldrarna kallade henne för kränkande saker och sa att hon kanske skulle tvings sluta skolan helt. De hotade med att kalla på en nära släkting vilket gjorde flickan rädd eftersom hon visste att släktingen var arg och sträng.

  17-åringen skickade mejl till en vän och till skolkuratorn. Den senare kontaktade socialen som uppfattade läget som akut och såg till att polisen ryckte ut. Båda föräldrarna greps misstänkta för misshandel och olaga hot. Båda två satt häktade under tio dagar fram till rättegången.

  Föräldrarna hävdade att de agerat eftersom dottern tidigare haft vänner som hållit på med droger. Pappan säger att han aldrig slagit henne och att han inte har några åsikter om vem hon får gifta sig med.

  Men tingsrätten anser att dotterns historia är trovärdig. Hon verkar inte ha velat svartmåla sina föräldrar. Tvärtom har hon berättat förmildrande om misshandeln och om bra och kärleksfulla sidor i relationen med föräldrarna.

  Tingsrätten konstaterar att det finns HEDERSRELATERADE motiv till föräldrarnas agerande men även en mer ”förklarlig vilja” att skydda henne från dåligt sällskap. De förhållandevis återhållsamma lavetterna från pappan ses som ringa misshandel. Men eftersom de utdelats av en förälder i hemmet bedömer tingsrätten det som misshandel av normalgraden.

  Pappan döms till villkorlig dom motsvarande två månaders fängelse.

  Flickan bor numera i skyddat boende. ‘
  ————–

  MÄN….. sarr bara det. Män, tänk om vi kunde förbjuda MÄN. För sådana är ju svenska MÄN, att de ger sina döttrar 30 örfilar för att de har en käresta. Och vad värre är, en käresta med en annan religion. Typiskt SVENSKA GRISAR.

  Gubbjäveln skulle fått en fot i arslet så att han flugit tillbaka till den primitiva manshärskarkultur han kom från.

  https://www.hd.se/2017-07-01/hade-pojkvan-flicka-misshandlades-och-holls-hemma-fran-skolan

  Gilla

  • naimlap

   Åter igen visar swinjas dumstollar upp sitt fula tryne. Sådana fega ynkryggar hittar man bara i Svenstia, men så har vi ju desto fler av sådana kräk. Lägg ner Svenstia, ty ingenting fungerar längre. Stycka upp skiten och auktionera ut delarna om det nu till äventyrs finns några hågade spekulanter.

   Gilla

 • Ståfräs

  Per definition av Aftonslasken sympatiserade han antagligen med SD

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: