17-årig muslimsk flicka mördad. Islamofobiskt hatbrott sa PK men det visade sig vara en illegal invandrare..


INVANDRARVÅLD. Den 17-åriga Nabra Hassanen från Reston i Virginia, USA blev i söndags mördad efter att ha besökt en moské. Många var snabba med att skylla brottet på vita män, islamofobi och president Trump. 

”Det verkar som om Donald Trump även kommer att blunda för att en vit man kidnappar och mördar en 17-årig muslimsk kvinna i vårt land!” twittrade exempelvis Huffington Post-skribenten Amy Siskin och hon fortsatte ”Trumps hat och fördomsfullhet sliter sönder vårt land!”

Nu har en man gripits för mordet och det visar sig att det inte är en vit Trump-anhängare utan Darwin Martinez Torres, en 22-årig invandrare från El Salvador som enligt polisen vistas i USA illegalt.

Martinez Torres hamnade enligt polisen i bråk med en grupp muslimer som var på väg från moskén. Han blev så arg att han började jaga muslimerna med ett baseballträ. I samband med det tros han ha slagit ned 17-åringen och sedan fört iväg henne till en okänd plats i sin bil. Hennes döda kropp hittades sedan i närheten av en damm.

Polisen utreder inte längre mordet som ett hatbrott, rapporterar ABC News.


7 responses to “17-årig muslimsk flicka mördad. Islamofobiskt hatbrott sa PK men det visade sig vara en illegal invandrare..

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: