Romsons riksdagsersättare: ”Avskaffa rösträttsåldern – låt bebisar få rösta!”

INRIKES. När Miljöpartiets Åsa Romson lämnar riksdagen och ersätts hon av Lorentz Tovatt, före detta språkrör för Grön Ungdom, som vill avskaffa rösträttsåldern så att även bebisar kan rösta i riksdagsvalen. 

Så kan det gå, det är väl det som kallas ur askan i elden. Men det är väl inget speciellt för dagens politiker…

Läs mer på Aktuellt Fokus…

61 thoughts on “Romsons riksdagsersättare: ”Avskaffa rösträttsåldern – låt bebisar få rösta!”

 1. underbart med dessa miljömuppar, mera sådana förslag ex. gengas på flygplan, etc. deras nedåtgående spiral mot 2% kommer allt fortare lorentz tomhatt en sann miljömupp

 2. Man måste tillhöra MP eller C (Nekrofili mm.) för att komma på dessa absurda ideer.

 3. Varför ska bebisarna endast få rösta? De bör även få jobba som politiker. De skulle utklassa Lorentz Tokfnatt.

 4. Uppenbarligen har vi här det tveksamma nöjet att stifta bekantskap med den senaste offentlige psykopaten i den mycket digra svenska samlingen av maniakaliska miljömarodörer. Galenskapen utgör för övrigt en icke förhandlingsbar premiss för anslutning och engagemang inom detta akut neurotiska pseudoparti.

  Denne antinationalismens och miljömarxismens påläggskalv såg dagens ljus i kungliga huvudstaden 1989 och har av någon outgrundlig anledning definierats som en av Sveriges ”sexigaste” politiker.
  Undertecknad förnuftsnavigatör har stora svårigheter att upptäcka någon som helst attraktionskraft hos den machiavelliske lille fan, men desto mer av frånstötande egenskaper, varav den totala bristen på vuxet logiskt tänkande och verklighetsnärvaro är de mest iögonenfallande hos den tvålfagre pigsnoken.
  Sorgesamt är att föreställa sig en reproduktion av de generna.
  Andreas.

   • De flesta normalbegåvade vuxna svenskar måste vi det här laget ha insett att kombinationen globalism och radikalfeminism inte erbjuder något annat än ett dysfunktionellt multietniskt skräcksamhälle utan rimliga förutsättningar att överleva.
    Detta, min bäste meningsfrände, är resultatet av decenniers kulturmarxistiska utopier och samhällsnedbrytande indoktrinering.
    Andreas, stolt medlem i SD 🙂

 5. Mehmet Kaplan kan kampanja på dagis och gifta sig med en förskola 6-9 åringar, följer sin idol Mohammed. Grå vargars alfahanne som infiltrerar norden i islams intresse, med Ali EsBati, Riazat mfl.

 6. Visar på vilken nivå riksdagsmän/kvinnor från Mp befinner sig.
  Med tokar som dessa har både den nuvarande och Reinfeldts regeringar gjort avtal.
  Med tanke på detta, är det lätt att förstå, att det går åt h-e för Sverige.

  • Sverige står vid Helvetets port. Undrar bara när de politiska morden skall börja i stil med vad som nyligen inträffade i USA?

 7. Med de knäppskallar som sitter i 7-klövern så går nog detta igenom, men då slutar jag att gå till vallokalenoch rösta.

 8. Om man ser på de senaste valresultaten så verkar det vara så att det redan är tillåtet för barn att rösta i riksdagsval.

 9. Han kanske inte är så dum ändå stackars Lorentz.
  Han har säkert räknat ut att muslimerna skulle komma i majoritet snabbare på detta viset.
  Med en nästan industri mässing produktion av barn som denna grupp uppvisar så kan nog MPs dröm att det svenska samhället styrs av sharialagar uppfyllas snabbare.

 10. Ingenting som sker i Sverige idag förvånar mig längre. Allt sunt förnuft tycks ha försvunnit. Alla är lika mycket värda och småbarn blir myndiga vid 18 år. De som sitter i fångenskap har samma rättigheter som den utanför förutom möjligheten att begå nya brott rent fysiskt. Enligt SVT text har statsministern fått påökt och tjänar nu 16000, förmodar det är per månad rätt bra för en nybörjare.

 11. Dax att med tvång införa stora psykologiska tester på samtliga politiker, i detta fallet kan vi med 100% säkerhet säga att Lorentz Tovatt är skvatt galen och bör låsas in i en madrasseras cell på livstid, sådana idioter skall inte få springa lösa i samhället.

 12. De som röstat in Lorentz Tafatt borde ju inte fått rösta, de har ju röstat som småbarn kommer att rösta.

 13. Inte förvånad! Den röda tråden som löper genom allt elände som har drabbat Sverige idag stavas Miljöpartiet.
  Verkar som partiet är en magnet på alla genuint stolliga personer i riket.
  Förlåt jag glömde Feministiskt initiativ men de har inte haft ett formellt inflytande utan indirekt genom sina påhejare i SVT och andra journalister.

 14. Låter bra, men varför bara Svenska bebisar.? All världen bebisar borde få rösta i Svenska val…va fan nån rättvisa får det väl ändå vara.

 15. Varför inte avskaffa medborgarskap rösträtt med mera på en gång, en illegal ha ändå mera rättigheter och förmåner jämfört med en Svensk.
  Låt oss alla bli papperslösa.
  Dessa idioter skulle borde tvångssteriliseras, eller lämnas för Eutanasi till ett mental sjukhus.

  • Bästa hittills idag- ”Låt oss alla bli papperslösa”! Papperslös är de med överlägset flest rättigheter idag. Har tappat räkningen på alla pensionärer jag träffar i arbetet och föreningslivet som har 20 kr kvar av pensionen sista veckan . Men tro inte att de gnäller utan de säger saker som att bröd och gröt och potatis och vad de nu äter är både nyttigt och billigt!

 16. Bra förslag! Fler förslag i samma kaliber välkomnas!

  För då kan vi vara säkra på att MP åker ut…. 😉

  • Därför den verkliga maktens män släpper fram sådana som Åsa Romson och Lorentz Tovatt med agenda att förinta det land som vi en gång gav namnet Sverige.

   • Detta om något är ett klart och tydligt bevis på att, dumsvensken, som jag trodde hade slagit i taket med dumhet men, som har det visat sig att, detta fega folk har växt igenom taket Liksom Herr Glanzkopf huvud växte igenom håret för att bereda plats åt dumheten. Så dumsvensken fortsätter sin degeneration och blir dummare och fegare för varje dag, som går. Jag ger fullständigt fan i dumsvenskarna men. jag hatar att, mina surt förvärvade skattepengar går till svin, som Romson och andra korrupta idioter.

  • Och för detta fantastiska förslag har han 63800kr /mån.Han glömde alla kossor,får och grisar som också vill rösta.Idioter som han skulle egentligen inte få rösta.

  • Glöm inte äggen, så blir feministerna nöjda.

   Tja, för att blidka alla djurkramare så låt djuren också få sin del av kakan.

   Apropå kakan, låt bina också rösta, för de jobbar hårt för vår överlevnad i dessa sommartider!

 17. Och vilka röstar åt barnen? Föräldrarna! Som lägger rösten för barnet lika med sina egna åsikter. Det blir i praktiken en extra röst för föräldern.

 18. När får hundarna rösträtt ?Jag har en gammalhund han är nog smartare än hela miljöpartiet.Man blir inte förvånad längre man bara skakar på skallen.Ha det gott mvh Adolf

 19. Detta visar var intelligens nivån ligger på stora delar av dagens politiker. Det är inte konstigt att Sverige ser ut som det gör.

 20. Saxat från ovanståendetwitter 29 juli 2013; ”Tror inte alla som röstar idag är särskilt medvetna”.
  Verkligheten kommer närmare trots det är dumheten lika stor nu 2017 som då 2013.

  Vad är Lorentz Tovatt nu? I riksdagen – gud bevars där han i gott sällskap med 7-klövern.

  Om mp önskar lämna en proposition om utökad mentalsjukvård. Räkna med mitt stöd då

 21. Varför ersattes inte Romson med en baby, när hon sparkades från sin ministerpost?
  Jag tror faktiskt att det hade varit bättre både för Sverige och svenskarna.

 22. Sverige i ett nötskal. Hur är det möjligt att hon kan säga detta utan att få föstasidesrubriker i alla tidningar i Sverige. Idiotförklara denna människa. Ta ifrån henne rösträtt.

  • Nu var det i och för sig Lorentz Tovatt som uttryckte detta och inte Åsa Romson, dock bör båda tvångsomhändertas och psykundersökas direkt.

   • LOL …i dagen jävla värld vet man ju faktiskt inte, nu för tiden är djävulskapen tvåkönade, hur fan nu det är möjligt 😉

 23. Inte bara att miljöpartister är skumma, dom är också grovt miljöskadade
  för stort intag av flour minskar IQ och rationellt tänkande i sig! Plus allt
  annat dessa miljöprinsar/prinsessor lyckats med p g v indoktrinering av
  Romklubben!

 24. Förr i tiden togs dessa galningar om hand av samhället och hamnade inom mentalvården, idag får de gå lösa och istället är de politiker.

 25. Det profiterade redan Jesaja (Jes 3:12) för ca 2700 år sedan:

  ”Mitt folks förtryckare är barn, och kvinnor härskar över det. O, mitt folk, dina ledare för dig vilse och fördärvar den väg du skulle gå.”

  Med ”Mitt folk” menas här de som tror på Gud Fadern och Sonen, Jesus Kristus.

 26. Och sådana knallkorkar sitter i vårt parlament, i riksdagen! Vårt lagstiftande organ!!! Helt otroligt?!?! Inte undra på att vi, Sverige, är i utförsbacke!
  Ut med honom också! Säg upp det Svenska medborgarskapet! Skicka ut!!

 27. Än en gång slår bakåtsträvarna i MP resten av folket med häpnad…. Tänkte citera Blomman… ”de borde tjacka spikskor och listigt dra iväg”…

 28. Borde finnas en gräns för vilka tokstollar och antidemokrater som får sätta sin fot i en demokratisk församling. V har ju ett antal antidemokrater och MP är ju ganska fullt med tokstollar.

Kommentera