Tyskland: Sexbrott bland invandrare fördubblas på ett år


av Soeren Kern  •  16 juni, 2017

 • Fallet med Eric X och hans 23-åriga våldtäktsoffer har än en gång påvisat de tyska myndigheternas systematiska misslyckande med att genomdriva lagen och säkerställa den offentliga säkerheten, med att säkra gränserna, granska inkommande invandrare, åtala och fängsla kriminella, deportera avvisade asylsökande och med att ta våldtäktskrisen bland invandrare som slukar upp Tyskland på allvar.

 • Tysklands problem med sexbrott bland invandrare förvärras av dess överseende rättssystem, i vilket förövare får relativt milda domar även för allvarliga brott. I många instanser släpps individer som grips för sexbrott efter förhör med polis. Detta gör att brottsmisstänkta fortsätter att begå brott i princip helt ostraffat.
 • I Berlin frikände en domstol en 23-årig turkisk man från våldtäktsanklagelser för att hans offer inte kunde bevisa att hon inte visat samtycke. Rätten hörde hur mannen tryckte in kvinnans huvud mellan sänggavelns stålgaller och våldförde sig på henne upprepade gånger över en period på över fyra timmar. Kvinnan skrek ”sluta” och gjorde motstånd genom att riva den åtalade på ryggen, men vid ett tillfälle slutade hon göra motstånd. Rätten frågade: ”Skulle det kunna vara så att svaranden trodde att du samtyckte?”

Två tyska poliser har avlägsnats från sina poster efter att de avstått från att hjälpa en kvinna som blev våldtagen av en invandrare i Bonn.

Polisens brist på ingripande har spätt på uppfattningen om att tyska myndigheter inte ägnar tillräckligt mycket uppmärksamhet åt den våldtäktskris i vilken tusentals tyska kvinnor och barn har blivit sexuellt ofredade sedan förbundskansler Angela Merkel lät runt två miljoner invandrare från Afrika, Asien och Mellanöstern komma in i landet.

Läs vidare


10 responses to “Tyskland: Sexbrott bland invandrare fördubblas på ett år

 • Anna

  Dom otäcka araberna igen.

  Gilla

 • Stenbock

  Rättssystemet i Tyskland,är likartat med Absurdistans. Invällare av allsköns blandning frikännes oftast.Om de överhuvudtaget ställes inför domstol.
  Precis som här monterar man istället upp mängder med fartkameror utmed trafikbelastade gator ! Läste att enbart i Berlin håvade staden in 13,5 miljoner Euro i fjol i fartböter.(c:a120 miljoner SEK)

  Gilla

 • Tant

  Jag gråter för varje brottsoffer som fortfarande är i livet och måste överleva traumat. För samhället står nuförtiden på brottslingens sida. Det är så synd om honom. Så han blir frikänd.
  Jag gråter också för alla dessa mördade tjejer. Har aldrig läst i en tidning att nån journalist skulle skriva om hur de mördade upplever sina sista stunder. Tänk vilken ångest att i en stressad situation uppleva att nu är det slut. Inget fridfullt hädangång här inte.
  Jag har gråtit så mycket här i Sverige de senaste åren att jag har inga tårar kvar.

  Gilla

 • Tant

  TV4 visar trailern till teaterstycket som nu sätts upp, den glada änkan. 2 dåliga skådespelare vid kistan. Han cyklar iväg. Hon springer från kistan, till vad? Månne till det afganska barnet (ca 30 år gammalt) som ligger i hennes säng och väntar på hennes värme så att hon kan bota hans krigsneuroser med att ta emot hans säd.
  Slår vad att detta inte visas fast det är nutidsfakta.

  Enligt TV4 ska gamla frigjorda kvinnor nu skaffa sig tatueringar för det gjorde de inte för 20 år sedan.
  Så den glada änkan rusar till tatueringssalong och blir en stamkund och lever därefter lyckligt alla sina dagar. Har jag fel? Rätta mig i så fall.

  Gilla

  • Mr Jordan

   Den afghanska flaggan som svank-tatuering är årets bubblare bland batikhäxorna. Analblekning har också blivit populärt.

   Gilla

 • Mr Jordan

  Vilken makalös karriär östtyskan Merkel gjort. En total brist på engagemang för Tyskland, kombinerad med galen maktlystnad. Det är allt som krävs av en politiker idag, undra på att det går åt helvete.

  Gilla

 • Hönsmamman

  På skylten:
  Sista korven innan gränsen.

  De önskar väl lammkött till sin korv?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det är ju bara ”svenskar”?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Polisen i Sverige lägger tydligen ned 13 våldtäktsanmälningar om dagen.

  Och då är endast cirka 20% som mäktar med att anmäla.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: