Lite Zoologi


Råttor och kackerlackor är de djur/insekter (bortsett från bakterier, virus, amöbor etc.) som kräver minst för att trivas och föröka sig.
Dessutom har t.ex. råttor korta generationsväxlingar och utvecklar snabbt resistens mot gifter.
Dock när det blir trångt börjar råttorna angripa varandra och på så sätt sker en naturlig självreglering.


6 responses to “Lite Zoologi

 • Kattsand

  Ge inte islam för stort utrymme.

  Gilla

 • assad

  Alla individer i babbepopulationen behöver samma resurs för att överleva, främst bidrag och/eller försäljningsintäkter avseende knark mm. Avseende den ekologiska interaktionen råder annars i huvudsak parasitism. För krypsis gäller att babben inte smyger bra i snön.

  Enligt den logistiska funktionen ska babbetillväxten dämpas vid hög tillväxt. Vi ser dock en motsatt effekt. Det täthetsberoende som normalt råder i naturen är satt ur spel på artificiell väg av svenska politiker.

  Avseende interferens är effekterna desto större, dvs. en undermålig babbe hindrar en vacker svensk att nytta en resurs. Inte minst ser vi detta avseende svenskt bostadsbestånd, där den outvecklade babben helt utan motprestation ges företräde framför t.ex. svensk ungdom.

  Effekter på genpoolen bör behandlas härnäst Hedenhös. Alleler med lägre fitness minskar normalt i frekvens i genpoolen, även här är förhållandet stört av svenska politiker. Framtida konsekvenser bedöms som mycket allvarliga och frågan bör utredas i detalj.

  Gilla

 • Mimi N.

  Möss och harar var en gång kända för att kunna föröka sig i högt tempo. Nuförtiden är det rädslan för att kallas ‘rasister’ om de tittar lite snett på en råtta eller en och annan ohyra. Skräcken förlammar dem och de underkastar sig ovillkorligt, de hatar t o m sina blonda gener, de tar emot all skit för de är inga rasister. Jag är övertygad om att stackars blåögda hararna kommer att rösta blankt, det finns alltid ögon som ser och öron som lyssnar. De är modiga endast bakom ett antaget namn på bloggen där Muslimian håller piskan ….

  Gilla

  • Ulli

   ”De är modiga endast bakom ett antaget namn på bloggen”
   Just likt du och jag.

   Gilla

   • Mimi N.

    Skillnaden är att jag kommer att rösta för SD som jag gjort i många år – orädd. 2018 röstar jag under de mest vaksamma blickar, helt öppet utan att bry mig om att titta över axeln – på svenska ambassaden i Bukarest !

    Gilla

 • mari svensson

  Lärorikt!! Tänkvärt!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: