Åtalas för: ”Araber – fel på alla plan! Varför ta hit de sämsta människorna på vår jord?”


ARABER. Rubriken ovan frågade sig Kungsbackabon i ett inlägg i en Facebook-grupp på nätet till stöd för den rikskände polismannen Peter Springare. Nu åtalas Kungsbackabon för hets mot folkgrupp. 

Den åtalade nekar till brott och beskriver det hela som befängt. – Det är sjukt, jag vill inte gå in i detalj hur vi ska lägga upp det i rätten, men jag trodde aldrig i mitt liv att det skulle gå så långt, säger mannen.

Han medger däremot att det är han som skrivit inlägget som riktar sig mot araber som grupp, med orden:
”Araber – fel på alla plan! Varför ta hit de sämsta människorna på vår jord?”

I förhör säger mannen att han skriver mycket på Facebook, men att han försöker vara väldigt aktsam om vad han skriver. – Jag skriver inget rasistiskt men jag är kritisk mot vissa saker, säger mannen till polisen och uppger att han mest brukar dela politiska saker på Facebook, ”snälla saker”.

-Pettersson undrar om vårt rättssystem har blivit helt galet, åtala för en sådan skitsak som dessutom är sanning enligt FN.

Det finns 22 arabiska länder. Dessa länder tillhör världens rikaste med enorma oljeresurser och inkomster, trots det har den arabiska regionen världens högsta arbetslöshet. Den ekonomiska tillväxten är så långsam att det tar 140 år att fördubbla inkomsten för invånarna mot 10 år på andra ställen på jorden.

De arabiska länderna ligger långt efter andra delar av världen när det gäller vetenskap och forskning. I regionen finns endast 371 forskare på 1 miljon invånare medan snittet i världen ligger på 979.

Både utbud, efterfrågan och spridning av vetenskap är präglad av ineffektivitet och brist på innovation. I de arabiska områdena bor c:a 5 % av världens befolkning men bara 1 % av världens böcker produceras här. När det gäller patent och uppfinningar är de arabiska länderna så gott som helt frånvarande. Det finns inte fria medier eller oberoende domstolar.

I den arabiska regionen drömmer hälften av alla unga om att emigrera. Anledningen är brist på möjligheter.

De arabiska länderna rankas sist när det gäller medborgerliga fri- och rättigheter, särskilt för kvinnor är situationen svår men även minoriteter och oliktänkande förföljs.

I alla dessa länder har islam ett avgörande inflytande och märkligt nog finns det fortfarande folk som tror på denna religion.

Allt detta enligt UNDP:s Arab Human Development. Utredningen från 2005, jag hittar ingen senare men tror att om något blivit annorlunda så har det inte blivit bättre.

Algeriet · Bahrain · Djibouti · Egypten · Förenade arabemiraten · Irak ·Jordanien · Komorerna · Kuwait · Libanon · Libyen · Marocko · Mauretanien ·Oman · Palestina · Qatar · Saudiarabien · Somalia · Sudan · Syrien · Tunisien ·Jemen

Inte ett enda av de arabiska länderna eller de drygt 50 muslimska länderna har skrivit på FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Anledningen är att de är skapade av människor och muslimerna föredrar de lagar Muhammed för 1 400 år sedan påstod skapats av gud. Saudiarbaien som ett exempel accepterar FN:s deklarationer om de inte kolliderar med landets religiösa författning.

Lokaltidning påstår att FN och lokaltidningen sprider rasism


37 responses to “Åtalas för: ”Araber – fel på alla plan! Varför ta hit de sämsta människorna på vår jord?”

 • Hajen

  Försvarsadvokaten kan hämta näring och moteld från följande länkar:

  http://www.worldvaluessurvey.org/WVSContents.jsp Stark sverigeanknytning med Bi Puranen som General Sekreterare

  http://www.iffs.se/world-values-survey/

  I en politisk tingsrätt kan verkligheten vara svår att ta till sig. I hovrätten borde det inte vara något problem med ”sämsta”

  Arabiska och muslimska länder placerar sig själv nere i traditioner- och överlevnadshörnet. Dvs sämst på det motsatta, rationella, individuella och autonoma värden där Sverige toppar på över högra hörnet..

  Self-expression values enligt Wikipedia: Self-expression is a cluster of values that include social toleration, life satisfaction, public expression and an aspiration to liberty.

  Gilla

 • Lena

  Nu kan vi samlas och stötta yttrandefriheten, ett bra tillfälle är utanför rätten där förhandlingarna ska gå av stapeln.
  Om tid och plats ges med några dagars varsel så kan vi manifestera för den livsviktiga friheten att få yttra sig !

  Gilla

 • compulsoryunion

  Etableringsersättningen de får för att etablera sig på vår och åklagarens bekostnad, kan vi glädja oss åt att kanske åklagarens barn blir gruppvåldtagna före våra egna barn.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Händer inget radikalt inom överskådlig framtid är det snart helt slut med yttrandefriheten för det Pursvenska folket. Rättegångar är inte gratis.

  Gilla

 • gamgubben

  Rätt, jag har under många år haft att göra med dessa han beskriver och håller med till 100%.
  Dessutom arroganta p.g.a. oljeförekomster vilka de själva inte lagt två strån i kors för att utvinna, de har västerlänningar gjort. Dessa onämnbara tror på något som ej existerar men tar ändå andras liv för en tro som är avskyvärd på grund av sin medeltida framtoning.

  Gilla

 • Jack

  Jag her rest en del i världen, och tyvärr hört just detta, att araber är illa ansedda och missköter sig, framför allt kvinnosynen är miserabel.
  Det är ingen nyhet. För den som tvivlar är det bara att resa ner till Mellanöstern och titta. Vad jag vet bor det flest araber där. Det går ju också bra att läsa media om våra svenska förorter, där bor det också många. Det kan ju inte vara en slump att det är de eländigaste platserna.

  Gilla

 • ossie

  Han har ju alldeles rätt ! (Nu börjar dom nog jaga min identitet så rättsväsendet får sysselsättning)

  Gilla

 • Nils Dacke

  HMF lagen är skapad för att kunna förtrycka folket på samma sätt och enligt samma metoder som fanns i gamla Sovjetunionen där dissidenter dömdes för s.k. antisovjetisk verksamhet. Tyvärr är vårt land på väg att lämna den verkliga demokratin och övergår mer och mer i ett skymningsläge mellan demokrati och diktatur.

  Gilla

 • Tony

  Tacka fan för att vårt så kallade rättssystem inte har tid att åtala grova ,
  sexualbrottslingar dom måste ju lagföra vanliga sanningssägare.
  sen att offren för dessa sexualbrottslingar inte ser någon annan utväg
  än att livet av sig spelar tydligen mindre roll, viktigare är att täppa igen truten på dem som anser att allt har gått för långt i detta vanvettiga land.

  Svensk rättsskipning är ett grovt skämt!

  Gilla

  • Bosse

   Ja, vilket jävla sjukt samhälle.Men det går bra för alla ”kändisar” och skrika att dom hatar vita män.Det är väl också en folkgrupp.Det måste bli svårt för domstolen att bevisa att den där mannen har fel.
   Någonting som är sant kan väl aldrig betraktas som hets. Man måste ju igenom all fakta, litteratur, statistik, brottslighet m.m som finns för att bevisa att han har fel. Man måste ju igenom alla länder där det finns araber och se på deras statistik.Det måste ju bli ett rätt domslut. Det här måste ju ta flera år för att se om han har fel.

   Gilla

 • eva

  Glädjeyran från svensk vänster(och därmed resten av samhället) kanske kommer ifrån Olof Palmes vänskapliga relation med Yassir Arafat och palestinierna? Därav uppfattningen om att det är synd om araber generellt, de är offer och behöver vårt skydd. Jag kan annars inte förstå yran över ett folkslag och en kultur som på ursprunglig plats och över resten av jorden innebär oro, krig och förödelse.
  Araber, i synnerhet i kombination med religionen islam, hör bäst hemma i arabländerna och passar inte här.

  Gilla

 • Peter

  Man blir kallad för rasist för allt möjligt. OBS! Bakom betalvägg, men förstår av rubriken vad det handlar om.
  https://www.skaraborgslanstidning.se/article/bad-kommunen-om-hjalp-blev-kallad-rasist/

  Gilla

  • Tussilago

   Peter
   Det som förundrade mig var att tidningen skrev ”…blev kallad rasist”. Jag tror att ”åsiktskorridoren” börjar så smått rämna nu…
   Jag blir glad för alla små förändringar som nu sakta, sakta börjar skönjas! 🙂
   Mvh! Tussilago

   Gilla

 • Lena

  Om islam är så fantastiskt………………varför lämnar de då sina länder ???

  Gilla

 • Truthfighter

  Nåväl, kanske inte helt klokt att ge sig på den etniska gruppen araber. Hade han däremot valt de som han nog egentligen menar, nämligen muslimer, hade det varit en annan sak, då dessa inte är en folkgrupp som araber är, utan endast en del av denna IBLAND.

  Gilla

 • Albert

  Rasism, rasism, rasism!
  Det tröttsamma ordet surrar som en envis fluga över huvudena på landets förtryckta befolkning.
  All opposition mot den onda regimens planer att förgöra landet = rasism. Allt sunt förnuft och logiskt tänkande = rasism. Etnisk svensk= rasist genom födseln.
  Hörde något på radion idag om att Morgan Johansson nu bestämt att transvestiter hädanefter skall betraktas som en egen ras!? Snart inbegriper det väl även politiker. (”Politicus dumihuvus”?) .
  Dag Öhrlunds definition; Rasist = någon som vågar debattera något eller ha åsikter om någonting.

  Vetenskapsrådet beslutade förra året att dela ut 548 miljoner till forskning inom humaniora och samhällsvetenskap, och till forskning om rasism.

  Bland annat delades skattemiljoner (som t.ex.kunnat rädda Sollefteå BB i åratal framöver) ut till denna viktiga forskning;

  – Malin Ah-King, Stockholms universitet, beviljades 2 040 000 kr för projektet ”När man riktade blicken mot honorna: En vetenskapsstudie om en ändrad forskningskanon i evolutionsbiologi 1980-2000”;

  – Paulina de los Reyes, Stockholms universitet, 6 993 900 kr för ”Invandrade mödrar – rasifierade barn: Vägval, konflikter, visioner”;

  – Mattias Gardell, Uppsala universitet, 2 998 800 kr för ”Arga vita män? En studie av våldsbejakande rasism, korrelationen mellan organiserad och oorganiserad våldsbrottslighet och ultranationalismens affektiva dimensioner”;

  – Johanna Gondouin, Stockholms universitet, 7 000 000 kr för ”Från mänskligt avfall till resurs: Genus, biopolitik och nyliberalism i indiskt kommersiellt surrogatmödraskap”; (hur skall man tolka det?)

  – Tobias Hübinette, Karlstads universitet, 1 840 800 kr för ”Att rasialisera Sverige: Berättelser om en ny svenskhet”;

  – Maja Sager, Lunds universitet, 3 679 500 kr för ”Domstolen som arena för kamp mot och om rasism”

  Kanske att det är denna viktiga forskning (och särskilt den sista) som nu börjat bära frukt? Menas dock ”Domstolen som arena för kamp mot politisk opposition”. (Ekeroth, Forsberg, Jim Olsson och nu mannen ovan)

  http://www.genus.se/notis/genusforskare-kammar-hem-miljoner-fran-vetenskapsradet/

  Gilla

 • Jhonsson

  Hur många Nobelpris är det egentligen araberna fått?
  Nej, just det, inte särskilt många.
  Om man nu våga säga sanningen utan att bli åtalad, är de mycket, mycket få.

  Gilla

 • Lena


  ”Om värdegrund och demokratins grundvalar”

  Läs , läs och läs igen …………strålande skrivit !!
  https://detgodasamhallet.com/2017/06/23/om-vardegrund-och-demokratins-grundvalar/#more-7836
  Dela !!

  Gilla

 • Jhonsson

  Hur kan man åtalas för att tala sanning? Sverige blir bara mer och mer konstigt.
  Men det förklarar, varför alla politiker ljuger för oss.
  De är väl rädda för att bli åtalade.

  Gilla

 • assad

  Stoppa invandringen mina vänner!

  Gilla

  • Bosse

   assad! Varför har du fått en tumme ned? Dina ord ställer alla upp på
   som är ansvarstagande medborgare.Den tummen har nog ingen betydelse för SD:s framgångar nästa år. Den tummen ska nog vara upptryckt nån annanstans.

   Gilla

   • assad

    Tack Bosse, jag och några andra har fått en systematisk fiende här för våra åsikter :-). Som du vet gillar jag inte våld, och det får sina konsekvenser.

    Det är bara bra att jag kan väcka känslor. Låt hen trycka. Jag är faktiskt road av det. Ditt förslag om alternativ användning av tummen hör till dagens bästa. 🙂

    Gilla

 • Ettan

  Åtalet är ofattbart men ändå intressant. Om den åtalade fälls, vad får det för konsekvenser? Kommer vi vanliga som är kritiska till något få uttrycka oss?Bra mycket värre saker skrivs dagligen på ”vänstersidor” på FB, innebär det att polisen som redan är underbemannad behöver ett antal hundra ny poliser för utredningar? Kommer det bli censur på internet i Nordkoreansk anda? Vem ska bestämma vad som får sägas och inte sägas? Får vi säga fakta eller ska den döljas?

  Gilla

  • compulsoryunion

   92% av åtalade döms (men i sex- och Ekobrott 75%) men om 8 miljoner vita säger sanningen kommer Quislingarna ha svårt hinna med allt.

   Gilla

 • Janne

  Säg sanningen i Sverige och Du råkar i trubbel, ljug Dig blå och Du blir belönad och hamnar i toppen inom stat eller kommun.
  Jag avskyr svenska myndigheter mer och mer för varje dag som går!
  Janne

  Gilla

 • Cathrin

  Nu finns det visst resurser!

  Gilla

 • inferno

  Språket i den här videon är inte censurerat, men budskapet är tydligt !

  Yttrandefriheten kommer att försvaras av något stort, internet !

  Gilla

 • ruben

  Jag tycker att han har helt rätt. När vi hämtade arbetskraft på 1960-talet, så fungerade det jättebra med Europeisk arbetskraft. Jag förstår inte varför Sverige envisas med att importera folk i såna massor från MENA-länderna, som bevisligen passar uselt i EU eller Sverige. Vi behöver inga no go zoner i Sverige, men regeringen envisas med att det nog är bra. Någon som kan förklara varför?

  Gilla

 • Cinna

  Med tanke på hur det negativt det talas om svenskar hit och dit utan att någon höjer på ögonbrynen, är det idioti att åtala någon för ett generaliserat uttalande som detta! Skrota denna lag!

  Gilla

 • B Bäver

  När Mogens Glistrup advokaten bildade framskridspartiet på 70 talet o på 80 talet pratade om faran som han då sade om muselmanerna lyssnade noll o ingen. Idag ser vi hur rätt han hadde. Dom rikaste länderna skiter i sitt eget folk t.ex Saudiarabien har 1 miljon bostäder för folk som skall göra sin Mecka resa som egentligen står tomma efter deras pilgrimsresa . Vår tids största faxe

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: