Ingen människa är illegal med undantag av…


INVANDRING. ”Nätverket Ingen människa är illegal arbetar med att praktiskt stödja de människor som tvingats gå under jorden efter att ha fått avslag på sin asylansökan. Vi kräver permanent uppehållstillstånd åt alla som befinner sig i Sverige och vill stanna kvar här. Vi tror på en värld utan nationsgränser, en värld där ingen människa är illegal.”

Så står det på nätverkets hemsida. Det är ett typexempel på vänsterns retorik och hur kul de är mitt i allvaret. ”Ingen Människa Är Illegal”-folket stöder Palestinas kamp mot illegala israeliska bosättningar, där gäller inte principen om en värld utan gränser och ingen människa är illegal, det kanske skulle stå utom judar. De och PK har också valt att glömma alla legala judiska bosättningar på Västbanken som fördrevs och övertogs när Jordanien invaderade Israel.

Stor humor är också att samma människor avskyr Sverigedemokrater, nazister och nationalism, men stöder ultranationalistiska, antisemitiska och nazistiska Hamas.

 


10 responses to “Ingen människa är illegal med undantag av…

 • naimlap

  Ibland önskar jag att, vi hade en upplyst despot, som styrde Svenstia. Då skulle alla dessa miljoner stollar, som lever ett drönarliv på andras bekostnad tvingas till att, leva ett mycket spartanskt liv i arbetsläger. Där skulle de undervisas hur de gör när de arbetar och gör rätt för sina dagliga portioner mat. Men det blir nog aldrig verklighet i Svenstia. Att det kommer sluta illa för svenskingarna det är jag övertygad om. Ja, mycket illa t.o.m.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den rabiata radikalvänsterns rabulistiska retorik förnekar sig inte och dess inkonsekventa resonemang är tveklöst sprunget ur den oförfalskade samhällsfientligheten, där det anarkistiska kaostillståndet betraktas som det ideala och där rättsstatens funktioner upphävts.

  Enligt denna filosofi vore det således helt i sin ordning att låta samtliga nu internerade våldsverkare löpa fritt och officiellt erkänna Sverige som laglöshetens gränslösa mecka, där varken ordningsmakt, tullväsende, kriminalvårdsanstalter eller slutna psykiatriska avdelningar med mera längre har några uppgifter att fylla.

  Uttalandet visar en mycket stark dragning åt subversion, där oviljan att underkasta sig en normal rättsstats lagstiftning endast överträffas av den illa dolda ambitionen att upphöja lagbrytare och inkräktare till föredömen i den dysfunktionalitetshysteriska cirkusmanege vi en gång kände som Sverige.
  Ett kapitalt förakt för medborgarnas och nationens säkerhet är dessa omstörtande Soros-anhängares gemensamma signum.
  Andreas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Var kommer alla idioter ifrån?

  Gilla

 • Kent

  Tala om att leva i en ljusblå fantasivärld.

  Gilla

 • GO

  Tanken kommer tillbaka till mig
  Inte vill de ta emot skattepengar från SD sympatisörer?

  Gilla

 • introvert

  Illegal är alla dom som tar sig in i Sverige utan dokumentation/pass. Bland
  dom finns också kriminella utövare, mentalt sjuka, jihadister, o s v. Att låta
  alla illegala stanna vore ju in absurdum. Avskaffa asylrätten! Utan skyldig-
  heter inga rättigheter.

  Gilla

 • Falken

  Dra kostnaden på deras socialbidrag och sen på deras sketna inkomstpension och stoppa dom på socialförvaltningen, är inte svårt att vara givmild med andras pengar.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Om det är så gränslöst i världen kan de börja missionera i nåt annat land? Palestina?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Är det inte kriminellt att undanhålla brottslingar. Bura in dom.

  Gilla

 • eva

  1) Om ingen människa är illegal kan väl organisationen ta på sig försörjningsansvaret också och inte belasta skattebetalarna med det. 2) Dröm on en värld utan nationsgränser – varför skall vi andra bekosta era drömmar, verkligheten ser annorlunda ut 3) Drömmar och utopier brukar malas sönder av den brutala verkligheten, se den istället. Åtminstone jag har fått nog av alla idealister vars liv betalas av det allmänna eller mamma och pappa och som bara snurrar runt på klotet och t y c k e r!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: