Moské bjöd in islamister

Borås moské har bjudit in hatpredikanter som bl.a. uppmanat till mord på judar.

Den muslimska föreningen uppbär föreningsbidrag som de flesta muslimska föreningar, men i nuläget är de 100 000 man får inte hotade. Även närliggande Uddevalla har en moské där tvivelaktiga föreläsare förekommit. Vi talar nog om ett mörkertal som heter duga, men som Johan Westerholm på Ledarsidorna skrev efter Rashid Musas insats i Aktuell under veckan. ”Slutenhet och separatism”.

SVT

12 thoughts on “Moské bjöd in islamister

 1. Svenska skattebetalare betalar bidrag till muslimska föreningar?
  Det får väl Saudi Arabien och Qatar göra.

 2. Att folk förstör sin egen framtid är en sak. Ingen hade dock rätten att förstöra Sverige för framtida generationer.
  Alla som bär ansvaret politiker, media och dess väljare/läsare borde nu medge detta och gör allt för att rädda vad som fortfarande räddas kan, detta är det minsta man kan förvänta eller bättre sagt kan kräva.

 3. Varför blir jag inte förvånad…
  Riv skithusen och använd bråtet till vägbyggen för Imamer ut från Europa.

 4. Varför får dessa extremistiska föreningar några bidrag över huvud taget är ju obegripligt. Religiösa föreningar får väl lita på medlemmarnas goda vilja och de bidrag dessa kan ge. Att svenska skattebetalare belastas med kostnader för bidrag till muslimska föreningar är helt barockt. Om politiker tycker på annat vis, får de väl samla in bidrag hos sina partibröder/systrar och vidarebefordra dem till de religiösa föreningarna.

  • Du undrar varför extremistiska föreningar, som musses får bidrag?
   Jo, det har sin grund i dumsvenskarnas mentalitet. De tror att, de världsmästare i allt men, när då bilden krackelerar har de börjat ägna sig åt sådant, som varken fodrar omdöme eller intelligens. Att slicka en röv behövs varken intelligens eller omdöme bara de har en tunga, som är lämpad till det och det har swinja.

   De vill hjälpa alla dessa miljarder människor i hela världen och i sitt storhetsvansinne har de startat med detta projekt. De ”dumsvenskarna” finns nästan överallt där det kostar pengar till ingen nytta för att, framhäva sin falska godhet. Samtidigt kan tusentals fjantar uppbära en arbetsbefriad hög lön för idiotiska saker.
   Svenstia är ett parasiternas paradis ett förlovat men, förlorat land för arbetsskygga individer. Som grädde på moset var det hela 87% de s.k. dumsvenskarna, som lade sin röst på denna idiotiska galenskap.
   Sensmoral: Svenskingarna 87% kan inte vara friska i huvudet. Är det en form av sinnessjukdom, som smittar eftersom så många har blivit drabbade av denna dödliga farsot?

   • Swenstia & svenskingar??? Lär dig ordentlig svenska ditt nöt! Om du nu tycker så illa om Sverige, varför besöker du då så gott som dagligen en svensk blogg? Och om du bor här, ÅK HEM, om du nu inte trivs här.

 5. Etablissemanget verkar inte veta att muslimer och vänsterextrema är dom som utsätter judar för det flesta hatbrotten nu för tiden.

  Eller kanske vet dom det?

Kommentera