Arabiska prinsessor döms för att ha hållit slavar


ISLAM. En belgisk domstol har fällt åtta medlemmar av kungahuset i Abu Dhabi för människohandel och förnedrande behandling. De höll sina hembiträden som slavar på ett hotell i Bryssel. Prinsessan Hamda Alnehayan, änka efter sheiken av Abu Dhabi, och hennes sju döttrar åtalades i maj i sin frånvaro i ett fall som uppdagades 2008.

Belgisk polis genomförde då efter ett tips en razzia på ett lyxhotell där prinsessorna bodde på en hel våning i ett år. 23 kvinnor, många av dem afrikaner, arbetade för familjen. De hade långa arbetsdagar och tilläts inte lämna våningen. En del tvingades sova på madrasser utanför prinsessornas rum och skulle alltid vara tillgängliga. Den kungliga familjen ska ha beslagtagit passen för de anställda och vägrat att betala deras löner.

Försvararna säger också att prinsessorna har kränkt kvinnorna och kallat dem för kor, hundar och horor.

De döms till fängelse i 15 månader och 165 000 euro, motsvarande drygt 1,6 miljoner kronor, i böter, enligt nyhetsbyrån Belga.

– Domen är väldigt tillfredsställande eftersom rätten på ett tydligt sätt gjort klart att det var en form av modernt slaveri, säger kvinnornas försvarare Jean-Pierre Jacques.

– Det är vad vi har krävt i nio år. En av kungligheternas advokater, Stephen Monod, beklagar att rätten ”tagit hänsyn till offrens vittnesmål”.

-Pettersson är inte förvånad. Slaveriet i muslimska länder är än idag utbrett och man kan ju undra hur ”prinssessorna” uppträder på hemmaplan när de inte kan sköta sig i Europa…slaveri är tillåtet enligt islam.

Document.no

10 saker du behöver veta om slaveriet inom islam.

Slaveriet och islam, en oavslutat historia om islams svarta slavar

Slavräden år 1627


15 responses to “Arabiska prinsessor döms för att ha hållit slavar

 • Monica

  Överlag har araber narcissistiska drag och ser ner på andra. De är inte bara prinsessor som förnedrar sitt tjänstefolk, Jag har träffat på massvis med muslimska flickor, tonårstjejer och vuxna kvinnor här i Sverige som går med näsan i vädret som de äger hela världen och hånskrattar åt de andra som de ser som blåsta undermänniskor. . Har själv upplevt hur ett par arabiska flickor i 10 års-åldern på en restaurang pekade finger åt personer vid grannbordet uppbackade av sina mammor iförda hijabis som gapskrattade åt dessa. En gång på IKEA en tonårstjej iförd islamisk huvudbonad iförda i dyra märkeskläder hånskrattade åt en annan person som såg ledsen och disträ ut. En busschaufför som ber några muslimska kvinnor i en bil att följa trafikreglerna. De kontrar med ett hånflin och långfingrarna upp. En palestinsk kvinna som går som frisörelev på en privat frisörskola och ser ner på kunderna som hon anser inte är fina nog som inte har råd att gå till en ”riktig frisörsalong” och dessutom bemöter en kund med ett överlägset förakt som talar om att hon har bott en gång i tiden på Rosengård i Malmö. En svensk som har bott på Rosengård måste betyda att hon till the white trash.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Grymheter, övergrepp och all form av omänsklighet finns inbyggt i deras inavlade genetiska uppsättning och upprätthålls genom moment och miljö. Dessa subhumana araber står helt i paritet med den moraliskt invalidiserade maktelit som håller dem under armarna och tillmötesgår deras aldrig sinande krav – något som automatiskt sker utan avseende på klasstillhörighet.
  Upptäckterna om allehanda vidrigheter avlöser varandra då sparlakan och potemkinkulisser faller och demaskerar de varulvar som uppträder i människohamn och som givit sig Satan så fullständigt i våld.
  Andreas.

  Gilla

 • Tanten

  Det finns domstolar i Belgien!!
  Något vi saknar i Sverige….

  Gilla

  • naimlap

   Men vi, har i.a.f. dumstolar bemannade av falna rättshaverister med tungan till vänster i ( ”munnen” ??? )

   Gilla

 • compulsoryunion

  Sveriges princessa inom Palmesocialistisk islam (Mona S) hade 8 miljoner vitt tjänstefolk som arbetade måndag till och med halva torsdagen bara för staten för att försörja Palestina.

  Gilla

 • Kajsa

  Det måste ha varit tufft för den kvinnan att föda 7 döttrar, undrar vad maken tyckte om det…

  Gilla

 • Mm

  Sverige slavarnas land

  Gilla

 • Mm

  Det är precis det som muslim d-a i Sverige tror att vi är. Arbeta, betala skatt som går rakt ner i fickan på muslim parasiterna. Detta har PK ordnat så att det lätt och fint skall gå att ta hit hela klanen, det är bara att sätta på sig kravkostymen o kräva sina rättigheter som landsförrädaren Reinfeldt ordnat tillsammans med toknissarna MP.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Gode män ska få sänkt ersättning flr ensamkommande.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6723187

  Undrar om engagemanget kommer att svalna i takt med sjunkande ersättning?

  Gilla

 • larslindblog

  Sånt är väl OK enligt Löfven ???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: