23 thoughts on “Den vite mannens fel

 1. Dadlar och olja är bra, därför måste hela arabvärlden få etableringsersättning i Sverige

 2. Självförtroendet sakta smyger tillbaka.. suck.. En underbar dag!

  • Följer den goda Westermark på Twitter och hennes innehåll är alltid sevärt och angeläget att vidarebefordra.
   Det egna kontot förevisar en högst blandad repertoar, och oaktat somligt trams torde man icke kunna ta miste på undertecknads starka känslor för fäderneslandets väl och ve.
   Andreas 🙂

 3. Tänk att vi har fått ett land som styrs av inkompetenta yngel, ofta utan både utbildning och tidigare uppvisade resultat som motiverar deras befattningar. Tänk att vi har fått ett land där man inte lyssnar på dem som har kunskaper som exempelvis Assar Lindbeck, Magnus Henreksson och Tino Sanandaji med flera – inte ens när de säger de mest självklara saker.

  Tänk att vi har fått ett land där riktiga journalister (dom är få) som Janne Josefsson tydligt känner obehag när han pratar om invandrarrelaterade problem (och dom är ju som bekant många).

  Tänk att vi har fått ett land där myndigheterna viker sig för våldsamma krafter och därmed har kommit att bli folkets fiender.

  Tänk att vi har fått ett land där det inte är tillåtet att prata om problem.

  Tänk att vi har fått ett land där inte längre polisen hjälper dig om (NÄR) du skulle behöva och där rättsväsendet slutat fungera nästan helt. Ett land där det inte är tillåtet att ge uttryck åt sin åsikt och ett land där myndigheterna sysslar med att förfölja dem som inte godtar våld och som uttrycker sitt missnöje med rådande situation.

  Tänk att vi har fått ett land där vanligt folk drar sig för att gå ut, ett land där befolkningen är rädda för att deras barn av kvinnokön ska bi våldtagen och deras söner nedslagna, deras bil börja brinna och ett land där folk börjar att prata om att beväpna sig. Ett land där grannen kan vara terrorist.

  Ett land som helt styrs av känslor och där förnuft är en mycket ovanlig företeelse. Ett land där medierna ingår i komplotten och där journalister inte längre är journalister, utan fega kräk.

  Vi har fått ett land där inte längre myndigheterna bryr sig om att svara på brev de får av allmänheten, av dig och av mig.

  Vi har fått ett land där skola, försvar, sjukvård, äldrevård osv. osv. är mycket illa fungerande. Ett land där det saknas bostäder och där svensk ungdom bor hemma hos föräldrarna eller hyr en liten garderob till ockerpriser i andra hand. Ett land där inte längre arbetsmarknaden fungerar av samma anledning. Ett land där svenskar sätter sig i livslånga skulder på en helt dysfunktionell bostadsmarknad bara för att kunna bo.

  Vi har fått ett land som kallar den som pratar om bostadsbrist för rasist.

  Vi har fått ett land där man kan förlora jobbet om man tänker bara lite annorlunda.

  Vi har fått ett land där de riktiga hoten helt ignoreras och där folk jagas över Internet för fel åsikter.

  Tänk att vi har fått ett land där framtidens pensionärer kommer att få betala för all denna inkompetens och feghet.

  Tänk att vi har fått ett land som kommer att vara mycket instabilt under många år framöver och som kanske aldrig kommer att kunna återuppstå som det land vi en gång i tiden var.

  Jag skulle kunna skriva flera A4-sidor men slutar här. Inget land.

  Jag spyr.

  • Ja fått och fått, 87% av befolkningen har ju röstat på dessa Mähän
   till politiker, detta trots att dom hade minst två mandatperioder på sig att se att landet var på väg åt helt fel håll?

   Dock lyckas den sittande regeringen med en sak, egenberikning, för var får ledare som så kapitalt misslyckas med det mesta ett
   lönelyft på 50000 om året? Jo inom politiken där dom belönar varandra på andras bekostnad. Sjukt? Ja, men det händer
   varje år!

   • Fått och fått! Jag skulle vilja säga att vi har tagit det på avbetalning!

  • Helt fantastiskt heltäckande debattinlägg av Assad, vilken med nykter saklighet avsatt ledigheten till att redovisa för lejonparten av de nu rådande misshälligheterna inom landets hank och stör.
   Man frågar sig vem som skulle kunna vederlägga dessa bevis på nationens successiva förfall och förvandling från funktionell rättsstat till laglöst territorium för den importerade kriminaliteten.

   Tack för denna utmärkt seriösa lista över de grova försyndelser vårt välavlönade etablissemang dagligen och stundligen gör sig skyldiga till. Dessa samhällets inre fiender har redan gått till historien som Sveriges genom tidernas grövsta brottslingar.

   Med all upptänklig respekt,
   Andreas.

   • Tack Andreas, faktum är att det var med sorgen i ögat jag hastigt skrev ihop mitt inlägg denna morgon. Andreas har alltid min respekt.

  • Det finns bara en lösning på vad du räknar upp som jag ser det: Påbörja Inbördeskrig.

 4. Hadjis vill använda den vackra vita kvinnan till onämnbara saker, och Hadjis vill inte äta gris för det påminner om kannibalism.

 5. Konstigt är det. Vem ska försörja dem när de otrogna vita männen utrotats?
  Batikhäxorna kan inte hålla alla blattarna med mer än sängvärme. Blattarnas förmåga till konsekvensanalys är lika framstående som 7-klöverns = noll.

  • Det som kännetecknar en parasit, är att den inte har förmågan att bry sig om hur mycket värddjuret tål!

  • Ja den frågan har jag ställt mig många gånger, det vimlar
   inte precis av nobelpristagare bland dom som vill ta över,
   i alla dom länder där dom kommer ifrån liknar det mesta
   kaos, och det kommer det säkert att göra även här.

Kommentera