Tiggare misstänks för storskaligt pantfusk


ZIGENARE. När en kvinna började mata in tusentals burkar i pantmaskiner på en stormarknad larmade maskinen personalen. Omgående kunde de upptäcka att flera av burkarna hade påklistrade lappar med falska streckkoder.

När en maskin började strula gick hon över till en intill och fortsatte mata in burkar. En kvinna i personalen upptäckte då att en av pantmaskinerna larmade om ”eventuellt fuskförsök”.

Efter en titt i en av kvinnans sopsäckar upptäcktes flera burkar med påklistrade streckkoder och sådana hittades även överst i kärlet med pantade burkar där kvinnan just stått. Av åtalet framgår att kvinnan vid flera tillfällen tidigare varit på stormarknaden och pantat burkar för större belopp och att personalen i samband med dessa tillfällen hittat falskmärkta burkar i maskinernas uppsamlingskärl.

-Pettersson noterar att SVT inte med ett ord nämner att det rör sig om en zigenare från Bulgarien, en så kallad EU-migrant.

SVT och andra medier utelämnar uppgiften att kvinnan är en ”tiggare” från Bulgarien. Trots att det borde vara relevant att nämna alla de sidoaktiviteter ”tiggarna” ägnar sig åt under sina besök här.

När uppgifter av detta slag utelämnas så undergräver media medvetet demokratin och medborgarnas möjligheter att hålla sig informerade om vilka partier de ska stödja. Men det är väl meningen…

Konstigt är att SVT och andra är väldigt noga med att rapporter etnicitet när s.k. “EU-migranter” ska porträtteras som ett brottsoffer och/eller tillhörande en utsatt grupp.

Sedan kan man naturligtvis undra om det inte är enklare att skaffa sig ett jobb än klistra falska etiketter på burkar.

Halmstad tingsrätt B 1388-17.


14 responses to “Tiggare misstänks för storskaligt pantfusk

 • Fredde

  Inte första gången. Här skrev dock Sydsvenskan att det var tiggare

  ”409 falska pantburkar i polisbeslag
  En 42-årig tiggare åtalas för försök till bedrägeri.
  Mannen greps i förra veckan på Lidl vid Sallerupsvägen med över fyrahundra pantburkar med påklistrade streckkoder. Han förnekar brott och säger att han hittat burkarna och inte visste att de var manipulerade.

  Butikens väktare säger i polisförhör att de tidigare upptäckt utländska burkar som gått igenom pantmaskinerna eftersom de haft påklistrade streckkoder. Och 42-åringen har tidigare setts panta burkar vid ett tillfälle då fejkburkar upptäckts.
  Väktaren gick in bakom pantmaskinerna och såg burkar med påklistrade streckkoder ramla ner i behållaren.”

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Dessa dokumenterat parasitära grupper har aldrig uppvisat någon kombinationspotential med det normala samhällets strukturer och livsvillkor, vars regler och förordningar de kringresande eller bofasta bedragarna per automatik förskjuter.

  I egenskap av så kallade EU-migranter – den humbug som via värdegrundstramset givit brottslingarna en skyddande offerstatus – har de givits fritt spelrum för sina ständigt ljusskygga aktiviteter och finner kontinuerligt nya tillvägagångssätt för att bedriva sina illegala verksamheter, samt utan betänkligheter orsaka den sanitära olägenhet som följer varhelst de drar fram.

  Hållningslösa, extremt opålitliga och degenererade är en lika träffsäker som rättvisande beskrivning av den gemensamma karaktären hos dessa asociala element, vars respektlöshet för det etablerade samhället endast överträffas av den totala avsaknaden av skam.
  Andreas.

  Gilla

  • naimlap

   Det är sådant folk , vill ha vrålar vrålaporna eller de s. k. svenskingarna. Skitfolket ”svenskingarna” stannar upp lägger en sedel i zigges – ziggans mugg kramar om loppkungarna och smeker dem lätt på kinden. Större skitstövlar än svenskingar lär ni få leta efter om så med stearinljus i handen men, ni kommer ändå aldrig att, finna någon , som en swinja ty de är den absoluta botten av mänskligt avfall. De offrar gärna sina barn, barnbarn o.s.v. för sin roll, som den goda människan. Swinja är deras rätta namn. och de skall dö, som de grisar de är.

   Liked by 1 person

 • Stenbock

  Ett gammalt trick som avslöjades i Tyskland redan för 10 år sedan.Då hade en av deras Zigenarhövdingar skickat en hel containerlast,med plastflaskor/burkar till en ödsligt liggande gård i f.d.Östtyskland.Där satt sedan delar av vandringsfolket,och klistrade lappar.Medan andra pantade efter hjärtans lust.När det gäller uppfinningsrikedom saknas detta inte bland zigenarna !

  Gilla

 • Mimi N.

  NEJ, det är ni, de invaderade länderna, som ska betala kalaset. Era politiker håller parasiterna kvar i EU och klistrar etiketter på dem: ”utsatt folk”. Ni måste kräva de ”humanitära” makterna att förbjuda denna praktik. På detta vis godkänner ni politikernas ställning och dumförklarar er själva.

  Gilla

 • Russel

  zigenare kommer fortsätta vallfärda till Sverige
  de hitresta kriminella elementen och tiggarna skyr inga medel för att använda innerstaden i Stockholm som sin privata toalett.
  kostar en hel del att sanera efter att den zigenska tiggerikulturens arbetare och brottslingar varit i farten.

  Rumänien och Bulgarien borde betala för kalaset. Polisen i Danmark sa till zigenarna ”Trevlig resa till Sverige!”.
  Undra hur många KD:are som har ensamkommande skäggbarn i sitt hem?

  Hela invandringsfrågan, där zigenarna ingår, präglas av en stark politisk ovilja att på djupet förändra (och förbättra) samhället.
  Så har det sett ut i decennier. Om man ville finns resurserna för att städa upp både här och där.
  Jag undrar hur mycket Värdegrunden och rasistkortet spelar in i det ovan nämnda.
  För även om det har getts absurt mycket makt, ter det sig ändå märkligt att ord kan lamslå ett helt samhälle på det vis som har skett i Sverige.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Tänk om dessa uppfinningsrika personer använde sina färdigheter i sina hemländer istället. Dessa länder hade snabbt blivit tigerekonomier.

  Gilla

 • furio

  Regeln lyder att man har rätt att vara i Sverige i tre månader, 99% av alla zigenare har varit här betydligt längre än så.
  Man skulle lätt kunna köra ut dem men politikerna är för fega och värnar inte om moderlandet.

  Det finns redan EU-regler som begränsar EU-medborgares rätt att stanna kvar i en annan medlemsstat utan försörjning.
  Detta hade inte varit något problem om Sverige hade haft ambitionen att verkställa dessa regler.
  Börjar man utvisa zigenarna till Rumänien så fattar resten att det inte finns något att hämta här.
  Nu när de vet att Sverige inte verkar förstå detta så dras de hit, här kanske de får vara med i någon dokumentär där de kan framställa sig som offer oxå.
  En lag som i Danmark måste komma till i Sverige också.

  Det kommer löna sig på sikt.ha ha ha ha

  Gilla

 • Tony

  Det behövs ett storskaligt utträde från TV licensen, att låta
  detta falska företag hålla på med desinformation år ut och in
  är bedrägligt beteende , att låta påskina att man är ett
  oberoende och neutral nyhetsförmedlare är falsk reklam
  som borde beivras, men vi har den regering som vi har, och
  där kan vi inte förvänta oss någon hjälp, SVT hjälper
  istället politikerna att gömma undan allt som är fel. i
  samhället!

  Gilla

 • ossie

  Vilken Burkskurk !

  Gilla

 • age

  ”Akta dig för tattarna!” brukade min mormor säga.

  Gilla

 • Mm

  Är ni förvånade, inte jag. Varför understöder ni göderare dessa kriminella parasiter.

  Gilla

  • naimlap

   Jag, vet när de skulle testa svenskingarnas IQ nivå, gav instrumenten inget utslag, Sensmoral: Det fanns ingen mätbar intelligens hos dumsvenskarna, så de klassas numera, som amöbor – blötdjur.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: