Darren Osborne misstänks för terrordådet i London


ISLAM. 47-årige Darren Osborne som misstänks ligga bakom terrordådet i Finsbury Park har uppträtt aggressivt och underligt de senaste dagarna. Det uppger grannar för The Guardian. Han ska bland annat ha varit aggressivt mot en 10-årig muslimsk granne och ha kastats ut från en pub på grund av fylla.

Osborne är född i Singapore, gift och ha fyra barn. I nuläget finns det inga tecken på att han ska vara aktiv i någon högerextrem organisation. En dog och 11 skadades när Osborne körde en skåpbil rätt in i människor utanför en moské i norra London.


10 responses to “Darren Osborne misstänks för terrordådet i London

 • RäddSomFan

  ”Händelser som dessa kommer bara fortsätta att öka i antal när två olika kulturer hamnar i konflikt”

  Även kallat inbördeskrig …snart i ett land nära dig!.

  Gilla

 • age

  Den genuint svenska modellen skiljer sig helt ifrån koranens budskap och krav.

  Ingen svensk med normal social kompetens ka göra något så otroligt grymt!

  I egenskap av svensk och med svensk grundsyn på social och mänsklig samvaro och verk skulle inte jag, och säkerligen inte heller de allra flesta svenskar kunna bruka våld mot någon som inte gjort mig illa.

  En helt annan, naturlig del av världen för både människor och djur är instinkten till självförsvar och att försvara sina närmaste och sina ägodelar.

  ”Du skall utrota det onda ur folket.” (5 Mos 19:19)

  ”Visa ingen förskoning: liv för liv, öga för öga, tand för tand, hand för hand och fot för fot.” (5 Mos 19:21)

  M.a.o. vi kommer säkert inte att tyst acceptera invasion och ockupation av vårt fosterland varken hela eller delar av landet, av främmande makt, sekten islam.

  Dock gäller generellt för oss svenskar;
  ”Se till att ingen lönar ont med ont. Sträva alltid efter att göra gott, mot varandra och mot alla andra.” (1 Thess 5:15)

  I modern förhandlingsteknik: Sök fred i tvist, sträva efter ”win – win”!

  Ett privat tips: Frågetekniken ger alltid övertag och oftast vinst.
  (Lär av proffsen, journalisterna)

  Gilla

 • Kattsand

  Muslimerna själva firar sina terrorattacker https://nyheteridag.se/is-anhangare-over-hela-varlden-firar-attacken-i-manchester/ medans västerlänningar skäms och tar avstånd från de fåtal attacker som är mot muslimer (och de få attackerna som varit mot muslimerna förstoras upp och räknas som många gånger värre än alla muslimska attacker tillsammans)

  Gilla

 • Mohammed

  När myndigheterna blundar och säger ”business as usual” oavsett hur många som dör/lemlästas i muslimernas missnöjes yttringar så kommer det att bli fler och fler som tar lagen i egna händer ,det är 100% myndigheternas fel

  Gilla

 • Argus

  ”The spirit of man can endure only so much and when it is broken only a miracle can mend it.” (John Burroughs)

  Gilla

 • gamgubben

  Hammurabis lagar från Babylon har använts av både kristna och muslimer men nu för tiden är det väl bara valda delar av muslimer som anser detta ”öga för öga och tand för tand” vara gångbart.
  Det är på tiden att inse att vi nu skriver 2017 och inte 600-talet, allt har förändrats, det mesta till det bättre. Vi borde ha andra värderingar, och vi har i västerlandet men de som kommer från områden där fåraherdar fortfarande är en yrkesgrupp släpar efter.
  Det är naturligtvis inte deras fel som kommer utan all skuld finns hos västerländska politiker som inte kommer ihåg vad De Gaulle sa -59. lite parafraserat ”vi ska ha gula, bruna och svarta fransmän men de får inte bli för många för då förlorar vi Frankrike”
  Nu för tiden pratas det bara om hur bra det är med mångkultur, detta är vad de i USA benämner ”bullshit”.
  Ett svenskt ordspråk gäller än ”lika barn, leka bäst.
  Vår media med vänstervridna journalister samt opålästa politiker bär den största skuldbördan till dagens situation i västvärlden. Bas!

  Gilla

 • Mulle Omar

  att det ”slagit slint” för så få GALNINGAR (c:a 20%)
  här hemmavid är närmast en gåta…vet inte om vi skall
  betraktas som sjuka eller friska galningar?

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Jag hoppas att muslimer även i fortsättningen får ha sina terrordåd för sig själv och att vanliga människor här i väst inte provoceras att ta efter eller att hämnas med samma mynt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: