Fyra afrikaner gripna för väpnat rån i Sollentuna


INVANDRARVÅLD. Flera personer slog till mot Webhallens centrallager för elektronik i Rotebro i Sollentuna kommun. Rånarna använde ett vapenliknande föremål, och personalen utlöste överfallslarmet.

En väktare lyckades gripa en person på platsen, skriver polisen på sin hemsida. De andra kunde däremot fly i en stulen silverfärgad bil.

Polisen larmade ut bilen och kunde efter en viss tids jakt gripa ytterligare tre personer. Polisen har också hittat det stöldgods som rånarna fick med sig. Det finns inga uppgifter om att någon person kommit till skada.

-Pettersson ser att de fyra gripna är afrikaner, tre av dem svenska medborgare och en är medborgare i Demokratiska Republiken Kongo, men det nämner inte Aftonbladet trots att etniciteten var så viktig på de svenskar som greps för misshandel på Cypern nyligen. Det är tydligen skillnad på folk och folk, i varje fall i Aftonbladets värld…


2 responses to “Fyra afrikaner gripna för väpnat rån i Sollentuna

  • Mm

    Varför referera till värdelösa så kallade journalister, de kan väl inget, de kan inte ens dra slutsatser av vad de tidigare tyckt och skrivit.

    Gilla

  • compulsoryunion

    Piraterna vi betalat dubbelt för att HIV-smittas av. Först pröjsar vi etableringsersättning sedan rånar de oss = dubbelbestraffning av oss självplågare

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: