Islamiseringen lever i Sverige


ISLAM. Det pågår ingen islamisering av Sverige påstår Twitter-vänstern och PK-etablissemanget trots att det dagligen syns bevis på att de har fel. De försvarar islam med ord som att det inte är riktig islam, religionsfrihet trots att islam inte är en religion och det är en så liten förändring så där kan vi gå dem till mötes. 

Igår kväll fick vi ännu ett exempel, denna gång från kalifatet Malmö. Där hotade en grupp unga muslimska män några muslimska kvinnor som konsumerade mat och dryck på ett kafé – innan solen gått ner – vilket är förbjudet enligt islams regelverk under Ramadan.

De unga muslimska männen tog då foton på de ätande kvinnorna – för att sedan, har de uppgett för polisen, sprida bilderna på Snapchat, några andra män såg vad som pågick och det blev tjafs och en skitsak blev ett polisärende. Precis som polisen inte har nog att göra i Malmö och på andra håll.

Sydsvenskan

-Pettersson menar att vi måste ha lagar och regler där religionsfriheten omfattas av möjligheten att slippa religion i det offentliga livet. Religion ska vara en privatsak…

Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

ISLAM. Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?


17 responses to “Islamiseringen lever i Sverige

 • eva

  Frågar mig än en gång: varför, varför. varför är vänstern så förtjust i just islam? Varför inte buddism, hinduism, shintoism eller shamanism?

  Gilla

 • Tobbe

  Det är helt klart att etablissemanget kröker rygg för krafter utifrån. Historien upprepar sig. Vad är det för näringsfattig kost våra s.k. ledare är uppvuxna på?

  Gilla

 • eva

  Jag gråter inombords när jag ser förändringen! Vad är detta att sträva efter, inkapslade tygpaket istället för fria och glada kvinnor?
  Och detta anser överheten är något eftersträvansvärt i landet Sverige? Bara detta hyllande av arabkulturen, klankulturen och islam med alla dess avarter är nog för att idiotförklara etablissemanget i Sverige.
  JAG ÄR EN STOLI ISLAMOFOB!!!

  Gilla

 • Anna

  PK-etablissemanget är vidrigt.

  Gilla

 • Jhonsson

  När islamisterna tagit över vårt land,tror jag tvittervänstern kommer att ångra sig. Men livet i slöja och burka kommer inte att bli kul. Att ångra sig då är försent!

  Gilla

  • Nordmann

   I Norge etter ww2 var det full jakt på ”Tyskertøsene” de som ”bemenget” seg med fienden. Nå er det mange Norske Araber/Afrikaner-tøser som kikker seg over skuldrene. Noen har ”giftet” seg bevisst kun for å skaffe Afrikanere opphold på denne måten.Noen har avlet avkomm med disse. Historien går i loop og hukommelsen er kort.
   Jeg vet ikke hvordan dette ses på i Sverige, om det er historisk erfaring med slikt etterspill som historisk sett vil komme.

   Gilla

 • Lena

  Det måste vara något som lockar en del att bosätta sig i Sverige, det är ju inte bara bidragen och vårt underbara klimat särskilt på vintern.
  Jag tror att det i många fall är kravlösheten och ansvarslösheten.
  Lite upplysande i den här artikeln och verkligen inte smickrande för Sverige
  https://www.morpheusblogg.se/2017/04/16/jerzy-sarnecki-talar-ut-i-polsk-media/
  Och så tror jag att vi är världsbäst på att ”tycka synd om” !

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Lena, tack för info. En person med 8-årig grundskola begriper att den med dyslexi kompenserar med att minnas de delar han/hon förstått. Denne person borde blivit kvar vid sin läst – teknik. Då seglade han med 68-ornas medvind till skada för ”samhällsbygget”.

   En annan slutsats är; Nu har 68-orna kryssat sig upp till makten med en s-vind i ryggen (klapp, klapp käre broder/syster).
   Framtiden bådar om stormvindar och trots att v, s, mp, kd, L girar styrbord går det uppå skäret trots varningarna från kaptenen på SD skutan.
   Segla gärna i kända farvatten, men aldrig utan sjökort i mena-vatten.

   Gilla

 • Nordmann

  Veeel, man kan vel anta at den varme velkomsten disse Arabiske og Afrikanske mennene får medvirker til tilstrømmningen til Sverige og smitter til resten av skandinavia.

  https://www.svt.se/videoplayer-embed/nojs/13954024

  Man burde ønske våre brødre og søstre i Sverige en god sommer, men vi frykter den blir varm. Moder #Europa brennner !!

  Gilla

 • Eva-Marie

  Nej Pettersson du är ingen ”islamofob” finns inget med fobier att göra när det handlar om islamisering av vårt land, vi är rädda på riktigt av en äkta anledning. Det är friskt att vara orolig, rädd och urförbannad på islamiseringen som sker med våra folkvaldas tillåtelse och påivrande

  Gilla

  • Lena

   Eva- Marie
   Ibland så orkar jag bara inte att se på förfallet.
   Det här förfallet kan jag se på och om det inte var så sant även skratta åt !

   Gilla

 • ossie

  Islam är ju en del av svenskheten påstår ju riksstollen Arnstad, han kan väl inte ha fel ??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: