Polisen efterlyser våldtäktsman från Mellanöstern


INVANDRARVÅLD. Polisen i Dalarna gick på fredagseftermiddagen ut med ett detaljerat signalement på en misstänkt våldtäktsman. Mannen är efterlyst för att ha försökt våldta en ung kvinna i Vikmanshyttan, strax utanför Hedemora, i Södra Dalarna sent på onsdagskvällen.

Det är ovanligt att polisen går ut med signalement men signalementet är inte ovanligt.

2017-06-16 15:07, Övrigt, Dalarna

Pressmeddelande från polisen i Dalarna

Pressmeddelande

Vid 23-tiden på onsdagskvällen den 14 juni blev en ung kvinna utsatt för ett våldtäktsförsök vid badplatsen i Vikmanshyttan, Hedemora kommun. Mannen hade innan våldtäktsförsöket stått och fiskat vid badplatsen.

Signalement: Mannen är av utländskt ursprung – utseendet påminde om personer från Mellanöstern. Han pratade svenska med brytning. Mannen är ca 30 år, ca 175 cm lång och har smal kroppsbyggnad. Han hade kort svart hår och helskägg som var ansat.

Han var vid tillfället iklädd en svart t-shirt med vit text på bröstet och grå shorts som gick ner till knäna – typ badshorts. Han hade en mörk ryggsäck där han förvarade ett kastspö.

Han färdades från brottsplatsen på en blågrå herrcykel som saknade pakethållare.

Polisen är ytterst angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha iakttagit gärningsmannen och eller känner igenom honom. Har du upplysningar att lämna ska du ringa 114 14.

Polisen Dalarna


3 responses to “Polisen efterlyser våldtäktsman från Mellanöstern

 • naimlap

  Jag är av naturliga skäl ganska så skeptisk till många av våldtäktsanmälningarna . Varför är det nästan uteslutande 100% svenskingar, som blir våldtagna? Detsamma gäller i utlandet där det ytterst sällan begicks våldtäkter mot utländska medborgare men, väl blev 2 swinja våldtagna samtidigt.
  Det förefaller mig mycket märkligt när man, som jag bevittnat dumsvenskornas uppförande på nära håll. Hur var det med Assange?
  Som min hustru påpekar pengar mina vänner pengar, skadestånd och inte minst svenskornas benägenhet till kriminalitet.

  Gilla

  • Ama Tona

   Ojdå,nu har männen som inte kan se ens en flicka med moderna kläder utan att bli upphetsad ,fått en klok advokat ,bra att du har en också så klok fru…

   Gilla

 • Hans Nilsson

  Jag ringde 11414 för en månad sen för att anmäla ett av dessa telefonsamtal som kom från utlandet. Jag var nr 40 i kön fick jag veta men tryckte jag på 1 skulle jag bli uppringd. Jag har till dags dato inte fått någon uppringning. Svensk Polis av idag är i stort nästa lika värdelös som att annat som ingår i samhällsservicen som vi betalar för via skyhöga skatter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: