Stenkastning mot barn i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

INVANDRARVÅLD. SVT:s barnprogram “Sommarlov” sänds varje morgon live från Scaniabadet i Malmö med kända gäster och tävlingar. Då programmet sänds dagligen plockas utrusningen inte ned utan vaktas i stället dygnet runt av väktare.

Vid 21-tiden på söndagskvällen upptäckte en väktare att ett gäng med män i 20-årsåldern visade intresse för utrusningen. Väktaren sade till gänget varpå de försvann. Men ungdomarna hade bara gömt sig ett buskage och började kasta stenar.

– De kastade sten mot väktaren, men även mot nyfikna barn som var och tittade på scenen, säger Lars Förstell, pressinformatör vid polisen till Lokaltidningen. Av den anledningen är händelsen polisanmäld som framkallande av fara för annan.

Enligt polisen ska det ha “regnat stenar”, och Lokaltidningen skriver att flera barn var nära att bli träffade.

I polisanmälan poängterar väktaren och en publikvärd att det rör sig barn i området, och därför rubricerades det som framkallande av fara för annan. – Jag vill dock betona att stenkastningen inte riktades mot barnen, utan mot publikvärden och väktaren. Det är enormt olyckligt att vår personal utsätts för något sådant, men barnen var ungefär 30 meter bort, säger Anna-Maria Nildén, som är projektledare vid Sommarlov och säkerhetsansvarig.

-Pettersson undrar lite om resonemanget. Framkallande av fara för andra för att barn befann sig i närheten? Är det inte farligt att kasta sten på vuxna eller vad menas i flathetens land?

Hur som helst. Malmö kommun har styrts, med något undantag, av socialdemokraterna sedan den allmänna rösträttens införande 1919, man kan utan tveka påstå att de lyckats att skapa ett mångkulturellt paradis…

14 thoughts on “Stenkastning mot barn i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

 1. Malmesranerna, har varit omdömeslösa under så många år att, de tror det är helt naturligt att, vara helt blåst i sitt dumhuvud. Högsta hönset K Jämmerdalen är det yttersta beviset på att, detta gäller i Malmestan “Ju sämre desto bättre”!

 2. Detta är ett utmärkt exempel på vad den svenska värdegrundsterrorn förmår åstadkomma med alla lättmanipulerade människor, vilka konsekvent väljer att avdramatisera samtliga incidenter. Här medelst en brasklapp om att de närvarande barnen befunnit sig trettio meter ifrån stenregnet och därigenom underförstått inte utsatts för något egentligt hot.

  Vad denna multikulturalistfantast till projektledare medvetet negligerar är det faktum att ingen längre går säker i den humanitära stormaktens allt annat än idylliska vardag, och i synnerhet icke inom den stigmatiserade malmöitiska korankolonin där våld och vandalism sätter dagordningen.

  Det finns ingen ursäkt för de repetitiva krigshandlingar som begås mot det svenska samhället – oavsett etablissemangets dolda destruktionsagenda. Allt kommer nu an på individens civilkurage och förmåga att genomskåda regimens fascistoida instrument för tillskapandet av största möjliga kaos.
  Andreas.

 3. Undersökning: Rätt av Alliansen att stoppa skattehöjningar

  Min anm. SVT råkade “missa” korrekt rubriksättning nämligen …

  Undersökning: Rätt av Alliansen att med stöd av Sverigedemokraterna stoppa skattehöjningar.

  Tänk att det skall vara så enormt svårt för SVT att hålla sig till sanningen … d v s HELA sanningen! Utan SD får Alliansen ingen majoritet att stoppa några skattehöjningar och inte heller till att fälla regeringen om man nu skulle vilja det.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/undersokning-ratt-av-allianspartierna-att-forsoka-stoppa-skattehojningar

  Skulle detta skattestopp gå igenom så får väl regeringen börja skära rejält i det årliga bidraget på 5 miljarder kr till det sosse-vanstyrda Malmö.

 4. Och nu ökar asylinvandringen igen, både veckorna 23 och 24 innebär en kraftig ökning jämfört tidigare veckor under 2017. Detta enligt Migrationsverkets egen statistik.

 5. Nu så ska det satsas:
  En halv miljard.
  Men det är inte polisen som får pengarna. Inte heller vården eller skolan.

  Det är alla de som kom och som politikerna lovade skulle lyfta Sverige. Se upp nu lyfter vi!

  500 000 miljoner. Stora rubriker.

  Fördelat på 500 000 blir det 1000 kronor per person. Fördelat på 250 000 blir det 2000/pers. Och 100 000 -> 5000/pers.

  Motsvarande summa inhämtas troligtvis från de sjuksköterskor, poliser och andra i det skikt som regeringen beslutar höja skatten för.

  Så investerar ett land i förfall?

  • 500 000 miljoner ska vara 500 miljoner (dvs en halv miljard). Men stämmer i övrigt.

 6. Vi har röstat fel,nu är dags att Svenska folket reser sig.Dags att avsätta svetsarn och hans oduglingar.V i måste ha en ledning som inte käbblar utan städar upp efter ockupationen.Dags för hårda tag.Invandrarna som inte sköter sig skall ut omedelbart.Det måste vara slut med idiotiska daltandet .Mvh Adolf

 7. Var är pensionsräddarna?

  1) Tiotusentals transportarbetare sökes

  Transportnäringen riskerar att få stor brist på personal i framtiden, spår branschen i en ny rapport. Nu kräver man att regeringen agerar för att få in fler ungdomar i yrket.

  https://www.hd.se/2017-06-20/tiotusentals-transportarbetare-sokes

  2) Allt färre söker till vårdprogrammet

  Äldreomsorgen ropar efter folk, men allt färre vill utbilda sig på vård- och omsorgsprogrammet. Till hösten blir det för första gången på mycket länge bara en vårdklass på Jacobsskolan istället för två.

  http://www.nsk.se/2017/06/19/allt-farre-soker-till-vardprogrammet/

  För lata för att jobba? För fina för att jobba inom service? Eller för roade av stenkastning och leva jävelen för att jobba överhuvud?

  Eller väntar de på “extra satsningar från regeringen”….

  • Det som slog mig vid skandalen på ett demens/äldreboende, i jag tror det var i Örebro trakten. Då de äldre legat i sina egna extremiteter i dagar och det senare kom fram att det var “språk förbistringar” & bråk med rena handgripligheter. Var att de äldre förmodligen är “kuffarer”, otrogna m.m och då muhammedaner instinktivt och med imamers ständiga påminnelse om att vi är lägre stående än hundar lär vi bli behandlade därefter & särskilt äldre i beroendeställning. Framtiden är mer än skrämmande!
   Mvh! Tussilago

 8. Vildar! De beter sig som grisar i sitt land (bilbränder, stenkastning, våldtäkter mm) och vi importerar skiten hit och dessa “hudingar” för skiten vidare generationer fram i tiden och vips så är vårt en gång så fina land ett uland. Det går fruktansvärt fort nu.

  • du menar väl använda, samt vid gripande utvisa hela familjen, indraget bidrag, konfiskering av hushållets inventarier, no more dialogpoliser med kaffe o halalkorvar, ställ politrukerna till svars.

Kommentera