S ”Så ska vi knäcka SD-koden i valet 2018”

INRIKES. Enligt Novus väljarbarometer är Sverigedemokraterna största parti bland arbetare, arbetslösa, höginkomsttagare, män och utbildade. 

Sverigedemokraterna är som vi skrev om tidigare idag störst i den grupp som definierar sig som arbetare. Utöver detta är SD dessutom störst bland egenföretagare och arbetslösa.

Geografiskt kan man konstatera att Sverigedemokraterna är starkast i Småland och i södra Sverige. Tittar vi på inkomster har partiet i dag stöd av många väljare med bra inkomster.

Bland dem som tjänar 400.000 till 600.000 kronor om året är exempelvis SD största parti. SD är också störst bland dem som har gått ut gymnasiet. Bland väljare med enbart grundskola är Socialdemokraterna största parti, detta enligt SVT. 

Det blir en rysare för socialdemokraterna att ta tag i men de har tydligen receptet med hjälp av riksdagsledamoten Magnus Manhammar från Blekinge, som har initierat Nätverket för progressiv samhällsutveckling.
Nätverket arrangerar Almedalsseminariet: ”Så ska vi knäcka SD-koden i valet 2018”, också från SVT.

 

-Pettersson undrar vad det är för hokus-pokus som ska hjälpa Socialdemokraterna? SD har ingen kod, människor har helt enkelt tröttnat på att S ljuger och inte levererar vad de lovar…

47 thoughts on “S ”Så ska vi knäcka SD-koden i valet 2018”

 1. Det är väl så att väldigt många inte vill vara delaktiga i det största bedrägeriet i svensk historia utfört av alla partier utom Sverigedemokraterna.

 2. Hur hade de tänkt att det skulle gå till när de inte ens lyckas knäcka den stora gåtan om hur de ska spräcka den krympande PK-bubblan de sitter instängda och de (ca 6-6,5-klövern numera tror jag) tillsammans långsamt kvävs i?
  Ju hårdare de håller ögon och öron stängda och använder den lilla luft de har kvar till att skrika rasistnasistfaschist – desto fortare kommer slutet.

 3. Enkelt att knäcka koden: återgå till tiden före Palme och under Erlander. Ha SD-politik på partiprogrammet. Uppskatta det arbetande svenska folket!

 4. Undra om inte namnet Manhammar är felskrivet av SVT nyheter, menar de inte Papphammar??

 5. Tänk er för ni pk-ister. SD kommer att använda Melania Trumps recept; – ”Min man kommer att slå tillbaka tio gånger hårdare”.

 6. Eftersom S-talinisterna lurat Svenska folket i tiotals år, liksom övriga dö partier, så tror dom att alla partier har en dold agenda, med en kod att avslöja.
  Om man vill traversera med ett gammalt talesätt.
  Sent ska syndarn vakna.

 7. Regeringsformen – All offentlig makt i Sverige utgår från FOLKET och riksdagen är FOLKETS främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati. Regeringsformen beskriver hur landet ska styras, vilka demokratiska rättigheter medborgarna ska ha och hur den offentliga makten ska fördelas.

  Reinfeldt sa ”öppna era hjärtan”
  Lööf säger ”att vi kan ta emot 30 miljoner flyktinginvällare till”

  Löfven (reser mest utomlands och hotar med indraget EU-bidrag – Polen – om de inte tar emot ”högutbildade genier”)
  MP är endast kåt på makten och gör mer skada än nytta.

  Svenska Folket, skattebetalarna, våra pensionärer har äntligen ”öppnat sina ögon” och ser konsekvenserna av 7klöverns s k ”politik” under minst 30 år då dessa s k etablerade ”politiker” försatt Svenska Medborgare för detta kaosliknande tillstånd!

  ”Allas lika värde”, ”Ställ inte grupper mot varandra” är endast ord som förlorat i betydelse pga nuvarande och dåvarande regering.

  In med nytt! In med SD, önskvärt i majoritet!!

 8. Demokrati är folkstyre. Det är alltså folkets vilja som ska råda.

  Så koden ska de nog söka hos sossarna själva.

  För att hjälpa sossarna lite på traven. Här är lösenordet för inloggningen.

  VERKLIGHETEN.
  (Observera bara med stora bokstäver för respektens skull och punktslut.)

 9. Jag misstänker starkt att sosse skrået kommer att göra allt för att sabotera
  för SD. Dom har nu tid på sig att begrunda och apa efter SDs program.
  De vet att sosse motstånd endast genererar fler röster till SD. Någon kod
  annat än verkligheten finns nog inte!

 10. Novus missade väljarstödet för SD med 58 % ett par dagar innan valet 2014. Dagens 20 % enligt Novus justerat enligt samma felprocent blir 20 x 1,58 = 31,6 procent väljarstöd för SD. Jag påstår, att detta är närmare verkligheten än Novus fejkade värden. Novus levererar vad beställaren av undersökningen vill se.

   • Att kvinnor inte röstar på SD .beror på partiledaren han är ju ett skämt likaså Karlsson etc att titta på. Åkesson ser ju ut som han är skitnödig hela tiden .tror ni donald trump har peruk?

  • Jag är extremt lågutbildad, mycket lågpannad, uttalad rasist, bor på landet, kör Volvo 740 och är låginkomsttagare.

   Novus frågade mig 😉

 11. En enkel nöt för sossarna att knäck är arbetslösheten och bostadsbristen.
  Skicka hem alla arbetsskygga analfabeter och låt jobben och deras bostäder gå till Svenskar. Då får ni Europas lägsta arbetslöshet och blir av med bostadskön. Enkelt heller hur?

 12. ”Allas-lika-värde”, pådyvlat på alla som inte ingår i den socialistiskt utvalda likhetsgemenskapen. Det är SÅ, sossarna ska vinna nästa val. Som STALIN vann makten i Sovjet ungefär.

 13. Det är väl lätt att knäcka SD-koden. Byt politik, stoppa invandringen, repatriera saa maanga invandrare som möjligt, använd skattemedlen till svenskar, öka poliskaaren och höj deras löner, prioritera svenskarna och deras säkerhet.

 14. Den dagen närmar sig när Jimmy blir statsminister och vi kan börja med att sända hem alla muslimer det är bättre att dom bråkar i det landet dom kommer ifrån. och framför allt att satsa på fattigpensionärerna så dom kan handla mat i slutet på månaden………..

  • Det är ingen som tänkt på att lönerna går upp varje år och löntagarna får nya skattesänkningar varje år så att dom får mer i sina plånböcker.
   Pensionärerna däremot får ingenting men måste ändå vara med och betala alla höjda priser som kommer av att handlarna sett att arbetarna fått mer pengar
   En liter mjölk kostar faktiskt lika mycket för en fattigpensionär som för en mångmiljonär.

 15. Det finns SD fix code – applikationer på nätet.

  Kan det vara det han menar?

 16. Det socialdemokraterna inte har fattat är att svenska folket inte vill ha deras skitpolitik.

  • Först kommer 7-klövern och ljuger om allting och efter kommer SD och talar om hur det är i verkligheten. Det är detta faktum som gått upp för alt fler Svenskar och det är en av anledningarna till att fler och fler väljer SD. En annan anledning är att SD är det enda politiska partiet i Sverige som har invandrarpolitik på agendan.
   Ytterligare en orsak är att SD håller sig till politik medans de andra sitter i sandlådan och leker.

 17. Sossarna är bäst i klassen på att sko sig själva. Att hjälpa dom svaga däremot där finns brister så det räcker o blir över. HYCKLARE!

 18. Jag vet jag vet. Man ställer sig i talarstolen och skriker ”ett rasistiskt parti med nazistiska rötter”.

  Den forna? Expoiten vet nog ganska lite om verkligheten.

   • Den dådkraftige mannen som tog i tu med babianen heter Mikael Haals.

    Årets svensk 2018?

    Expressen: Vad hände när du fick tag i negern?

    Mikael Haals: – Jag fick ner negern på marken och höll fast tills polisen kom till platsen.

  • Värt att notera. Den opixlade bilden hittade jag på ”Stå upp för Sverige”. Troligtvis är det någon i Mikael Haals absoluta närhet som tagit bilden, och med Mikaels goda minne lagt upp bilden opixlad. Den som lagt upp bilden vill därmed ge den sanna bilden av händelsen.

   Inte den förljugna bilden Exp kommunicerar till sina läsare

 19. Då denna kods byggstenar utgörs av hederlighet, raka besked, omsorg om den egna nationen och dess befolkning samt vanligt normalt så kallat folkvett och omdöme, torde det vara tämligen gagnlöst för socialkleptokraterna att drista sig till en dechiffrering av SD:s kvalitativa koncept.
  Alltfler svenskar inser nödvändigheten av att revidera sina gamla traditionella och icke sällan nedärvda politiska ställningstaganden och har på mången förekommen anledning nu tvingats utföra konststycket att tänka självständigt och ifrågasätta den pågående destruktionsprocessen.
  Andreas.

 20. Man får önska lycka till med kodknäckandet. Det är nog bättre att sossarna ägnar sig åt något som är betydligt enklare nämligen att knäcka valnötter.

Kommentera