Varför lämnar medlemmarna facket? De verkar ha kul…19 responses to “Varför lämnar medlemmarna facket? De verkar ha kul…

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det kommer knappast som en nyhet att socialakrobaterna är en moraliskt urartad grupp, vilket onekligen gör att slika vederstyggligheter ligger nära till hands. Låt dem vältra sig i skörlevnad och dynga – alltfler av dem genomskådas och räkenskapens dag kommer!
  Andreas 😦

  Gilla

 • Jhonsson

  Bolpen du har rätt i att man kan inte gilla SD och samtidigt vara medlem i facket. Det är bara att säga att man istället är medlem i SD och att man inte delar fackets värdegrund
  Svårare än så är det inte.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Transvestiterna som sålde sig, gillade de FACKET eller var det med bara för pengarnas skull?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Facklig anslutning 2016.

  70 procent av samtliga anställda var fackligt anslutna år 2016. Bland arbetare var andelen 64 procent och bland tjänstemän 74 procent. För arbetare är det den lägsta nivå som uppmätts på många år.

  http://www.lo.se/home/lo/res.nsf/vRes/lo_fakta_1366027478784_facklig_anslutning_2016_pdf/$File/Facklig_anslutning_2016.pdf

  Gilla

 • Bolpen

  Har hört att det kan vara väldigt krångligt och ta tid att gå ur facket (Metall) Ska ringa i veckan och begära utträde och tala om att jag är medlem i SD. Då kanske det går lite fortare.

  Liked by 1 person

  • RäddSomFan

   Samma med alla dessa jävla fack, när jag gick ur Transportarbetarförbundet så var jag först tvungen att ringa deras medlemsservice på deras huvudkontor och blev då utfrågad om all möjlig skit om, när, hur, varför mm mm och dessutom försökte dom få mig att ändra uppfattning, sedan när den skiten var avklarad så skicka dom hem ett papper ang uppsägning av medlemskapet som jag skulle fylla i och skicka tillbaka, jag blev ännu mer rasande när jag såg att det var 3 månaders uppsägningstid på skiten, så för min del är det absolut sista gången jag är med i ett fack överhuvudtaget, det som gäller nu och i framtiden är A-kassan resten av skiten kan dom behålla, det enda var att jag var tvungen att fixa en lös hemförsäkring vilket är fan så mycket billigare och bättre.

   Gilla

 • Håkan

  Alla!
  Jag skriver ALLA fackrepresentanter börjar med att de är arbetsskygga!
  Kolla med Hägglunds där Svetsaren kommer ifrån om ni inte tror mig!

  Liked by 1 person

  • Håkan

   Ser att en Hägglundare är här!

   Gilla

  • naimlap

   Ingen regel utan undantag. Men i stort sett ja! Det som jag reagerade mest på var att, de fick storhetsvansinne de trodde att, de var solen, som allting kretsade kring och utan dem slutade jorden rotera.

   Gilla

 • Nisse

  På 60 talet då fanns det riktiga sossar. Nu mera är det bara ljug o fusk o mygel. Märkligt att det är ca 25 % som fortfarande som röstar på S….

  Gilla

  • naimlap

   Inget märkligt med det. Eftersom svenskingarna, klassas som ett av jordens dummaste folk lite varstans på jorden. Nu på den senaste tiden hör jag allt oftare svenskar själva säga detta har aldrig hört det tidigare. De har vaknat till liv efter en mycket lång dvala. Detta erkännande är i syd där allting startar för att, senare spridas uppåt landet.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag var med SF dåvarande statsanstäldas förbund början på 70 talet.Det var samma visa fyllefester kurser massa mygel ,efter några år gick jag ur var med bara A kassan.Tydligen dom har inte blivit bättre med åren, titta Hasse Eriksson, Mona Sahlin, marjasin osv.Att dom inte skäms ?Sorgligt.Mvh Adolf PS inte konstigt att det ser ut i landet som det ser ut när Sverige styrs av en man som kommer från facket.

  Liked by 1 person

 • Billy Boy

  Fackliga- och S-politiska verksamheter går ju att kombinera med ”nöjen” tyckte tydligen dessa aktiva fackliga och socialdemokratiska feministiska företrädare.

  Politikerna köpte sex i LO-bostad
  De kandiderar för S till fullmäktige – togs på bar gärning med prostituerade

  https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article12433522.ab

  Gilla

 • Billy Boy

  Festande Annelie Nordström, fd ordf. för Kommunal-facket fixade lägenhet bakvägen åt utrikesminister Margot Wallström (S).

  Men … ”S har blivit ett tråkigt parti” … sa Annelie Nordström plötsligt …

  https://unvis.it/arbetet.se/2016/12/12/nordstrom-s-har-blivit-ett-trakigt-parti

  … och anslöt sig i stället till Gudrun Schymans F!-parti, som hon tydligen upplever som mycket roligare.

  Gilla

  • Jag

   Ensamkommande ”flyktinginvällare”. Fruntimren behöver inte bekosta resor till Gambia nu!! Vänster kvinnor utnyttjar de ”små” i Sverige istället på Statens bekostnad! Win-Win-situation!

   Gilla

 • Jag

  Det jag ogillar är det där hyckleriet de står för! Man säger/skriver en sak som låter så vackert och tjusigt i någon policy man publicerar på sin hemsida och när representanterna blir påkomna så ljuger de sig blå istället för att rakryggad erkänna!
  Hyckleri!! Fy fan! Ursäkta språket!

  Gilla

 • malmobon

  Idiotiskt betala över 500 kr som ändå inte gör något, när det verkligen är kris. Räcker med vara med i A-kassan. Själv en gång i tiden suttit och förhandlat för facket. Alla kliar varandra på ryggen och ser bara till sitt eget bästa. Slutade efter detta.

  Gilla

 • Anton

  Typiskt sossar. Det är alltid någon annan som ska betala. Lagar är inte till för dem. De är ju ”styrande” och vet bäst. Vi får se hur stort sossepartiet är 2025 när alla kommuner får lika dålig ekonomi som Malmö. Deras idealistekonomer typ Scocco på LO måtte väl fatta att Sverige kör rätt in i väggen om invandringen får fortsätta som nu. Mitt råd till dessa helt oförstående sossar: gör time out i invandringen NU. Först reder vi ut härvan de skaffat oss tills nu.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: