Ygemans recept??!!

Denna morgon satt vår inrikesminister Anders Ygeman i TV4 tillsammans med en Järva polis.  Om han inte svamlat innan så gjorde han det nu. På frågan om vad som var den viktigaste åtgärden mot dagens kriminalitet och utsatta områden svarade han: -Jobb, skola och bättre mödravård!  Bättre mödravård???  Polisen däremot ville som de flesta av oss ha hårdare straff för unga brottslingar.  Det är tur att vi snart skall byta regering så att vi inte behöver följa Ygemans svammel  för då har Sverige inte en chans.

mo-ygeman-0-jpg

Man har svårt att tro att det bara var drygt 1 år sedan som Anders Ygeman var den politiker som ”vi” hade mest förtroende för.  Idag kan jag bara tänka mig att han ligger någonstans i botten.  De senaste dagarnas svamlande får en att undra om han kan fortsätta att vara inrikesminister med allt vad det innebär.

Diskussionerna kring de särskilt utsatta områden som vi har i Sverige behöver inte bättre mödravård – de behöver fler poliser och tuffare tag mot ligisterna. Vi kan inte låta dessa människor bestämma över en hel nation.

Nu när Mosel troligtvis faller när som helst så kommer strömmen av IS-krigare, mördare, terrorister att vända tillbaka till sina familjer. Många av dem boende i Sverige. Dessa odjur kan man inte rehabilitera. För dem är mördandet en naturlig del av vardagen. Om någon säger emot dem så ……….. Detta kan vi inte acceptera. De hör inte hemma här och kommer de hit så är våra bekymmer idag ingenting mot vad det kommer att bli.

Vi behöver andra recept än Ygemans. Plocka in de tuffaste poliserna vi har och låt dem bestämma hur vi skall lösa problemen. Enda chansen vi har för att undvika att vanligt  folk börjar ge igen med samma mynt.

23 thoughts on “Ygemans recept??!!

 1. Om man blir överraskad av att 60 bostadsområden på svenskt territorium är ockuperade av främmande makt, islam, då har man sovit över!

  Alla, utom de redan snärjda av islam/främmande makt, inrikesministern, polischefen, regeringen, SÄPO, resp. kommunstyrelse och delar av försvarsmakten, har insett detta faktum för länge sedan.
  Läs gärna gamla inlägg här på bloggen!

  Sverige skulle behöva en regering som värnar om Sverige.
  Sverige skulle behöva en inrikesminister, som värnar om Sverige.
  Sverige skulle behöva en polisledning, som värnar om svenska folket.
  Sverige skulle behöva ett SÄPO, som värnar om Sveriges säkerhet.
  Sverige skulle behöva en försvarsmakt, som värnar om Sveriges territorium.

  Sverige behöver lägga om politik!
  Sverige behöver en ny regering!
  Sverige behöver en SverigeDemokratisk regering!
  Sverige behöver en Jimmi Åkesson som statsminister!

  Sverigevänner! : Gör Sverige svenskt igen!
  Vi behöver ha vårt fosterland kvar!
  Rösta på SD!

  — Men jag är rädd!

 2. Det var nog en felsägning; han menade bättre mördar-vård.
  Eller så var det ett försök att få några barnalstrande muslim-röster. Fast å andra sidan är det i vissa fall samma sak?!

 3. Jag tror att politiker och myndigheter är helt enkelt skitskraja för situationen.
  De vågar inte konfrontera kriminella gäng och muslimer för rädslan av ett nästintill fullskaligt inbördeskrig.
  Därför sitter polisen och tittar på när brott begås och blir beordrade att sitta kvar.
  För om brottslingarna blir provocerad med ingripande så kanske mer än hundratusen är ute och bränner, skuter, spränger, misshandlar, mördar, m.m.
  Vi behöver säkert en specialutbildad polis som kan ta fighten mot inkräktarna,
  Vi sitter på en krutdurk.

 4. Rädslan att inrätta förvar för dem som ska utvisas, tror jag beror på att man ska associera till nazisternas koncentrationsläger. Skillnaden är ju dock enorm. Nazisterna spärrade in, och även avrättade, människor som var misshagliga ur politisk eller raslig synvinkel. Att lämna sådana läger var inte att tänka på.
  I Sverige handlar det om folk som fått avslag på sin ansökan och/eller är dömda brottslingar och skall utvisas. De får och ska lämna Sverige och får tom betalt för att göra det. Som det nu är dinglar dessa individer omkring helt fria, och myndigheterna tittar hjälplöst på.

 5. Drygeman är en ynkedom att höra och se varje gång han visar och uttalar sig.

  • Ja Anders Ygeman, kvinnan som blev våldtagen av två
   av dina pensionsräddare, och när hon fick reda på att
   förövarna skulle gå fria , inte ens åtal, då tog hon sitt liv,
   var detta brottsoffer för lat, eller vad tycker du hon skulle
   ta sig till??

   Är det inte bättre att hålla käften stängd när du inte kan
   leverera ett vettigt svar??

   • Feministregeringen måste anse att de våldtagna är skyldiga och våldtäcktsbaaarnen är oskyldiga, grattis hoppas Ni sätter sillen o nubben i halsen.

   • mari svensson! Jag tror inte att vi har några tuffa poliser alls i Sverige. Om man kommer in på polishögskolan med en tuff attityd så tas den säkert ur en under utbildningens gång. Jag tror personligen att Sverige kommer aldrig att fixa detta med kriminaliteten.Förnekelsen och självskadebeteendet är för djupt inrotad hos svensken och detta förfall har gått för långt.Jag kan bara se en utväg. Importera några tusen amerikanska poliser och låt dom jobba som dom gör i USA. Då kan detta vända. Det viktiga är att skrämma och vara mycket tuff mot detta klientel.Det klarar ingen svensk polis av.
    Detta problem har inte med jobb,skola och mödravård att göra. Detta är en djupt inrotad kultur hos dessa kriminella. Dom utnyttjar bara fördelar av att få pengar och samhällsinvesteringar. EN VIKTIG SAK.DAN ELIASSON MÅSTE BORT.DÄR ÄR BROMSKLOSSEN. Dom funkar inte som svensk polis tror att ”är jag snäll mot dom så är dom snäll tillbaks”.Detta funkar hos rationellt tänkande människor,men inte på kulturkriminella element. Beviset är ju att no go zonerna blir bara fler med kanelbullar och armband.

 6. Han måste mena kriminellskolan med specialinriktning på ”träffa rätt du när du skjuter” ”med vår utbildning garanterar vi full effekt så du spränger rätt”.
  Är Feministregeringen så djävla pantad att dom tror kriminella från födseln sätter sig på skolbänken för att bli tex Svetsare?

 7. Murar runt områdena med vaktade passager sen kan dom ta livet av varandra och vi ser till att dom får exakt matranson så dom blir lagom sturska (läs utmärglade) sen kan vi börja förhandla med babbarna.

 8. Turkar är ofta trevliga att göra affärer med, och de har enormt mycket mark där de som ”behöver få asyl” i Bidragsparadiset Sverige kan vara istället, och fastigheter är närmast gratis där nu. Inshallah kan de säga i kör, och de ras kulturer är typ som Norges och Sveriges passar bättre än att varghundturkar ska gå i gymnasiet här när de är bedragare.

 9. ”Ljugerman” är överallt nu!! Jag trodde ”råttorna” skulle fly den sjunkande gummilist men de klamrar sig kvar med sina naglar tills gummibåten spricker och tappar all luft! Svikare, förrädare, musseälskare!

 10. Migration captain Morgan + Anders con artist, in Löfven Cabinet,
  liknar Mutt and Jeff:

 11. Vi har en sorglig trio i justitieministern, inrikesministern och rikspolischefen. Inrikesministern har dessutom ansvaret för Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap. Jag saknar förtroende och tror inte att de har varken viljan eller förmågan att lösa ålagda uppgifter.

 12. Utvisning är det enda acceptabla. Hårdare straff är mest farligt för oss eftersom fängelset kostar så mycket, och det finns mycket grupptryck där aliens försöker få andra att börja med narkotika (t.ex. spice) eftersom alien tjänar pengar på det. Fängelset är en Rotary klubb för kriminella Mohummed släkt, som lär sig precis vem är bäst på olika brott och de har sambands central med stulet guld / hälare som har slappare tjänster t.ex. säger sig ska laga mat. Svenne anar inte hur hungrig Mohummed är på att göra brott för att skaffa sig egendom. VÅLDTA är ett positivt ord som betyder ta för sig ohämmat, på sthlms blattedialekt. Sorgligt är även att svenskar som jobbar i Kriminalvanvården har livstid där i världens sämsta stillasittande ”jobb”. De flesta terror attack blattar har suttit i europas fängelser och är bittra och vill hämnas på fel, och mörda Lars Vilks, dvs. utvisning är det enda hälsosamma för oss.

  • Vi behöver någon form av mellanstation där man förvaras i väntan på utvisning. För om någon ska utvisas blir första frågan: ok men vart?
   Många ljuger om sitt ursprung och stater vägrar ta emot utvisade. Därför skulle det behövas ett ”väntrum” där man förvaras i väntan på utvisning.

   • https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/01/ygeman-polisens-resultat.jpg

    Migrationsverkets förvar är mellanstationer ”väntrum” för de som skall utvisas … men de är tyvärr för få och räcker inte till för att täcka behovet.

    Delcitat

    Polisen tvingas släppa vissa personer

    Poliser i Norrland har tvingats släppa personer som ska in på Migrationsverkets förvar, rapporterar Aftonbladet. Det finns inget förvar norr om Gävle, som ligger 100 mil från Kiruna.

    – Ertappas någon i en spontankoll kan det innebära att de inte blir tagna i förvar. Vi har ingen möjlighet att transportera dem, säger Marcus Nilsson, chef för gränspolisen region Nord, till tidningen.

    Enligt inrikesminister Anders Ygeman (S) behövs det fler förvarsplatser, men att det är för tidigt att säga var de ska ligga.
    (Publicerad:5 mars 2016)

    Slut delcitat

    Läs gärna mer på:

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/polisen-tvingas-slappa-vissa-personer

Kommentera