Invandrargäng trakasserar personal och gäster på konditori


Från Konditori Lidos Facebook

Vi är förtvivlade på Lido city. Vad är det som händer på Stortorget i Gävle?

Personalen upplever obehag, kunder vågar inte komma in eller sitta och fika, inredning förstörs och detta är på dagtid. På morgonen ser det ut som en soptipp och vi får börja med att laga staket och grovstäda både det ena och andra.

Ber vi gängen som är där att inte sitta på borden och röka så är dom tillbaka efter 5 min. och situationerna upplevs hotfulla av personalen, varje dag samma sak. Mc Donalds stängde, är det vår tur nu?

Gävle kommun och Polisen vi behöver hjälp!!!

Lotta Schenkel VD Lido Konditori

-Pettersson tycker Lidos VD är lite rasistisk, varför inte ringa målsman till skäggbarnen? Sedan har nog babbarna inget emot om de lyckas stänga ett konditori med bra läge så den kan öppna en pizzeria där…


32 responses to “Invandrargäng trakasserar personal och gäster på konditori

 • assad

  Det här är djupt tragiskt och mycket otäckt för de drabbade. Att inte känna sig trygg på jobbet och att inte kunna driva sitt företag ifred för aporna är förödande, inte bara för det den drabbade företagaren, utan för alla som vill driva affärsverksamhet. Otryggheten ökar lavinartat och allt beror på babben.

  Här, där jag bor får företagarna besök av aporna som begära 10 000 kr var tredje månad för beskydd. Om inte betalning erläggs finns snart inga fönsterrutor kvar. Självrisken är mycket hög och efter ett antal vandaliseringar går det inte att vara kvar på marknaden.

  Hela centrum ägs nu av babbar inklusive hyreshus.

  Svensk polis (Svenska Korven) borde vara intresserade att hjälpa till! Det är ju företagarens skatt som betalar dennes lön.

  Gilla

 • Fredde

  Det har införts vakter på bussar, tåg, bibliotek och badhus.
  Tydligen är det nu dags för fiken också.

  Sverige har aldrig varit tryggare hälsar PK-maffian och B-kändisarna…

  Gilla

 • Billy Boy

  ”Trygghet i en ny tid” … trumpetas ut av Stefan Löfven (S) och hans genomkorrupta och odugliga anhang.

  Gilla

  • assad

   Den drabbade företagaren betalar din lön också din pajas. Stå inte och vifta med armarna, sätt dig ner och skit på golvet istället.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Den svenska fika-kulturen har ”utvecklats” genom mångfalden.

  Detta är ju bedrövligt. Tack för kaffet.

  Gilla

 • Tomtom

  En känd strategi för att kunna ta över lokaler och verksamheter i samhället. När ägaren heter muhamed, så kommer problemen att försvinna.

  Gilla

 • Observator X

  Jag ska tillägga att polisen skall ut på stadens gator och fotpatrullera, understödda av civilklädda spanare.
  När de får tag på dumskallarna ska dessa tryckas upp mot väggen och få sig en örfil med baksidan av handen så att de begriper vem som bestämmer.

  Nu är det ju så att kvinnor inte är något att ha med sig på en sådan patrull då de inte är vidare ”smidiga” utan rent allmänt skvallerbenägna till sin natur…
  Så, sätt fruntimmerna i ledningscentralen, säg till allmänheten att se åt ett annat håll och låt hårdföra män ta hand om buset.

  Gilla

 • Jhonsson

  Invandrarna vill bara skapa lite hemkänsla. Där de kom,er ifrån ligger sopor över allt. Under tiden jag jobbade i Mena-länderna, såg jag ofta spår invånarnas besök på resturanger o dyl. Mat på golvet, smulat bröd kastades omkring, fråga mig inte varför. Stolar med sönderskurna sitsar osv.
  Konstigt uppträdande med tanke på dem mycket höga utbildning invandrarna har.
  (Enligt vår statsminister Stefan Löfven)

  Gilla

 • inferno

  Skitfolket vill ta över lokalen så enkelt är det !

  Gilla

 • Anna

  Muslimerna har svarta pizzerior.

  Gilla

 • Anna

  Muslimerna ynglar av sig.

  Gilla

 • ruben

  De kanske kan hjälpa med att sätta upp övervakningskameror runt omkring och i konditoriet. Polisen kan ju nu tack och lov själva besluta var övervakningskameror passar bra. De kan då samla bevis på deras förstörelse och sätta dem bakom lås och bom. Det räcker med att bete sig som ett efterblivet svin en gång för att bli utvisad tycker jag. Det är tyvärr påfrestande långt till nästa val, då de flesta för alltid skall åka hem till muslimland var det nu är.

  Gilla

  • Tore

   Vad bra, frisörer behöver vi ju jättemånga av nu när volvo, saab, skf, ikea, ericsson, asea m.fl. skurit ner / flyttat / plundrats av judefinansen. Fan, kom på en jättebra ide. Alla kan ju bli frisörer så vi skapar jättemycket välfärd och rikedom med att klippa varandra jättefint.

   Gilla

 • Blåsfirren

  Grattis Gävle ca 87% har röstat på sjuklövern i kommunalvalet. Sug på den och håll käften.

  Gilla

  • RäddSomFan

   Kort och mycket bra sammanfattat!.

   ”Har man tagit fan i båten får man ro honom i land”

   Gilla

  • naimlap

   Helt riktigt att, vara dum i huvudet kostar dessutom får kroppen lida pin. Så dumsvenskarna, detta lågintelligenta röv slickande folk har ingen lysande framtid, föraktade kukon var helst de drar fram.

   Gilla

 • GO

  Ordningsvakter?

  Gilla

 • Mm

  Så här blir det när man väljer 7 klövern. Det kommer att bli ännu värre, vi etniska svenskar kanske kommer att vara tacksamma om vi med skyndsamma steg kan handla lite Halalslaktad mat, ris, te. Härliga tider väntar oss. Gävle är väl sedan länge sosse paradiset nr 1 eller har varit???

  Gilla

  • RäddSomFan

   Inte ens om det var den sista maten på jorden skulle jag äta denna halal skiten …jag dör hellre!.

   Gilla

 • compulsoryunion

  Mohammeds konkurrenters lokaler brukar förstöras i brand i Gävle, jämför år 2005 citat expressen.se
  … männen drev en restaurang i Gävle och enligt tingsrätten hade han av konkurrensskäl ett motiv att skada hotellet. Hans egen krog gick dåligt och han ville få dit flera gäster. Mannen blev också utpekad som anstiftare av branden av sin jämnårige vän som dömdes för att ha utfört attentatet.
  Polisen hade i början stora svårigheter att hitta bevis mot den 30-årige huvudmannen. Polisen gillrade en fälla för att få fast mannen. Han kallades till en påhittad anställningsintervju som i själva verket var ett polisförhör. Mannen hördes om branden och berättade om sin koppling till de båda män som dömdes för anstiftan. Uppgifterna ledde till att han förra sommaren greps och häktades.

  Gilla

 • Observator X

  Är periodvis mycket i Gävle och jag kan klart konstatera att gängen som ställer till det övervägande består av icke-svenska ungdomar samt då några vita ungdomar.
  Hur som helst, de är respektlösa och det inte bara när de är i stadskärnan utan precis överallt, på tågstationen etcetera.
  Det jävliga är att en del av dem inte drar sig för att ge sig på pensionärer, har själv sett det och har försökt väcka polisens intresse men får standardsvaret ”Öh, du får göra en anmälan!”
  Jo, visst…som skrivs av direkt så det får allt vara.

  Gävle har alltid beskrivits som en trevlig stad men tyvärr är det inte så längre.
  Tyvärr. Och ska sanningen fram helt så är förhållandet som så: Ju fler icke-svenskar, ju sämre har det blivit.
  Det sprider sig, det negativa…

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Lotta Schenkel får trösta sig med att det som händer på hennes kondis är lugnet före stormen. Allt kommer att eskalera till höjder där lite problem på ett kondis kommer att upplevas som en västanfläkt.

  Gilla

 • halloj

  Det kan ju knappast vara något större problem.

  Det är ju bara att ringa polisen och säga att Nordiska motståndsrörelsen är där och delar ut flygblad så skickar snuten allra minst två bilar på ett ögonblick!

  Den svenska polisen ser mycket, mycket allvarligt på flygbladsutdelning på allmän plats av oliktänkande.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Göran Perssons Förintelsedag kändes förr väldigt obsolet/ i onödan, men sedan dess har hens parti och Ali-ansen av nya låtsasmoderater lockat de värsta folkmördarna från de värsta länderna hit med våra lägenheter och våra förskingrade pengar.

  Gilla

 • eva

  Bjud in Löfvén, Ygeman och Danielsson.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: