Göteborgskrog bojkottas

Station 16 är en krog i Göteborg som genom åren arrangerat klubbspelningar med inbjudna DJ:s och annat som hör till. Nu vill artister, DJ:s och andra som fått chansen att uppträda, att krogen bojkottas.

Anledningen är att en av delägarna är politiskt aktiv i Sverigedemokraterna.

Polariseringen fortsätter och föga förvånande initieras denna av de s.k. ”antirasisterna”, ett annat ord för vänstersocialister.

Johan Hammerlid från bandet Huset är den som drog igång kampanjen och menar att det inte känns bra att en Sverigedemokrat är delägare i krogen.

”Jag har ingen agenda med det här”

Hammerlid hycklar givetvis och det inser de flesta. Hans agenda är att delägaren ifråga ska sälja sin andel eller att krogen ska gå i konkurs. I dessa vänstersocialisters värld, ska Sverigedemokrater varken få äga företag eller jobba i dem. Själva frågar vi oss hur Hammerlid försörjer sig? Att det inte är genom musiken får ni prov på nedan…

GP

Hammerlid på twitter

Hammerlid på Facebook, där han fortfarande är vän med Studio 16. Borde du inte bryta den vänskapen Johan? Du lär nog aldrig få spela där igen.

Johan Hammerlid på Youtube. Jag skrev att han förmodligen inte försörjer sig på musiken. Ja, ni förstår…

16 thoughts on “Göteborgskrog bojkottas

  1. Hej!

    Jag tror att du kan ha växlat upp lite hastigt.

    Det Johan Hammerlid gjorde med sitt inlägg var att kasta ljus på offentlig fakta för klubbarrangörer, dj’s, artister, vänner etc. Man kan bara gissa, men troligtvis vill få av dessa få varken sitt namn eller varumärke förknippat med personer som aktivt jobbar inom SD.
    Jag försöker se det såhär.. Miljöaktivister skulle inte vilja anordna en fest i en lokal ägd av oljebolag tex. Det skulle kunna drabba synen på deras egna omdöme. Det skulle av vissa även kunna kallas hyckleri.

    Några individer som har gått till försvar för delägaren har felaktigt uppfattat och anklagar J.H. för förtal. Det kan uppfattas lite absurt tom. ur ett neutralt perspektiv då det enda J.H. gör är att berätta om delägarens politiska deltagande vilket är helt offentligt för den som letar upp informationen.
    Angående vänskapsstatus på fb gick både SD ledamoten i fråga samt J.H. ut med att de hade diskuterat i privata meddelanden i god och respekterande ton och kommit överrens om att de inte är överrens. Respekt, enkelt.

    Vissa har till och med gått så långt att de har hotat honom och hans flickvän. Det är fegt ocg vidrigt, oavsett vem som råkar ut för det. Sverigedemokrat som anti-sverigedemokrat.

    Johan själv uppmanar varken till bojkott eller smutskastning av någon. Det må däremot ha gjorts av hans följare, eller uppfattats så av meningsmotståndare. Sådan brist på tålamod och tolerans visar sig tyvärr alldeles för ofta i kommentarfält på fb. Många likt du gör nu tar sig helt enkelt inte tiden att granska helheten och på så vis får upphovspersonen till inlägget sota för sina följares och meningsmotståndares ignorans.

    Btw, så är det svårt att försörja sig på musik i Sverige, särskilt för en medlem i ett 6-mannaband. Johan jobbar hårt på ett företag och driver samtidigt ett annat. En av de mest drivna och inspirerande människor jag mött.
    Dessutom är det en kille som hade bemött dig med respekt och förmodligen tagit sig tid att prata med den som bemöter honom med öppna handflator, inte aggresivt anklagande texter som denna.

    Vill dig inget ont med detta inlägg, tvärtom! Önskar bara att du och vissa av dina följare kunde rannsaka er delaktighet i den felaktiga bild som målats upp av konflikten.

    Mvh,

    Aron

  2. Johan Hammerlid har ingen respekt för något mer än hans enfaldiga verklighetssyn.

    Demokratisynen och respekten för alla människors rättigheter har han missat, tvärtemot vad han vill ge sken av.

    ”Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.”

    Stöd nu Station 16 med ett besök och om Johan är där ta en debatt med honom. Han har mycket att lära.

  3. Värdegrundsspionaget eskalerar och många villiga angivare står tillfinnandes bland de proglobalistiska leden, där inte ett endaste tillfälle att diskreditera det parti som uppenbarligen skrämmer dessa hysteriska duktighetsaktörer från vettet får gå förlorat.
    Tillhör någon redig och självständigt tänkande medborgare SD-anhängarnas resoluta skara skall denne, enligt det kriminella fascistetablissemangets implicita direktiv, automatiskt få känna på den humanitära stormaktens åthutningar och utomparlamentariska reprimander.

    Löjligt, sade horan när det vek sig, och något mer erektilt dysfunktionellt än dessa i praktiken lagstiftade övergrepp mot verklig demokrati och fri åsiktsbildning torde man få leta efter inom en så kallad civiliserad, modern nation. Emellertid känner vi ju alla till att i dagens Sverige är ingenting omöjligt då det gäller att belägga oppositionen med munkavle.
    Andreas.

  4. Hjärnförtviningen inom de svenska artistgrupperna sprider sig allt snabbare. Vi får väl bojkotta dem, de har ju ändå inte mycket att bidraga med.

  5. OT

    Får avlivat efter misstänkt sexövergrepp – 40-åring greps
    —————————————————————————-

    En 40-årig man anhölls på tisdagen misstänkt för djurplågeri mot ett får som han nyss ska ha stulit.
    – Fåret fick avlivas. Enligt veterinären hade det skador i underlivet, säger åklagare Helene Jacobsson.

    https://www.hd.se/2017-06-29/far-avlivat-efter-misstankt-sexovergrepp-man-anhallen

    • Den skyldige var tydligen bosatt i Kågeröds-området vilket polisen funnit ut,efter stort efterforskande. Deras polisarbete kommer att underlättas efter l Juli ,då dessa sjuka berikare kan få svenska namn.Istället för nuvarande Ali Ben-Allan,kommer han att heta Sture Persson ! 🙂

      • Han hade slutligen kommit till insikt det var därför han bytte till en tacka sedan han upplevt svinska batik häxor.

    • Vilka är det som brukar våldta får? Det finns bara en grupp som jag kan komma på. Jordens värsta avskum och där Gud måste ha haft en dålig dag när han kom på den iden att skapa dessa

  6. Undrar om han tänker på alla anställda som hamnar i kläm & förmodligen, om krogen stängs, får gå på A-kassa, höjt bo.bidrag, om långarbetslöshet får sälja huset & hem….????

  7. Sosse och miljövänstern blir allt mer likt Nazityskland 1932-38 för varje dag. Alla ser det, utom de själva. Eftersom de själva styr medierna, får det inte heller sägas offentligt.

  8. I det PK Sverige skall man överväga noga vad det kommer att kosta om man röjer sin politiska hemvist speciellt om man är SD are.

    • Det känns inte heller bra att bandet ”Huset” får uppträda på allmän plats.Dom ska vara glada att dom fick uppträda där en gång.Hos mig hade dom inte ens fått sjunga i lagårn för kossorna.

      • Kor lär vara ganska så musikaliska påstås det. De mjölkar bättre till musik men, då skall det vara MUSIK riktig musik. Sensmoral: En kossa har bättre smak och förstånd än en feg dumsvensk.

Kommentera