The lies of Islam


P.S. There are unfortunately very few ex-mohammedans, the ones of them publically speaking out the truth about Islam sadly only a handfull but they have my full respect and support. Among them are e.g. Ayaan Hirsi Ali, Mona Walter, Nonie Darwish, ”Brother Rachid” and Mark A. Gabriel.


4 responses to “The lies of Islam

 • Rättsstravningsprojektet

  En FD Muslim är den enda bra som existerar.

  Gilla

 • Mm

  Fantastisk intressant berättelse om sitt liv som troende muslim och ifrågasättandet och därefter övergång till en kristen tro för detta århundrade. Tex Matteus text om att behandla fienden humant att jmf med muslimernas dåraktiga följande av islam som bygger på nedteckningar av en pedofil och där gamla testamentet är i botten. Så tragikomiskt att muslimerna följer judarnas tro och inte fattar att deras största hat mot judar är egentligen hatet mot sig själva. De är så okunniga och hjälplösa att de inte kunde hitta på en egen trosförkunnelse utan följer judarnas urkund. Vi hade Asatron som vi gick ifrån när vi kristnades, men vad hade de okunniga muslimerna

  Gilla

 • Anna

  Usch för muslimerna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: