Polsk ”svensk” häktad i Danmark för tiggeri


TIGGERI. Sex dagar efter det att Folketinget antagit en strängare lag mot ”otrygghetsskapande” tiggeri offentligt användes lagen mot en svensk medborgare. ”Svensken” häktades i en domstolsförhandling idag och det är första gången som lagskärpningen används i praktiken. 

Åklagaren vill använda lagen för att få svensken, som är av polsk härkomst, dömd till 14 dagar i fängelse. Mannen ville inte säga något under den inledande förhandlingen utom att han inte erkände sig skyldig.

-Pettersson funderar lite på om polacken som är svensk medborgare inte borde stå till arbetsmarknadens förfogande, det är ansträngande att tigga…

Nåväl, 14 dagar i fängelse lär knappast avskräcka någon zigenare från Sverige…

Intressant är att dansk media är noga med att påpeka att den svenska medborgaren är av polsk härkomst.


13 responses to “Polsk ”svensk” häktad i Danmark för tiggeri

 • salrol

  Denne zigenare i Danmark lär väl dessutom kunna misstänkas uppbära alla tänkbara bidrag som finns att hämta i Sverige. Kommer någon åklagare att beordra att hans bidragsstatus utreds?
  Visst ja – zigenare har ju imunitét inför lagarna – och kan aldrig brottsutredas!

  Gilla

 • ossie

  Pavel Cibicki som kommit hem med svansen mellan benen ??

  Gilla

 • Tomtom

  14 dagars semester!

  Gilla

 • BURDULIE

  Polsk zigenare,ja.

  Gilla

  • larslindblog

   Fan må ta dom svenska beslutsfattare som sagt OK till Polen att exportera sina oönskade zigenare till Sverige.

   Gilla

   • naimlap

    Polackerna, är smarta de exporterar sina ziggar till svenskingarna, som inte är smarta utan fruktansvärt dumma. Lär var vara jordens dummaste folk. Lyckas sällan eller aldrig med något av de gör. Under midsommarhelgen var det fullständigt tågkaos

    Gilla

 • malmobon

  I förmiddags såg jag en yngre Sigge inkassera pengar av kvinnan som suttit utanför samma Nettoaffär i 5 år. Malmö.
  Danskar gör något. I Sverige händer ingenting.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Håller med Anton 10000%.Svetsarn gör absolut ingenting. Jag har rest världen runt träffat många människor ,bott i 4-5 länder i längre perioder.Jag har inte träffat sorgligare människa som svetsarn,en sån person väljer man som partiledare och regeringschef.Per Albin och Tage Erlander roterar i sina gravar.Juholt hade vett och avgick, jag tror att svetsarn har inte så mycket i skallen att han fattar nånting.Han är bränd , slut,avgå bums.Folk som har valt honom i parti toppen måste inse att han är helt slut.Det är slut med sossarna när man väljer en sådan nolla.Vakna Sverige. MVH ADOLF

  Gilla

  • naimlap

   Det vore en självklarhet i vilket normalt land, som helst men, nu är inte Svenstia något normalt land utan snarare ett dårhus. Dess innevånare består till 87% av byfånar, som blir dummare för varje dag, som går. Det är vetenskapligt bevisat så det är ingen skröna. Vid valet år 2018 har de hunnit ännu dummare än vad de är idag.

   Gilla

  • Hans Nilsson

   Svetsloppan var med stor sannolikhet det bästa som man kunde hitta.

   Gilla

 • Anton

  När ska svetsaren föbjuda tiggeri i Sverige? Svar: han är totalt handlingsförlamad så det kommer aldrig att ske. Mest munläder där.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: