”Europas självmord genom mångfald”

Av JanErik Larsson SvD

INVANDRING. I Wall Street Journal skriver den brittiske journalisten Douglas Murray (bl a knuten till The Spectator) om sin nya bok “The Strange Death of Europe: Immigration, Identity, Islam” (Bloomsbury Continuum).

Han beskriver sina möten med den europeiska beslutfattareliten och sammanfattar sitt intryck så här: “All these instincts, when put together, are the stuff of suicide. They spell out the self-annihilation of a culture as well as a continent. Conversations with European policy makers and politicians have made this abundantly clear to me. They tell me with fury that it “must” work. I suggest that with population change of this kind, at this speed, it may not work at all.”

Han är inte vare sig den förste eller ende som skriver på detta tema. Och hans bok är tveklöst en viktig del av förklaringen till den brittiska Brexit-opinionen.

Amerikanen Christopher Caldwell skrev Redan 2009 boken ” Reflektioner kring revolutionen i Europa: invandring, islam och västvärlden”.

Hans tes var möjligen mera sofistikerad än vad Murrays tycks vara.

David Goodhart skrev om boken i The Guardian. Han slutade så här:

The fallout from decades of mass immigration is, as Caldwell says, the most important problem facing Europe. And it is one which European democracy is handling with a striking lack of confidence.

Denna typ av dystra framtidsbilder kommer ingen komma ihåg om de inte blir verklighet, men förmodligen är de en nyttig påminnelse om de utmaningar som ska hanteras av dem som inte redan gett upp hoppet.

Janerik Larsson, SvD

-Pettersson har i många år insett att en asylinvandring av detta slag, i denna mängd och i den pågående hastigheten inte fungerar, inte kommer att fungera vad politiker och deras medlöpare journalistern än säger.

Det är enkelt. Flyttar man Mellanöstern och Afrika till Europa blir Europa som Mellanöstern och Afrika.

”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle, 1959

14 thoughts on “”Europas självmord genom mångfald”

 1. Klart att flytten medför de flyttandes värld, och inte de förträngdas värld. de gaulle snackade skit! Om ALLA var fransmän i hans tes, och endast färgen på de boende var skillnaden, och inte nåt reellt, VAD FASIKEN VAR HAN NERVÖS FÖR DÅ????? Nä, han snackade helt emot sig själv! NEJ DETTA ÄR MEDVETET MORD FRÅN VÄNSTERPACKET!!! FOLKMORD!!! TOTAL UTROTNING AV EUROPAS FOLK!!! Man har helt enkelt sålt sig till Allah-djävulen!!! OCH DET FÅR VI LIDA FÖR I EVIGHETERS EVIGHET FÖR ALL FRAMTID FRAMÖVER!!! SUCK!!!

 2. Tänk att i Sverige så får offret ingen upprättelse utan tar sitt eget liv, fasansfullt !
  https://pbs.twimg.com/media/DCvScKTXUAAzQuN.jpg
  Rättsväsendet är så genomruttet att det stinker !
  Såg då jag satt i publiken , hur en vit kvinnlig advokat “bildligt talat höll på att äta upp den hon företrädde i målet” en svart vänsterpartist i Malmö !
  Jag var inte ensam om att undra och reagera !
  Det var motbjudande att se !

 3. I ett reportage i dagens Krone belyser man den situation,som skett för oss europeer…Det intressanta är de enorma siffror man publicerar efter FN`s prognos.
  28.800 nya niggrar dagligen lär berika vår världsdel:
  http://imgl.krone.at/Bilder/2017/05/27/UNO-Bericht-28800-neue-Fluechtlinge-jeden-Tag-Haelfte-sind-Kinder-story-574891_630x356px_4adfe1faf5463499b885a26f1256c0c2__anhang_19__jpg.jpg
  Tala om,att vi kan se svart in i framtiden !

 4. Geert Wilders skriver 11 nov. 2016 Wilders Plan: Dags för Befrielse;

  “Och jag tänker inte hålla tyst om islam heller. Aldrig någonsin. För tystnad är farligt. Förra juli gick nobelpristagaren och förintelseöverlevaren Elie Wiesel bort. Jag träffade honom för några år sedan i New York. Han lärde världen en klok läxa: “När någon säger att de vill döda er, tro dem.” Islam säger att de vill döda oss. Koranen skapar inget tvivel om saken.”

  Infogat från:
  https://sv.gatestoneinstitute.org/9308/wilders-plan-befrielse

  Läs gärna hela texten, den är verkligen läsvärd och gäller i högsta grad även för Sverige!

  – Det är “Dags för Befrielse” även i Sverige!

 5. Vad svenska PK-maffian inte förstår (kanske vägrar förstå?) är ju vad FN:s flyktingkonvention säger.

  ”Det åligger flyktingen eller den asylsökande att särskilt följa värdlandets lagar och förordningar i syfte att upprätthålla ordningen”

  ”Värdlandet åläggs att allokera nödvändiga resurser för assimilation och naturalisering, för att immigrantgruppen skall så snabbt som möjligt kunna bli en del av värdlandets kultur och arbetsmarknad.”

  Men, med (FI) och (MP) i spetsen försöker man istället förvandla Sverige till nån slags serviceinrättning för allehanda lyxflyktingar som kommer från länder där det inte är krig.
  Svenskarna ska “utbildas” och acceptera kvinnoförtryck, barnäktenskap, halalslakt och seder.
  Vi ska se de kriminella som “offer”, finna oss i att våra gamla och fattigpensionärer trängs undan till fördel för vandrande barnfabriker med ursprung i Afrika.

  SD -18!!

 6. Och argumentationen för projektet är absurd: Den som är kritisk mit multikulti är rasist. Var kom rasbiologin in i kulturen?
  Visar på hur illa pålästa en del högljudda åsiktsmegafoner inom etablissemanget är.
  Ett multietiskt samhälle kan fungera fint om man enas runt ett sammanhållande kitt om vad det innebär att tex vara svensk.
  Att blanda kulturer som inte vill vara del av detta kitt är det som innebär en samhällsfara.

 7. Jag läser i SVT text om tiggare, självklart drar de egna slutsatser, rubriken ger ju en falsk bild (inte oväntat…)

  De kallar tiggarna för “utsatta EU-medborgare ” istället för den korrekta benämningen: tiggare.

  Rubriken är
  “Kommuner rapporterar färre tiggare”

  Fast, de flesta kommuner säger att antalet tiggare är samma som tidigare, några kommuner att de har ökat i antal.
  Och hela 76 kommuner svarar inte ens på frågan…

  Jag vet att Kalmar skickade hem zigenarna med buss, och då var det glesare med tiggare, men nu sitter de där igen.
  Att man stängde det olagliga Salve-lägret gjorde också sitt till, där hade en stöldliga sin bas, hästar i närheten utsattes för övergrepp, olagliga bilar kördes av förare utan körkort, företag i närheten blev bestulna.
  Man brände sopor och stulna kablar när det var eldningsförbud, kontaminerade marken genom att släppa ut olj aoch glykol från bilar som slaktades.
  Ingen åtgärd från myndigheterna.

  Och vad säger då (FI)…?
  “Det är inte Europas romer som behöver integreras. Det är EU:s medlemsländer som behöver integrera mänskliga rättigheter ”

  Jo, tjena…

 8. För varje liter olja och bensin vi köper så går huvuddelen av priset rakt ner till arabländerna utom skatten.
  Sedan går en stor del av pengarna tillbaka till Europa när shejkerna har täckt sina levnadsomkostnader och köpt krigsmaterial.
  Hur mycket oljepengar finns i företag, stads och kommunobligationer? Skulle vara intressant att veta.
  Är det därför politiker är så extremt undfallna mot islamister och accepterar deras våldsideologi och medeltidstänk.
  Att de slutar köpa statsskuldväxlar och säljer ut sina investeringar om de ej får som de vill.
  Något för seriösa journalister att gräva i.

Kommentera