22 thoughts on “Västgötar protesterar

 1. Somalierna är bra på att göra barn men mindre bra på att ta hand om dem trots att barnen är en betydande faktor i att försörja familjen. Därför blir det ett himla liv om något barn måste tas om hand för då minskas ”lönen”.

  En somaliska vägrar i sten att arbeta. Inom islam ska mannen stå för försörjningen. Dessutom säger hon att hon måste sköta barnen och kan inte både ha barn och jobba. Men det gör svenskorna säger jag och blir naturligtvis inte trodd. Somaliskan utnyttjar dessutom dagis och fritids som arbetande svenskor.

  Borde ta efter förslaget som dök upp i England: De får barnbidrag och bostadsbidrag för de två första barnen endast om varken fadern eller modern arbetar. Väljer de att skaffa 10 barn så får de jobba ihop till försörjningen av sina barn.

 2. Gapande sopsäckar är vad jag ser inget annat. Vill vi ha det här, skicka dit landsförrädaren Reinfeldt så får han reda ut vad han ställt till

 3. Nya fina barnvagnar. Min mormor fick inte ens en rullator av sin kommun när hon fyllde 85 år, det fanns inte pengar till det. Samma kommun försörjer nu mer än 350 st flyktingar…

  • Greger
   Dränera systemet ge er inte, jag tvingade fram ramp och en ute och en innerullator till en släkting, satt på kommunkontoret tills det var genomfört !
   Acceptera INTE !!!!!!!
   Vad är det för fel med svenskar, fredsskadade !

   • Svenskarna har blivit några”hijos de puta” – skitstövlar med storhetsvansinne och illa omtyckta var helst de drar fram. Den stora majoriteten av svenskingarna är inga trevliga människor precis.

 4. Jag vet inte vad dom demonstrerar för.En fråga dyker upp i mitt lilla hjärna, ,hur många av dom har hederligt arbete hur många betalar skatt? Det vore intressant att se någon statistik på det om någon vågade sig på det.Ibland undrar jag om man är kvar i Sverige eller i mörkaste Afrika? Ha det så gott trots allt Er Adolf

  • Västergötland av idag och Mogadishu kan väl vara detsamma. Samma skit men, med den skillnaden att, i Mogadishu gäller inte ”allas lika värde”, som i Svenstia

 5. Vänsterpacket har nu bytt ut vackra svenskor mot detta elände !
  Gratulerar er , de är ju värre än vad ni är .

 6. Det är bedrövligt och smärtsamt att titta och lyssna på ett klipp med afrikaner i västergötland.
  De verkar att jobba på barnbidragen med en vansinnig hastighet, arma Sverige !

  • Deras affärsidé är att föröka sig i samma takt som bananflugor. Svenne betalar med glädje.

   • Citat från en rödhårig svenska, ”negerbarn är ju så gulliga och de har bruna ögon”, slut på citatet.
    Visst är fritt för dig att tycka så men jag tycker att de passar i Afrika dessutom vill jag inte betala för att de förökar sig i vårt land, …….vill du betala ?
    Vid den frågan så bytte hon samtalsämne!

Kommentera