Afghansk kvinna försvann från sin man i Kanada, hittad i Sverige gift med sin bror


INVANDRING. Ett afghanskt par, en idag 40-årig kvinna samt en 49-årig man, och deras två gemensamma barn bodde i Toronto i Kanada. En dag år 2012 åkte kvinnan och barnen till Iran för att hälsa på mormor och morfar, men de kom aldrig tillbaka.

Mannen letade efter dem under flera års tid, men de var försvunna.

2015 fick dock en släkting till mannen syn på kvinnan på ett socialkontor i Göteborg och mannen lyckades få kontakt med sin familj igen.

Året därpå åkte han till Sverige där han då finner sin fru omgift med sin egen bror. Hela familjen hade nya identiteter och kvinnan hade även beviljats asyl då hon uppgett att hon var ”änka”. Hon ville dock inte följa med mannen tillbaka hem till Kanada, varpå han då polisanmälde henne.

Mannen misstänker starkt att hans fru har genomfört sitt ”försvinnande” för att hjälpa brodern att få stanna i Europa. Brodern ska tidigare ha försökt att få uppehållstillstånd i flertalet europeiska länder men alltid skickats tillbaka, och som gift i Sverige löper han inte den risken. Kvinnan har även i polisförhör uppgett olika samt väldigt motsägelsefulla historier gällande hennes så kallade försvinnande.

Åklagaren Andreas Bergman åtalar nu kvinnan för grov egenmäktighet med barn, ett brott som kan ge fängelse från sex månader upp till fyra år. Han vill även att hon ska utvisas med ett förbud på att återvända till Sverige på fem år.
— Migrationsverket är också inkopplat. Har personer fått uppehållstillstånd på felaktiga grunder kan ett ärende öppnas igen. Men det är en fråga som inte har någon relevans för åtalet, säger Bergman.

Den 40-åriga kvinnan sitter häktad i väntan på rättegången och barnen är tillfälligt omhändertagna av socialtjänsten. Ärendet kommer tas upp i Halmstads tingsrätt efter midsommarhelgen och om hon döms till fängelse, tilldelas mannen vårdnaden och barnen flyttar med honom tillbaka till Kanada.

-Pettersson undrar lite.

 • Är familjen flyktingar från Afghanistan med morfar och mormor i Iran?
 • En släkting hittade kvinnan på ett socialkontor i Göteborg. Vad gjorde släktingen och kvinnan där? Går de inte med vinst?
 • Är brodern som är gift med sin syster kvar i landet eller är han på väg till Afghanistan eller Iran eller…

Kvällsposten


14 responses to “Afghansk kvinna försvann från sin man i Kanada, hittad i Sverige gift med sin bror

 • salrol

  Detta kommer att sluta med frikännande för kvinnan OCH ETT FETT SKADESTÅND FÖR TIDEN HON SUTTIT INSPÄRRADE. BARNEN LÄR SAMTIDIGT FÅ FETA SKADESTÅND FÖR DE ”ÖVERGREPP” SVENSKA SAMHÄLLET GÖR MOT DEM GENOM ATT SPÄRRA IN DEN KRIMINELLA MAMMAN.

  Allting kan vändas till något ”positivt” av giriga svenska jurister.

  Gilla

 • Bosse S

  Jag antar att kvinnans riktiga man tar barnen med sig och åker tillbaka hem till Kanada, men hennes bror som har begått ett antal brott här borde snarast också förpassas tillbaka till Iran. Brodern har ju ljugit om sin identitet, hjälpt sin syster att lura hennes man, samt ugett sig för att vara hennes man.
  Men inget av detta kommer väl ske, kvinnan kommer undan med böter som efterskänks och hennes man, barn och bror kommer att leva här svartarbetandes och skattefifflandes lyckligt i resten av sina liv på de svenska skattebetalarnas bekostnad.

  Gilla

  • Observator X

   Njaaaa, hem till Kanada är väl inte helt korrekt.
   Det är ett afghhanskt par från början och afghaner, de hör hemma i Agfanistan eller vad nu bergsöknen kallas.

   Gilla

 • Kent

  Att Sverige är önskedestinationen nr ono för alla ”flyktingar” är inte alls konstigt med totalt noll koll på alla som kommer och fabricerar en historia som ska passa in och ge bästa utdelning.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Ännu en solskenshistoria från galenskapens land Sverige.

  Gilla

 • Jhonsson

  Som vanligt. Fifflande skitstävlar, som funnit sitt mål, Löfvens naiva Sverige

  Gilla

 • Mm

  Vilket patrask, gott om pengar verkar de ha. Nu skall vi ta hand om avkomman medan bedragerskan äter sig fet på någon institution. Varför inte skicka henne och ungarna till Iran så slipper både Sverige och Kanada. Det fungerar ju tidigare bra som semesterland.

  Gilla

 • malmobon

  Vanligt att muslimer gifter sig med släktingar. Mest är det kusiner som säljs till männen. Kan förklara en del av deras IQ. (Var jag rasist nu? Lägger till inte alla muslimer).

  Vad som inte diskuteras är att muslimer får ha 4 fruar och 49 extrafruar (prostitution). Räcker det är en s.k. imam (måste ha skägg). Ingen kunskap behövs för bli imam. Manen betalar imamen en summa, och sedan välsignas detta tillfälliga äktenskap. Inget hans fru eller fruar kan säga något om. Finns massor av detta i Malmö men syns inte.

  Feministisk regering och Anni Lööf bör lära sig mer om vad som står i Koranen och dess andra skrifter.

  Gilla

 • Jag

  Förverkat sin rätt i Sverige och sitt eventuella medborgarskap i mitt Land! Ljugit bedragit och narrar Svenska Folket! Kommit hit på falska grunder och genomgående lögner!!! Ut! Ut!! UT!!! Finns inga sympatier utan hela gänget/familjen skall UTVISAS!!!!
  Social turism!

  Gilla

  • naimlap

   Det du beskriver är snarare en merit i Svenstia, ty det visar att, de är företagsamma och fina människor. Enligt dumsvenskarnas valda representanter. Jag, har tidigare framhållit att, Svenstia är ökänt över hela jorden att, ha de dummaste och fegaste myndigheter, som någonsin skådats på denna jord. Alla vet att, den som inte kan lura en en dumsvensk är ännu inte född.

   Gilla

 • Nisse

  Så ser Sverige ut i dag titta på programmet Nationens Hjärta från Kopparberg. Där ser man verkligen hur 7klövern driver landet mot en katastrof. Finns på svt play.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Kringresande sällskap?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Bedragaren torde ha uppfinningsrikedom att sitta i Sveriges Regering med Mona S, medlemssiffror fixaren Shekarabi, och andra helt utan utbildning som styr denna sjunkande flykting gummibåt Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: