taxi 97 åk aldrig


Från Stella Longorias Facebook

taxi 97 åk aldrig. Jag blev utsatt för en hemskt äcklig chaufför igår, Han försökte röra mig o när ja skulle gå av taxin så började han köra igen och sa att jag ska hem till han nu och mysa, jag fick verkligen säga ifrån släpp av mig jag ska hem. Jag kollade bara hans namn men jag tänkte inte på att kolla reg. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv.

Jag fick chefens nummer för 97 och denna chefen sa att det är mitt fel som kund att jag inte vet hans taxinummer. Jag sa att jag va i chock för jag va så rädd vad han gjorde ,men jag såg vad hans namn var. Han nervärderade mig och vad som faktiskt hände.
Hur kan man ha anställda som gör så här mot folk. Jag är så ledsen över detta men ,Han sa snabbt att ”jag kan inte hjälpa dig du måste ta reda på taxinummer och veta dina fakta, sedan la han på luren. Vad är det för system? Jag har ett namn jag har en tid det borde räcka väl tänker jag. Vill han mörka vad som hände? Ju mer han mörkar desto mer kommer jag kämpa tills jag får min rätt. Jag betalade denna man eller bolag 100 kronor för min resa för att han skulle röra MIG. Vad ska jag göra? Jag ger mig inte

22 responses to “taxi 97 åk aldrig

 • Vad trevligt och TRYGGT Sverige blivit (S)

  Bara negrer och araber kör taxi, inte en vit svensk man, de har dött ut! Många kriminella, de borde skickas ut ur landet! Många MUSLIMER kör, i vartenda taxi en svarting sitter….! Varför ska vi som är KRISTNA tvingas resa med dessa svartingar ???
  En öppet VIT taxi, ex ”Kristen taxi” skulle få många kunder men det är inte tillåtet i Sverige därför har dessa tagit över hela taxiverksamheten, som sagt bara svarta chaufförer….INTE RÄTT!!

  Gilla

  • Vad trevligt och TRYGGT Sverige blivit (S)

   Tar på grund av detta ALDRIG en taxi!! Vill inte resa med folk jag inte litar på!

   Gilla

 • Anders Jegerås

  Det är väl sånt man får räkna med om man bor i en storstad? Nej, vänta… Det var ju terrordåd… Hmmm… Jadu.. Samla ihop ett gäng kompisar och sök upp aset…. Det är ju så de gör…

  Gilla

 • jockfall

  I dagens Sverige måste man tänka 2 gånger.

  Gilla

 • Magnus

  Och självklart så ringer man och bokar bilar dagarna i ända 😂😂😂
  RING:
  040-979797

  Gilla

 • Fiona1177

  Sätt dig aldrig i framsätet på en taxibil!

  Gilla

 • graal1

  vattenpistol fylld med ammoniak, krossad piri piri, tar musten ur dom flesta, helt lagligt.

  Gilla

 • assad

  Käre SPRIIIID, utmärkt av dig att berätta på Facebook. Håll dig borta från babbar, ty inget gott kan komma ur babben som både är feg och äcklig exakt på det sätt du beskriver så väl.

  Se till att ditt inlägg delas efter bästa förmåga i den sanna kämparanda du tydligt har givit prov på.

  Låt oss slänga ut dylika apor från vårt land och låt oss helt sluta åka taxi med babben. Köp en glass istället, brukar jag säga.

  Gilla

 • Ståfräs

  Helt OK enligt FI, Feministregeringen och experten Arnstad, ”det är en del av svenskheten”,

  Gilla

 • Magnus

  Inte så troligt haha

  TAXI 97
  Är ett ledande taxibolag med stort fokus på både kvalité och punktlighet. Vi försöker ständigt utvecklas för att ge dig som kund en så bra upplevelse och säker transport som möjligt. Vi värnar om dina borttappade ägodelar och försöker se till att de kommer i rätta händer.

  VÅRA CHAUFFÖRER
  Arbetar alltid efter att ge dig den bästa servicen och den absolut tryggaste transporten. Våra chafförer är rutinerade och motiverade i sitt arbete ser till att du tar dig från punkt A till punkt B tryggt och kvickt.

  Sen min fru blev påhoppad av en pajas från taxi Stockholm så vet jag vad du går igenom.
  Häng ut skitbolaget

  Gilla

 • Tussilago

  Stella
  Spela in ALLA samtal och ev möten och ha då en eller ett par vän/vänner eller anhörig/a med dig. GÅ ALDRIG SJÄLV ej heller vid polis anmälan!!!
  Mvh. Tussilago

  Gilla

 • Mm

  Stackars dig, vad kan man lära av detta. Rösta rätt för de som fortfarande vill ha ordning i detta land, finns bara ett parti du kan rösta på, SD. Det kanske kommer en tid igen när en anmälan tas emot med respekt och polis kommer att ha tid att göra något åt alla våldsbrott som fullständigt exploderat och där kvinnor är särskilt utsatta. Invällarna hatar svenska kvinnor men det har inte FI fattat ännu.

  Gilla

  • naimlap

   Vad jag, kan se så uppskattar swinja detta betéende mycket. Annars skulle de inte ha röstat för det. Ja, de var ganska många, som demonstrerade, som vrålapor gör när SD talade. Donde esta tu orgullo, donde esta tu corage. Tu que te creias reina de todo el mundo. Så lyder texteni en mexikansk sång ”Fallaste Corazón”
   En mycket lärorik text för storhetsvansinniga svenskingar.

   Gilla

 • Magnus

  Då är det dags att alla som läser detta börjar jävlas tillbaka.
  Vi hjälper Stella

  Gilla

 • age

  Om du betalade med kort kan du spåra den vägen.
  Annars tid, plats och resa ska väl vara ragistrerat hos taxibolaget.
  Kommer kanske annars att bli ett bra uppdrag för skatteverket.
  Lycka till!

  Gilla

 • Skåningen

  Eftersom du antagligen vet hur ”chauffören ” ser ut, så ska du vända dig till polisen och anmäla det svinet för sexuellt ofredande. Tala också om för polisen hur taxibolagets chef behandlade dig. Så svinaktigt får de, chaffisen och hans chef, bära dig åt. Lycka till!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: