Tyck till om Kahin Ahmed


INVANDRING. Vi har skrivit ett par inlägg om Kahin Ahmed, mannen som inte vill att Jimmie Åkesson ska får framföra sina politiska åsikter i förorten. Läs om Kahin Ahmed på bloggen.

Kahin ticker inte Jimmie Åkesson är välkommen i förorten. Richard Jomshof , partisekreterare i Sverigedemokraterna kontrade med att Kahim Ahmed inte är välkommen i Sverige.

Kahin kom till Sverige 1992, alltså för 25 år sedan, han är svensk medborgare och påstår att han arbetar och betalar skatt sedan 18 år tillbaka.

Nyheter24 håller också en omröstning där de frågar läsarna om de håller med Kahin Ahmed om att Jimmie Åkesson inte är välkommen till förorten. Klockan 09:30 söndagen den 25 juni är resultatet så här…

 

 


102 responses to “Tyck till om Kahin Ahmed

 • hllviken

  Nordeuropeiska länder är utsatta för ett ständigt bombardemang av anti-nationella budskap.

  Gilla

 • Truthfighter

  Okej, men då ska de inte tro att de är välkomna där vi bor heller. Detta enligt muslimsk sedvänja: ”Öga öga, tand för tand”. Och kalla oss sen inte för ”rasister”, när det var ni som började hetsa mot oss äktsvenskar som värnar vårt land. Och förresten bryr vi oss inte heller, om ni kallar oss det! Vi blir bara stolta över det, för att bli respekterade för vårt ursprung, och vår ståndpunkt. Och en sak: Rasismen har inga gränser. Den är internationell. Så hur ska ni hantera det med att utpeka oss som nån lort för det va, när ni har samma ståndpunkt åt andra hållet????? Och tala sen inte heller om att palestina är ockuperat av Israel. Än sen då, ni tar ju vårat land ifrån oss ÄNNU MER, genom att utestänga oss från där vi har vårt ursprung. Så vad är då den nypalestinska invandringen från Israel att hetsa upp sig för i jämförelse. Det är ju NI som inte tål den, liksom ni inte tål oss HÄR. Det är bara ER SJÄLVA ni tål. Så VILKA ÄR DE SANNA EXTREMRASISTERNA????? Vi eller Ni????? När det dessutom är vårt land ni bebor, och borde vara tacksamma för, att ha ynnest till. Liksom, det är judarnas land Jude’en, som ni bebor i det område som romarna tog från judarna, och tilldelade er, som ni sen påstår att judarna tagit från er. Så vem ockuperar egentligen vem????? Här, som där?????

  Gilla

 • valentin

  Läs pite tidningens ledarsida idag där en sossepajas tar kahim i försvar och drar rassekortet, typiskt korksosse som sitteri riksdan och parasiterar på oss som jobbar och gör nåt!

  Gilla

 • Jag

  Ett skämt! En invaderad förrädare av Sverige!
  En muslimsk ”huding” som har sin egen agenda genom infiltrering av ett svenskt etablerat politiskt parti. De finns garanterat inom samtliga etablerade politiska partier ; förhoppningsvis INTE SD!
  De går den politiska vägen för att uppfylla sina muslimska mål! Får ekonomiskt understöd av muslimska länder (Saudiarabien, Qatar m fl). Man behöver inte arbeta som agent, polis, tulltjänsteman osv får att förstå det! Öppna ögonen, det sker mitt framför oss, demoleringen av vårt öppna, fria samhälle med stöd av polis, s k ”politiker”, media, PK-folk!
  ”Öppna våra hjärtan” (Reinfeldt) öppnade den ”blodiga” kranen!! Löfven fortsätter med stöd av MP. Lööf säger ”att vi kan ta emot 30 miljoner flyktinginvällare till”. Nedbrytningen av Svenska folket pågår i samtliga samhällen – stora som små!

  Gilla

 • Missfit

  Jaha jättesvensk, brun o fin, född i Afrika Har inte integrerat sig, anser sig råda över enklaven Järfälla, jo jo, Jättesvensk.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Tack Idealist i Sverige. Skall titta snart. Vi ska på trav i Hoting 8/7 sen åker vi till Sollefteå. Att S kan sjunka så lågt o svika Ådalen är anmärkningsvärt. Minns inför förra valet en vänsterpartist som sa till mig när han fick reda på att vi skulle rösta M följande: Glöm aldrig Ådalen 1931 Roland” Jag föddes 1948 o har ingen skuld i det. Men dom rödgröna svek Ådalen. Håller på att etablera kontakt med Ebba Busch-Thor. Att inte rösta då gynnar jag svikarna S o det vill jag inte. Får väl önska Idealist välkommen till Oxelösund också. Det är många år sen vi var i Sollefteå men minns att det var en vacker stad med en fin camping.

  Gilla

  • idialist i Sverige

   Roland K,
   kan rekommendera några mindre campingar i t.ex. Junsele (finns djurpark där), Ramsele (där finns släktforsknings centrum) och Näsåker (där finns hällristningar och forsen (luckorna i kraftverket) är levande !!!
   Du är hjärtligt välkommen till Ådalen, dessa orter ligger efter älvarna Ångermanälven och Faxälven.

   Gilla

 • inferno

  Jag läste i hastigheten rubriken som ”tryck till” ………………..

  Gilla

 • steve

  Kahin Ahmed, du företräder inte oss svenskar som bor på Järvafältet.
  Du företräder bara din egen klan. som M vill få röster ifrån liksom S i området.
  De svenskar som bor kvar, är idag marginaliserad inpå bara benen från pk-politikerna lokalt som riks.
  Så vi välkomnar Jimmie hit till Järva, för han är nog den ende av dagens politiker som förstår vår situation.

  Gilla

 • hllviken

  Idag är det 10 gånger så många som inte håller med Kahim!
  (Nyheter 24)

  Gilla

 • Tobbe

  Börja med att belägga no go zonerna med gränskontroll, visumkrav, uteslutning ur EU och krav på självförsörjning.

  Liked by 1 person

 • Roland Karlsson

  Pettersson såna här frågor är egentligen inte min grej. Min fråga är o har alltid varit psykvård. Här får jag INGET parti med mig o därför väljer jag o gumman soffan framöver. Kan berätta att en kille från Västerås ringde mig igår. Han bad mig se dokumentären om Ljusnarsberg. Jag hittar den inte på SVT play. Han var trevlig men störde sig lite på min senaste insändare i SN. Han ville inte ha hit en enda flykting innan vi hjälpt dom svaga i Sverige. Sen klippte SN bort mina rader om våldtäkter o att kvinnor kastas ut från balkonger. Dom menade att ALLA gör inte det o då kunde jag inte skriva så. Men hur många Svenskar kastar ut sina kvinnor från balkongen? På Söndag kopplar vi på husvagnen o far norröver. Lär nog få se en del. Tänker stanna till i Sollefteå o hoppas kunna prata med folk där. Dom är nog inte så glada idag utan sjukhus o allt. Medans sosse-eliten smörjer kråset själva. Läser just nu Peter Götzes böcker om psykvården o läkemedels-bolagen. Här förekommer mutor o korruption m.m. Beror om SN tar in insändare om detta framöver. Här finns många gravade hundar. Passar på att önska dig o Peter Skoglund som jag känner på din blogg en riktigt Trevlig Sommar!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  En enkel jämförelse:

  Katten fick ungar i stallet, men inte f-n kallar vi kattungarna för hästar för det!

  Gilla

 • Nils

  Jag tycker att moderaterna bör be om ursäkt. jomshof är välkommen till mig. Jag bor i Kortedala. Kahin har inte rätt att företräda oss i förorten. Alla är välkomna till förorten.

  Gilla

 • compulsoryunion

  sjukdomsspridande skadedjur, exempel kanin på järvafältet måste hållas kort och finns inte naturligt här i friska och vackra norden. De är invasiva arter som är inplanterade av nyckfull galning som köper asylbedrägeri och röster på socialism med våra förskingrade pengar. Våra förfäder har alltid kämpat hårt mot flickätande vargar (historia om rödluvan) och rensat ogräs med järn, utan att använda kemikalier. Jag spyr när bakterien bestämmer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: