Hur tänker Migrationsverket??


Ena dagen säger regeringen att man inte skall godkänna anhöriginvandring. Statistiken från MIG säger något helt annat.  Bara i maj månad har över 3.300 anhörigansökan godkänts??? Ytterligare lögner från regeringen. Gör något alliansen och SD!!

DCbS7FkUIAA2Ent


14 responses to “Hur tänker Migrationsverket??

 • ThinLizzy

  Anhörighetsinvandringen är den stora delen av isberget. Officiellt hävdas det tvärtemot att migrationsvågen är över, vilket som vanligt är skitsnack.

  Som en mig-källa säger: ”Om folk bara visste hur vi jobbar, skulle de bli tokiga”.

  Gilla

 • Tony

  Finns det krav på att man måste tänka om man jobbar på Migränverket??

  Gilla

 • salrol

  Statsministern TROR att Regeringen har beslutat stoppa eller i varje fall begränsa anhöriginvandringen. Men inom Regeringen, såväl som inom Migrationsverket, finns i dag så många invandrar-aktivister, att sde samlat utan tvekan desavouerar besluten.
  D v s det är inte längre Regering och Riksdag som styr landet, utan en samling aktivister – – OCH DE TILLÅTS GÖRA DETTA OSTRAFFAT!

  Ett land i upplösning!

  Gilla

 • Kurt

  De ljuger, vi ha väntad i mer än 2 år och vänta fortfarande på att bli tilldelad en handläggare, den ”genomsnittliga” väntetid ligger mellan 15-19 månader enligt migra, det kanske gäller för ”Asylanter” Vi vanliga Svenskar som vill ha hit frun eller mannen få stå längs back i kön. Vi bli hela tiden nerflyttad i kön till förmån för Asylturister.

  Gilla

  • salrol

   Dessa asylaktivister prioriterar muslimer, d v s alla som är dysfunktionella och absolut inte avser att anpassa sig till Sverige. Däremot gör de sitt värsta mot icke-muslimer, som oftare än andra får avslag, trots att de har bättre förutsättningar för att anpassa sig, t ex tillhör den förföljda kristna gruppen (dit räknar jag inte en massa taktik-konverterade kristna f d muslimer – tiquia). Så har din hustru annat ursprung än MENA m fl muslimska områden, så lär ni få vänta.

   Gilla

 • Tony

  Detta vet Alliansen om, men precis som Jimmie Åkesson säger är det bara ett spel för galleriet, dom skäller på sossarna men gör inget åt det, trots att dom haft hur många möjligheter som helst, dom är lika falska som Sossarna och kommunisterna!

  Gilla

 • Jhonsson

  På Migrationsverket tänker man över huvud taget inte alls.

  Gilla

  • salrol

   Tvärtom! Man är strukturerad och arbetsamma, men man prioriterar hög invandring från MENA m fl, som underlättas i högsta grad, i synnerhet anhöriginvandring.

   Gilla

 • Jhonsson

  Sanning och verklighet är vår regerings och många myndigheters värsta fiender.
  Men någon hjälp från Alliansen är nog inte att räkna med. De ingick i DÖ och har sedan dess undvikit, att agera som oppositionsparti. För dem var målet att eliminera SD:s inflytande i riksdagen och inget annat. Med andra ord en samling ynkryggar, som svek inte bara sina egna väljare utan hela Sveriges folk.

  Gilla

 • Kent

  Anhöriginvandringen är värre än asylinvandringen.
  Den syns inte med spektakulära köer på Malmö C och Migrationsverkets kontor utan kommer som vilka passagerare som helst med flyg och går in i landet med betald biljett.
  Och förmodligen med service som den mest kverulerande charterresenär bara kan drömma om.

  Gilla

 • gamgubben

  Vadå? Migrationsverket tänka, de har för dåliga resurser för att kunna göra det.

  Gilla

 • Albert

  Läste någonstans att intresset för hemslöjd ökat något lavinartat bland Sveriges fattigpensionärer.
  Tydligen är det kurser i repslageri och löpsnarning som främst lockar. Även ”scrapbooking” med bilder på svenska politiker (kombinerade med gravkors och annat) tycks vara mycket populärt.
  Källa Expressen; http://1.bp.blogspot.com/-zNtVAMrKmvI/VDYFjuiTuyI/AAAAAAAADG0/WFISNfDNgoc/s1600/IMG_5554.JPG

  Gilla

 • age

  Regeringen får väl direktiv från invasionsmakten, islam?
  Måste vi börja fundera på att bygga upp ett försvar mot vår regering också?
  Ockuperade,”no-go zoner” ökar i vårt land!
  Regeringen och SÄPO blundar!
  Enda åtgärden: De har hittat på det nya uttrycket, ”no-go zon”.
  Det låter snällare än ockuperad mark på Svenskt territorium!

  Undantagstillstånd skulle vara naturligt när sveriges försvar och polisen har tappat kontrollen över 53 bostadsområden på svenskt territorium!
  Är vi nästa Syrien?

  Fundera på att försvara dig själv!
  Gör Sverige svenskt igen!
  Håll Sverige rent – och svenskt!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: