Polisens hundförare fick böter när han skötte sitt jobb!


Nu trodde man inte att det kunde bli mycket värre för våra poliser. Visserligen är denna händelse 3 år gammal men straffet kom nu. En hundförare släppte sin hund när en klottrare smet ifrån polisen. Givetvis gjorde hunden ett kanonjobb som sig bör och bet gärningsmannen. Igår kom domen för polisen(!)-tjänstefel???

polishundbilden är inte från detta fall.

Vem vill eller törs vara polis i dagens Sverige? Tingsrätten dömde, Hovrätten friade och HD fällde, snacka om slöseri med våra skattepengar. Polisen dömdes till dagsböter 14.800, 599:- till brottsofferjouren,  6.964:- till Tingsrätten samt 5.787:-till HD. Vem sköter insamlingen kan man fråga sig??

Jag instämmer helt med  Blåljus  avslut på artikeln  ”Blåljus är tacksam över att rättssamhället och domstolarna kunnat ägna drygt tre år åt denna händelse, som inträffade den 2 mars 2014. Den tiden hade inte hundföraren på sig, om en gärningsman skulle kunna gripas för brottet. Vilket straff klottraren fick framgår inte av domen då det är en separat process…”

Vilka fantastiska signaler vi sänder till dem som bryter mot lagen, det brukar ju ofta börja med småbrott som klotter mm. Kunde man stoppa dem i tid som denne polis med hund försökte så kanske det slutat där. Är det någon som tror att denne klottrare blev avskräckt från den brottsliga banan??


17 responses to “Polisens hundförare fick böter när han skötte sitt jobb!

 • larsson

  Hela Sverige har kollapsat.
  Läste om fylle-advokaten som kröp runt på golvet i domstolen, och rättegången fick ställas in. Han får fortsätta som advokat !!!

  Lövén tänker åka till Polen 19-20 juni, troligen utskickad av Merkel.
  Han tänker ”lära pappa göra barn”.

  Polen har lägre arbetslöshet än Sverige.
  Polen har bättre tillväxt än Sverige.
  Polen har mindre utlandslån än Sverige.
  Polen har högre investeringstakt än Sverige.
  Polska valutan stiger medan Sveriges sjunker. 1 zloty =2,50 Sek
  Företag, banker flyttar från Sverige.
  Bygget av Mercedes motorfabrik börjar denna månaden i Polen.
  Polen tar emot mängder av migranter från Ukraina.

  Gilla

 • Fredde

  Ja, vem förstår hur de tänkte här? Vad skulle polisen gjort? Låt dem som brutit mot lagen smita?

  Och idag läser jag:
  ”Frias i HD efter grov våldtäkt

  Sex unga män dömdes till fängelse
  efter en våldtäkt i Ludvika för två år
  sedan. En dömdes till fängelse i fem
  år för grov våldtäkt. De andra fem
  till fängelse i tio månader för
  underlåtenhet att avslöja grov
  våldtäkt.

  Männen överklagade domen till hovrätt-
  en som fastställde domen. Nu frias de
  av Högsta domstolen. Minst tre deltog
  i våldtäkten men det har inte gått att
  utreda vilka andra som var delaktiga.

  HD friar männen då den anser att ingen
  av dem kunnat avslöja brottet utan
  fara för sig själv, ”

  Är det ”svenskar” även här?

  Gilla

 • Carl

  När det gäller det här plus en sjukt massa andra saker så bekräftar det verkligen att vi har lagar och regler som är på tok för otidsenliga. 2017 års svenska samhälle lallar alltså på med lagar från 60 70 talet då det knappt fanns nån brottslighet. Alla lagar borde skrivas om till modern standard. Efterlyser även lite sunt hederligt bondförnuft i dom lagarna isåfall och mycket strängare straff till dom som verkligen gjort brott.

  Gilla

 • Jhonsson

  Och vem skulle vilja bli polis?

  Gilla

 • RäddSomFan

  Undrar om inte denna polisen nu överväger att helt sluta
  …jag hoppas i alla fall det, för ju snabbare detta skitsystemet rasar ihop ju snabbare kan vi börja göra något åt dom verkliga problemen …blattarna, för det är trots allt svenskarna själva som måste ta till vapen och helt enkelt tvinga skiten att lämna landet, och då kan vi inte ha en korrupt poliskår som står i vägen för den verkliga rättvisan.
  Har ni inte beväpnat er ännu gott folk, så är det hög tid att göra det!.

  Gilla

 • ruben

  Polisen gjorde ett perfekt jobb, som hela rättsväsendet i Sverige skall vara tacksamma för. Vad är det som händer i Sverige?
  Man kan tro att det finns en ständigt pågående konspiration någonstans för att bryta ned polis och samhälle. Suck….

  Gilla

  • RäddSomFan

   Det är ingen konspiration, det är ren fakta och det vet dom flesta av oss redan!.

   Gilla

   • ruben

    Konspiration är fakta, men du kanske tänker på konspirationsteori?

    Gilla

   • Bosse

    Det är två stora problem här. Både Sverige som nation och rättsväsendet är mycket, mycket sjukt. Beroende på att vi har bara mentalt klena och sjuka politiker i det här landet.Har så varit i minst trettio år nu. Det krävs en fullständig rensning i riksdag, bland partier, statliga verk, domstolar o.s.v. Hela samhället bör gå tillbaks 40-50 år i tänkande. Då menar jag ideologiskt. Inte tekniskt. Detta är ett resultat av värdegrundstänkandet. Allas lika värde. Detta gör att samhället fungerar inte. Detta gör att det finns en sjuk tolerans för allting. Kriminalitet, extrema religioner,extremt uppförande. Ju mer udda man är ju mer ska samhället se upp till en. Man hyllar detta. Man ska gilla det som är olika. Detta är mina tankar eftersom jag är till åren. För 50 år sen fungerade samhället naturligt utan värdegrundtänkande. Nu tycker jag att det blir en skev och onaturligt uppförande därför att alla ska tänka på värdegrunden. Detta är ett Guds gissel. Och ett jävla tjat tycker jag. Tryck gärna ”tummen ner ” om ni inte håller med mig. Åsiktsfrihet och demokrati tycker jag om.

    Gilla

   • Tussilago

    Bosse
    Läs George Orwells bok 1984. Hans bok har varit som en ”manual” för allt som sker och är idag!
    Fel är rätt, rätt är fel, gott är ont, ont är gott osv osv osv
    Även chipen under huden är på gång…

    Gilla

 • Tobbe

  Det som sker nu i Sverige är som hämtat ur en fiktiv manual för ”hur man på kortast tid raserar ett land och samtidigt driver befolkningen till vansinne” eller från Monty Python. Nu gälker det att behålla sitt sunda förnuft.

  Gilla

  • eva

   Det som händer i Sverige nu är en variant på mardrömmar, mardrömmar i verkliga livet. Man tror inte det som händer är sant för så illa kan det väl inte vara.

   Gilla

 • Falköga

  Det var väl inte polisen utan hunden som bet den lilla vandalen. Överklaga och förklara för domaren hur det går till i verkligheten.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Australien använder hundar mot knark och svarta pengar på flygplatsen med det gillar inte blatte så Sverige har knappt hundar på Asyllanda eftersom Sverige vill ha mycket blattar som röstar på V.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: