14 thoughts on “”The Perfect Man” – a follow up

 1. God morgon ärade Hedenhös. Det är hög tid för morgonkaffet, men innan dess vill jag bara berömma dig för det massiva arbete och den tid du lägger ner på att avslöja babbens sanna natur.

  Man kan aldrig få nog av sanningskämpar som dig. Om något ska förändras, vilket på ett tvivelaktigt sätt föreslagits nedan, föreslår jag en kloning av Hedenhös i en upplaga av 10 000 stycken Hedenhös.

  Nu till kaffet, mina vänner.

  PS. Försök att producera dubbla mängden artiklar.

 2. Ju mer information vi får om dessa muhammedaner,ju säkrare kommer vi att vara och det verkade inte vara så svårt att freda sej mot dessa fega kräk,så jag tackar Hedenhös för informationen

 3. Petterson<stäng av hasbara zionisten "Hedenhös"..hennet vill få svenskar att tro att allt ont kommer från muslimer-islam mm. tröttsamt med counterjihad tjatet 25/tim dyngnet från den personen.

   • Jajamensan Anna, faktum är de bär omkring på flera kilo torkad skit i kalsongerna, om nu babbar har sådana. Hursomhelst, med eller utan kalsonger, minst 25 kg handlar det om – i torrvikt.

 4. Bifogar en fil som visar den ryska metoden och den rätta gångstilen:

  https://www.youtube.com/watch?v=BuQwgU-HsfA

  De fega aporna anfaller i gäng, men den ryska metoden är överlägsen, vilket tydligt framgår.

  Aporna springer och gömmer sig, ty här rör det sig inte om en 11-årig ensam flicka.

  Notera att aporna inte ler efter att den ryska metoden har tillämpats.

  • Många ryssar tränar kampsport. Det borde fler göra i Sverige med istället för att springa på gym och raka benen.

   • Det var ett mycket bra förslag.
    Självförsvar är alltid en bra investering. Dessvärre angriper babbarna ofta i grupp, här pensionärer och ensamma personer. De drar in dem i gränder och slår sedan.
    Ett annat babbeknep som är känt där jag bor är att fråga efter cigaretter. När den drabbade tar ner handen i fickan för att hämta cigaretter slår den tappre babben.

Kommentera