Asylsökande gripen för mordbrand på asylboende


INVANDRARBROTT. Polisen kunde snabbt gripa en 19-årig man misstänkt för storbranden på ett asylboende i Asarum i Karlshamn, Blekinge. Mannen greps på platsen.

Sextioåtta personer, både barn och vuxna, bor i byggnaden. Men många av dem var inte hemma när det började brinna strax efter halv elva på onsdagsförmiddagen. Ingen människa kom till skada i branden.

Boendet är inrymt i en byggnad i ett plan med fem sektioner. Målet är att rädda delar av byggnaden och branden var på eftermiddagen under kontroll, rapporterar lokal medier.

Nya sängplatser till alla boende ska ha ordnats fram, uppger Migrationsverket till lokala medier.

-Pettersson noterar att varken Expressen/Kvällsposten, SVT eller TT nämner att den gripne bor på asylboendet. Det gör däremot Sveriges Radio P4 Blekinge…

 


13 responses to “Asylsökande gripen för mordbrand på asylboende

 • Henrik

  Fortfarande vägrar journalisterna släppa nyheten att det var en asylsökande som tänt på.

  Gilla

 • compulsoryunion

  när neger gör översvämningar eller eldar brukar Kriminalvanvården inte ens göra avdrag på lön (13 kr per h skattefritt enligt inkomstskattelagen)

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Flesta bränder är anlagda av boende själva.Ändå är det nazister,SD och etniska svenskar får skulden.Dags för ett kraftig ursäkt av alla jäkla nyhetsförmedlare som påstår massa lögner.Ha det er Adolf

  Gilla

 • salrol

  Påstått 19-åring. Utgår från att åklagaren gör ålderskontroll på brottslingen.

  Gilla

 • inferno

  Sverige är förlorat för oss svenskar, mörkermännen sänker sig över vårt enda land !
  Har svenskarna i ett järngrepp !

  Gilla

 • eva

  På SRP1 framfördes nyheten på ett sådant sätt att man kunde tro att någon infödd svensk tänt på. Vilseledande information/fake news?

  Liked by 1 person

 • Valrossen

  Får hoppas han blir fälld för terrorbrott, precis som Anders Lindberg önskar.

  Gilla

 • Dan Karlsson

  BLT som är lokaltidning glömde också berätta vem som är anhållen.Men journalisterna har väl mycket att stå i och då är det ju lätt att glömma någon detalj

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den asylsökande var törhända medlem i Sverigedemokraterna. Naturligtvis kan även konstruerade förklaringar som socioekonomiska faktorer och utanförskap anföras av PK-maffian, ty för dessa hjärntvättade helvetesryttare existerar inga begränsningar då det gäller att demonisera och skjuta skulden på detta bland folket så populära parti.
  Andreas:)

  Gilla

  • assad

   God kväll Andreas. Jag har också ett förslag:

   För att vara helt säker på att det inte pyr på något ställe på babben som tände är det nog bäst att han släcks medels stor vattenkanon, pulversläckare, CO2-släckare, halonsläckare samt skumsläckare. Man är väl inte rasist. Vi släcker rejält.

   Liked by 1 person

 • assad

  Brinna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: