7 thoughts on “Från Ramadanfirandet i Syrien

 1. Detta är swinjas efterlängtade framtid! År 2010 var det hela 95% swinja, som villa ha det så, för då blir det inte så tråkigt utan lita mera fart i livet och år 2014 var det 87% dumsvenskar, som tyckte det samma. Leve dumsvenskarna di fege! Swinjas framtid verkar bli huvudlös

 2. Vilka tror att de är icke-muslimer som agerar. Det finns inget försvar eller möjlighet till medkännande för en sådan religion.
  De borde stoppas direkt vid ankomst till vårt land

 3. Den svenska regeringen ryggar inte för att ta emot sådana individer i vårt land.
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!

 4. Mördaren är välkommen till Sverige hälsar Feministregeringen, vi är bäst i världen på ”avradikalisering och då tänker vi främst på framgångarna ifrån Umeå”, grattis PK.

 5. Återvändande ISIS mördare erbjuds lägenheter, arbete, terapi av Sve Tsarens Socialdemokrater och MILJÖPARTIET och den s.k. ”vänstern”, AFA….De gillar att försörja mördare men hatar Sverigedemokraterna för de är ”rasister”….
  Håll med om att det luktar HYCKLERI lång väg när Sveriges politikerfrälse ger dessa fritt spelrum i Sverige….
  SOCIALDEMOKRATERNA invigde deras mordcentral i Malmö, nordens största salafist-moske!!!
  Jag anser att ISIS återvändare skall skickas UT ur vårt land Sverige, ev HÄKTAS och ställas inför rätta för brott mot mänskligheten i Haag…..De skall dödas eller sitta i fängelse under resten av livet – VI VILL INTE HA DEM GÅ LÖSA I SVERIGE!!!!

Kommentera