Moské bjöd in islamister


Borås moské har bjudit in hatpredikanter som bl.a. uppmanat till mord på judar.

Den muslimska föreningen uppbär föreningsbidrag som de flesta muslimska föreningar, men i nuläget är de 100 000 man får inte hotade. Även närliggande Uddevalla har en moské där tvivelaktiga föreläsare förekommit. Vi talar nog om ett mörkertal som heter duga, men som Johan Westerholm på Ledarsidorna skrev efter Rashid Musas insats i Aktuell under veckan. ”Slutenhet och separatism”.

SVT


12 responses to “Moské bjöd in islamister

 • hllviken

  I Sverige finns importerade osvenska uppfattningar;

  Gilla

 • Jhonsson

  Svenska skattebetalare betalar bidrag till muslimska föreningar?
  Det får väl Saudi Arabien och Qatar göra.

  Gilla

 • Ulli Vollmer

  Att folk förstör sin egen framtid är en sak. Ingen hade dock rätten att förstöra Sverige för framtida generationer.
  Alla som bär ansvaret politiker, media och dess väljare/läsare borde nu medge detta och gör allt för att rädda vad som fortfarande räddas kan, detta är det minsta man kan förvänta eller bättre sagt kan kräva.

  Gilla

 • Håkan

  Bjöd in islamister? Hade blivit mer förvånad om de bjudit in judar!

  Gilla

 • Ludde

  Varför blir jag inte förvånad…
  Riv skithusen och använd bråtet till vägbyggen för Imamer ut från Europa.

  Gilla

 • Jhonsson

  Varför får dessa extremistiska föreningar några bidrag över huvud taget är ju obegripligt. Religiösa föreningar får väl lita på medlemmarnas goda vilja och de bidrag dessa kan ge. Att svenska skattebetalare belastas med kostnader för bidrag till muslimska föreningar är helt barockt. Om politiker tycker på annat vis, får de väl samla in bidrag hos sina partibröder/systrar och vidarebefordra dem till de religiösa föreningarna.

  Gilla

  • angelicaplacet

   De är kanske Regeringens väljare – mutpengar som tas från statskassan?

   Gilla

  • naimlap

   Du undrar varför extremistiska föreningar, som musses får bidrag?
   Jo, det har sin grund i dumsvenskarnas mentalitet. De tror att, de världsmästare i allt men, när då bilden krackelerar har de börjat ägna sig åt sådant, som varken fodrar omdöme eller intelligens. Att slicka en röv behövs varken intelligens eller omdöme bara de har en tunga, som är lämpad till det och det har swinja.

   De vill hjälpa alla dessa miljarder människor i hela världen och i sitt storhetsvansinne har de startat med detta projekt. De ”dumsvenskarna” finns nästan överallt där det kostar pengar till ingen nytta för att, framhäva sin falska godhet. Samtidigt kan tusentals fjantar uppbära en arbetsbefriad hög lön för idiotiska saker.
   Svenstia är ett parasiternas paradis ett förlovat men, förlorat land för arbetsskygga individer. Som grädde på moset var det hela 87% de s.k. dumsvenskarna, som lade sin röst på denna idiotiska galenskap.
   Sensmoral: Svenskingarna 87% kan inte vara friska i huvudet. Är det en form av sinnessjukdom, som smittar eftersom så många har blivit drabbade av denna dödliga farsot?

   Gilla

   • Skåningen

    Swenstia & svenskingar??? Lär dig ordentlig svenska ditt nöt! Om du nu tycker så illa om Sverige, varför besöker du då så gott som dagligen en svensk blogg? Och om du bor här, ÅK HEM, om du nu inte trivs här.

    Gilla

 • angelicaplacet

  Etablissemanget verkar inte veta att muslimer och vänsterextrema är dom som utsätter judar för det flesta hatbrotten nu för tiden.

  Eller kanske vet dom det?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: