Stäng

11 reaktioner på “Dagens allahu akbar

 1. Det måste vara något genetiskt haveri om det inte är Islam? Eller har Islam på lång sikt framkallat det genetiska länkfelet? Det är högst onaturligt beteende att så hängivet ägna sig åt godtyckliga avrättningar. I västliga demokratier, är mordlystna psykopater ganska sällsynta men anses vara bland civilsamhällets värsta fiender ( förutom terrorister ) och passar bäst bakom galler. Vad är det som gör en del muslimer till såna entusiastiska mördare och ropar Allah akbar. Är det Allah, som inspirerar till det mordiska, så är det nog fan själv man hyllar. Att knappt någon inklusive FN och EU, diskuterar, ifrågasätter och kräver svar på, vad de håller på med och vad den mordiska drivkraften kommer från och hur de skall stoppas för alltid, är så obegripligt. Mördandet är också av andra grupperingar med Islamska rötter förutom IS. Många förnekar sig inte som sk. flyktingar heller, utan har startat upp samhällssöndringen i flera Europeiska länder med ett stort antal no go zoner i flera städer. EU-organisationen anser det vara fullt naturligt och manar maniskt på länderna att ta in flera för att de skall fortsätta förödelsen. Det kan inte förklaras logiskt av något parti. Jag begriper det inte som sagt var.

 2. Dessa underutvecklade länder har i alla fall hur mycket pengar som helst att köpa ammunition för.

  1. T.o.m. så mycket att de tvingas åka svart på tågen ! Betr. Videon jag lagt in ovan,besvärar sig nu ”de godhjärtade” inom PK,över att niggern inte fick åka gratis !

 3. För att citera en känd chokladälskande sossekärring.: Er kultur är ju så fin, här i Sverige firar vi ju bara midsommar och andra fånigheter.

 4. De har redan börjat driva sin ”ideologi” i vårt fosterland.
  53 bostadsområden är redan ockuperade, ”no-go zoner”.
  Där gäller inte svensk lag.
  Där gäller sharialag.
  Polis – och militär (?) har inte tillträde till dessa områden.
  Skjutningen pågår varje dag.
  Regeringen planerar bjuda dem på kaffe under pausen i kriget.
  SÄPO tycker att läger är OK och utlyser inte undantagstillstånd.
  Då skulle ju problemet vara löst med ens.
  Men det skulle störa den pågående islamiseringen av vårt (f.d.)
  fosterland.

  Ni, 87%:are, är ni nöjda?
  Jag är rädd!

  Sverigevänner, gör Sverige svenskt igen!
  Håll Sverige rent!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: