Varannan klarade inte medborgarskapstest

INVANDRING. Endast varannan av de flera tusen människor som tidigare denna månad tog medborgarskapstest på språkcentra över hela Danmark, klarade provet. Provet bestod av 40 frågor och minst 32 måste besvaras korrekt.

Integrationsminister Inger (V): – Ett danskt medborgarskap är ett privilegium, och därför kräver vi att du har kunskap om grundläggande kultur och historia i det samhälle som du ska vara en del av. Klarar du inte testet har du helt enkelt inte förberedd dig tillräckligt säger integrationsministern.

Man ska hålla sig borta från kriminalitet, försörja sig själv, klara testet och kunna språket…”

-Pettersson tycker danskarna är elaka. Det är bättre i Sverige där det räcker med att kunna ta emot bidrag och kräva positiv särbehandling…

DR.dk

15 thoughts on “Varannan klarade inte medborgarskapstest

  1. 32 av 40, herregud? Körkort, läkarleg, pass och ID-kort, allt går att förfalska. Det kostar tid och en jävla massa pengar, när är det nog? Orka! 😉

  2. En lika sund och naturlig som oavvisligt rekommendabel inställning, vilken med emfas klargör att Sverige ligger miltals efter Danmark, vilka globalismens fatala verkningar till trots ändock förmår hålla Dannebrogen över det multikulturalistiska träcket och därmed bevara sin nationella självkänsla och stolthet.

    Utkomsten av detta medborgartest visar tydligt att det inte är någon självklarhet att de individer som ansöker om att inkluderas i denna nationella tillhörighet haft för avsikt att förvärva några grundläggande och för integrationen erforderliga kunskaper.
    De ekonomiska fördelarna utan krav på motprestationer har varit deras enda fokus, det vill säga den nedbrytande policy som tillämpas i Sverige – landet där etablissemanget vinnlägger sig om att bibehålla segregationen.
    Andreas.

  3. Haha, alldeles riktigt. Det är tillräckligt svårt att ta emot bidrag, trots de höga utbildningar de har ifrån Syrien, vilka idioter det måste finnas i det landet, klarar det inte det enklaste. Vad skall dessa användas till, vad ska de göra. Klarar de att gå några steg..

  4. Vi har ju en med samma hårfärg men hon förordar månggifte och avskaffande av arvsordning och fri invandring vilkn yrpanna!!!

  5. Jag skulle tro att det är ganska många infödda danska som inte skulle klara testet, det var alldeles för svårt.

    • Har du testat ? Eller hur kan du vara så insatt ?
      Även jag kan t r o men behåller resultatet för mig själv !

      • Det finns en länk till den danska tidningen här ovan och där kan man testa så det gjorde jag.Tappade tålamodet efter 20 frågor och avbröt, men jag skulle nog. inte godkännas.

    • Nej Mia, det var inte alls svårt. Det tillhör nämligen allmänbildningen att man ska känna till dessa frågor. Om man bor och lever i Danmark så bör man ju också visa intresse för det land man kommit till. Varken du Mia eller jag lever ju där, så för oss är därför frågorna svårare. Jag gjorde också testet och fick 34 av 40. Man skulle ju klara av 32 för att få godkänt. På ett svenskt test skulle du säkert inte ha några problem.

    • Ja, det här du sannerligen rätt i. Hon har något som inga politiker i 7-klövern har. Hon har ett engagemang för rättvisan. Tack för klippet Lena.

      • Tänk om Sverige hade haft en sån politiker.Då hade debattklimatet varit annorlunda.Jag tror även att SD har en hel att lära av henne.

    • Han tar inte i hand
      Tittar inte på henne
      Skriver med vänster hand
      Rasism mot islam?
      Visar fyrfingerhanden – vi ska …

      Någon som ville måla Muhammed (fan?) på väggen och de blir bat shit crazy.

      Tänk att börja fundera över hur grundlurad man är när man inser att man styr sitt liv efter en saga som är hundratals år gammal. Hur djupt faller man som människa vid insikten att man är en lättlurad skit som ägnar sin tid åt att hylla och ära en tro på någo? När man efter många generationer och varande en bland miljoner-miljarder människor som genom åren ägnad all vaken tid åt detta och inser att så mycket tid, så många liv gått till spillo. Då är man nog lika skrikaktigt gråtfärdig som han klädd i bordsduk och soppskål. För att någon vill måla en bild.

      Fler som hon. Bra att de filmar.

Kommentera