Socialdemokrat stoppades i lyxbil utan registreringsskylt

INRIKES. Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson var ute och körde med sin nya Lamborghini i måndags när han stoppades av polisen för att bilen saknade registreringsskylt på framsidan viket bilar måste ha i Sverige.

Jan Emanuel verkar inte ledsen för det: – Det blev väl ett par tusenlappar i böter, det var lagom, säger herr Johansson och menar att det är fullt rimligt för ett sådant brott. – Det är en bil som inte har det i original. Det finns helt enkelt ingen plats för en skylt fram, berättar Jan Emanuel Johansson.

Socialdemokraten ska dock försöka sätta på en skylt, om bilen inte blir ful!

Jan Emanuel Johansson har suttit i riksdagen för socialdemokraterna och tjänat hundratals miljoner som företagare inom inom vård- och behandlingshemsbranschen. Han vann också ”Expedition Robinson” 2001 och är dömd för bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll. Kort sagt, en vanlig socialdemokrat som tjänar pengar på andras skatter…

-Pettersson undrar dock varför det inte blir körförbud på bilen till skylten är på plats…

”Om ditt fordon saknar registreringsskylt, får du bara köra kortast lämpliga väg till en polismyndighet för att få en provisorisk registreringsskylt” Transportstyrelsen

Om Jan Emanuel på bloggen…

Bolag som Jan Emanuel har intressen i…

Ett av Jan Emanuels bolag är ett familjehem som utbildar bilrekonditionerare så att montera en registreringsskylt borde inte vara ett oöverstigligt hinder om herr Johansson inte klarar det själv.

Titta gärna in på Jan Emanuels Instagram för att se hur en modern socialdemokrat lever…

Bilen utan registreringsskyltar
Här har Jan Emanuel lagt till utanför Grand Hotell i Saltsjöbaden

16 thoughts on “Socialdemokrat stoppades i lyxbil utan registreringsskylt

 1. I egenskap av välavlönad socialekvilibrist spelar självfallet den skäggbeprydde kriminaleleganten i en egen division, där han anser sig vara befriad från de regelverk vi andra dödliga tvingas rätta oss efter. Att vederbörande samhällsaktör lever och frodas i föreställningen om den egna förträffligheten är ingen nyhet, och tveklöst undereldas denna angenäma illusion via de storbystade madamer och dyra tanter som erbjuds en åktur i detta miljövidriga fordon.

  ”Å, Jan Emanuel, vad tjusig Du är! Tihi!”

  Att ett motorfordon än så länge i detta upp-och-nedvända land skall vara utrustat med registreringsskyltar, är för övrigt något var normalbegåvad vuxen känner till, oaktat somliga glidare med så kallad kändisstatus navigerar i tron att de åtnjuter exklusiva diplomaträttigheter.
  Nej, för tusan – avundsjuk är jag icke och åker hellre omkring i en gammal Ford med heder och trovärdighet i behåll.
  Andreas 🙂

   • Du har helt rätt! Emellertid har ju brottslingar av olika slag begåvats med ett icke oansenligt mått förslagenhet och ren förbannad fräckhet. Något så otidsenligt som att tillämpa rent spel är inte aktuellt.
    Den som däremot är fattig men hederlig kan i själva verket betrakta sig som lycklig – i synnerhet om man har sitt sunda förnuft i behåll.
    Tack skall Du ha!
    Andreas 🙂

 2. Svetsarn har inte ljugit,titta på Emanuel han har tjänat på invandringen.Jag vill okså tjäna pengar det räcker med en fiat 600 för mig.Mvh Adolf

 3. Invandrarna blir ”lönsamma lite längre fram” påstår Löfven..
  Ja, uppenbart för dem, som är engagerade i asylindustrin.
  Men vi skattebetalare lär inte få se mycket av någon ”lönsamhet”.

 4. En sällsynt vidrig människa, men en god representant för den moderna socialdemokratin och deras nyfeodala snyltarleverne!
  Det är just penningakåta & självupptagna politikerskurkar som han som sänkt det här landet (och sitt eget parti) ned i avgrunden.
  ”Feodalkleptokraterna” vore kanske ett nytt och bättre beskrivande partinamn? När uppgörelsen kommer får man väl hoppas att han blir den förste att dingla. Satan och hans djävlar kommer nog att bli glada över hans sällskap…

  Apropå skurkpolitiker;
  Samma landstingsstyrelse som lade ned BB i Sollefteå fyller själva sina fickor med skattemiljoner utan att tycka de gör något fel.
  Skandal efter skandal uppdagas nästan dagligen inom landstinget Västernorrland. Har politiker blivit helt straffimmuna? Inbegriper ansvarsfriheten även stöld? (eller mord på barnaföderskor?)

  …”Inget brott” att i hemlighet skänka bort skattebetalarnas pengar till sparkade chefer. Det är det enda som Landstingschefernas utredning av sig själva kommit fram till. Men nu ställs ökade krav på att en polisutredning bringar klarhet i varför miljonerna nu saknas i vården.
  Ingenting nytt framkom under Landstingets internutredning där cheferna granskat sig själva. De påstår sig fortfarande inte veta varför frisörskan Lena Thelin fick ett toppjobb på 70 000 kronor i månaden plus en massa extra förmåner, ett jobb som uttryckligen gick ut på att inte arbeta en enda timme…”.
  http://www.xn--fjllsj-cua2m.nu/media/20170623-landstingets-utredning-blev-resultatlos.php

  • Men alliansen öppnade upp för detta, att folk skulle tjäna grova pengar på skattepengar, så att till slut hade det statliga välfärdssamhället gått under och det privata var dominerande. Så många av er som läser här röstade själva fram det här!

 5. Undrar om de äldre som har lagt sin röst på sossarna känner sig stolta över att en av ”sossesönerna”, har det så ”bra”………………
  Vilken prydnad för ett parti som en gång representerades av arbetare, hoppas att ni njuter !

  • De reagerar inte dessa hjärntvättade dumsvenskar. För därtill fodras det mod och omdöme och det vet inte svenskingen vad det är. De tror i sin enfald att, det är något, som gå att äta.

 6. Hyckleriet i sitt esse! Jag antar att Löfven med anhang jublar då de ser ”att invasionen av invällare/”flyktingbarn” gynnar sina gelikar”! Våra ”pensionsräddare” räddar politikereliten!
  Efter nästa val, då SD, tagit majoriteten och bildar regering så ”avgår” Löfven med anhang och köper något gods, med avancerade larmsystem, i Sörmland och blir granne med GP
  Hycklare, förrädare av det Svenska Folket, Svikare, musseälskare mm mm osv osv

 7. Det finns en uppsättning regler för vänster-kändisar och en annan uppsättning för hårt arbetande skattebetalare. Och tydligen ingen alls för den nya adeln och tiggarna.

 8. JanEmanuel,mannen som gjort en klassresa bland skattebetalarnas pengar, ja han är en typisk representant för det partiet idag, man
  kallar sig Arbetarparti men befinner sig ljusår från hur en
  arbetare lever idag, han verkar dessutom stolt över att skattebetalarna
  får betala för att han ska stå och glassa, FY FAN äckelkänslan
  infinner sig när man ser sådana typer.

  Om ni lyssnar när Jonas Sjöstedt ylar över att skattemedel
  inte ska gå till privata aktörer inom skolväsendet, men
  samma Jonas Sjöstedt håller truten när sådana typer
  tjänar hundratals miljoner på att hyra ut gamla ruckel för
  fantasisummor, alltså samma skattepengar som enligt J:S
  tycker att det är stötande när andra driver rörelser som
  är betydligt seriösare än figuren ovan, men det sväljer
  Jonas Sjöstedt med hull och hår?SÅDAN ÄR SOCIALISMEN!

Kommentera